Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Dešovā pašreklāma. Sen apspriestā mauķele. Ja kāds joprojām vēlas apciemot šo "profesionàli", tad tā būs Jūsu sliktākā pieredze mūžā. Tad labāk naudu atdot bezpajumtniekam, pašsajūta būs noteikti labāka.
es vispaar nesaprotu kaa viirieshi var braukt pie vinjas redzot shaadas bildes.Vai tie viirieshi pashi ir taadi ,,skaistulji,, vai pashcienjas truukums.Kaa esmu mineejusi cita topikaa esmu sho ,,skaistuli,, redzeejusi dziivajaa, pasarg Dies.
24825570 Олеся Pļavnieki
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paldies par atsauksmi.
Bet foruma bija jau topiks par viņu, viens rakstīja ka mute pat ņem.
ja vinja domaa ka mutee njeemot vinja nav mauka, tad stipri maldaas.Es vispaar tikai vienam mutee njeemu, lai gan vnk sekss man bija ar vairaak nekaa vienu puisi.Bet lai es mutee panjeemtu man pret puisi ir jaabuut lielai uzticiibai un kaislei
29669013
Ierakstīts
Viņai laikam stipri putni galvā, pilnu privāt pastakasti pietirsusi!
tas jau ir skaidrs gan peec vinjas tekstiem, gan izskata, gan uzvediibas, man pietika redzeet vinju dziivajaa. Starp citu uz 35 neizksataas, 45 tas buutu tuvaak iisteniibai.
29669013
Ierakstīts
ahahaha es atvainojos, bet esmu shito sievieti redzeejusi vairaakas reizes, mana draudzene saka uz vinju -страшненькая. Un es piekriitu, izvalbiitas aciis, plaani, nevisai kopti mati, pati arii nevisai kopta un diezgan diivaina uzvediiba. Haha nesaprotu viirieshus, kuri var ar taadu kko gribeet, bet par gaumi nestriideshos
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts