Pirms kāda laika pabiju uz masāžu pie šīs dāmas. Nu kā jau vienmēr- ir labās un ne tik labās lietas: labs, tīrs dzīvoklis, laba duša, sauss dvielis, precizitāte, laba, cilvēciska attieksme, smuka seja. Arī pati masāža, kura notiek uz matrača, kurš atrodas uz grīdas, arī puslīdz OK. Dāma cenšas, lielāko akcentu veltot kājām. Taču erotiskā daļa mani galīgi neaizrāva. Pirmkārt jau dāma pati par sevi nav manā gaumē- maza un paapaļa...krūtis vidējas....pieskaršanās viņai bija stipri ierobežota...it kā jau ļāvās, bet tajā pašā laikā arī vairījās....respektīvi nekāds erotiskais kontakts mums ar viņu tā arī neizveidojās- ne psiholoģiskais, ne fiziskais....knapi beidzu. Iespējams, ka vienkārši nepatikām viens otram un citiem būs viss OK! Vairāk noteikti pie viņas neiešu!
Biju piekāpis! Nu tā, ir lietas, kas patika un lietas, ka ne visai. Patika: laba, klusa lokācija-viegli noparkoties, laipna un cieņpilna attieksme no dāmas puses, laba duša, dvieļi utt., dzīvoklis kopumā ir OK, pieskarties erotiskajā daļā atļāva gandrīz visur( neļāvās dziļi iekšā pirkstus bāzt), smuks pežuks ar lielu klitoru. Ne visai patika: muguras masāža priekš manis nedaudz par stipru, krūšu gali mazi, kas mani personīgi neuzbudina. Nepatika: hj daļā dāma uzsēdās virsū uz kājām un man bija tik neērti un spiedīgi, ka es pat nevarēju beigt....vairākas reizes viņai to teicu, bet mēs kaut kā nesapratāmies...beigās es lūdzu viņu no manis nokāpt un es pats sevi piebeidzu skatoties uz viņas paplestajām kājām un taustot visas pieejamās intīmās vietas........viņa laipni to atļāva darīt.....
Secinājums man pašam sev: šī dāma kā sieviete īsti nav priekš manis...visa erotiskā daļa bija diezgan pliekana un mazuzbudinoša...taču tas ir priekš manis, jo katram savs. Būtu vismaz saģērbusies kaut kā erotiskāk sākumā...jo sagaidīja kaut kādā mājas antierotiskā apģērbā..... pēc tam jau pilnīgi kaila....
Taču cilvēciski šeit viss ir labākajā kārtībā, sieviete cenšas! Kādam noteikti patiks! Lai veicas!
Ņemot vērā kad neviens neuzrakstija atsauksmi, nolēmu pats notestēt!
Pieņem skolas ielā pirmajā stāvā, parkings pie mājas, dzīvoklis normāls, vannasistaba zolīda, remonts, sauss dvielis.
Takse pieci nulle, komunikācija normāla. Variants BBW cienītājiem un nav skaistule.
Process-sākumā uz kušetes vairāk glāstu masāža (atslābinoša) ar elļu bez smaržas! Pēc kādām 25min augšā un uz gultu. Sākumā kaila paslidinās pa mugurpusi, pagramsta riekstus, tad paslidinās pa priekšpusi un hj, bet nav parasta noraustīšana. Pret gramstīšanos neiebilda. Kopumā káds 50 min ar dušu.
Man likās normāl, nav sliktākais variants.
Nesen arī paviesojos! Pilnīgi precīzi viss šajā komentārā ir uzrakstīts!
Kādu laiku atpakaļ paviesojos pie Elis! Varu teikt tikai to visu labāko: cieņpilna attieksme. masāža ar pamatīgu pašatdevi un interesanta, dzīvoklis tīrs un kārtīgs. Var aiztikt visur, ļoti patika HJ, kurš bija maigs un izjusts( nepatīk man, ka to dara stipri). Meitene tieva, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm un ievērojot diētu. Ne visai patika man divas lietas: augstā cena un pārmērīgi "piepumpētās" lūpas. Bet ja tīri personīgi- tad man patīk nedaudz apaļākas, taču tā ir gaumes lieta. Kopumā attieksme un atmosfēra līdzīga ka pie Lindas (no Dārzaugļu)...tikai meiteņu fiziskie parametri gan krasi atšķirīgi....
Man arī šī bija viena no sliktākajām pieredzēm! Attieksme ļoti vēsa un nedraudzīga- dāma labāk redz tevi ejam nekā nākam. Muguras masāža it kā bija OK, bet drauga masāža man galīgi nepatika.....pie tam pateica, ka viņai nedrīkst skarties klāt....līdz ar to visa erotika bija tuvu nullei....jo dāma pati par sevi arī nekāda.... Pavisam noteikti, es vairāk pie viņas neiešu un arī nevienam neiesaku.... Pieļauju gan, ka mums bija kaut kādas individuālas antipātijas vienam pret otru un citiem klientiem būs labāk!
Ierakstīts
Pirms kāda laika pabiju uz masāžu pie šīs dāmas. Nu kā jau vienmēr- ir labās un ne tik labās lietas: labs, tīrs dzīvoklis, laba duša, sauss dvielis, precizitāte, laba, cilvēciska attieksme, smuka seja. Arī pati masāža, kura notiek uz matrača, kurš atrodas uz grīdas, arī puslīdz OK. Dāma cenšas, lielāko akcentu veltot kājām. Taču erotiskā daļa mani galīgi neaizrāva. Pirmkārt jau dāma pati par sevi nav manā gaumē- maza un paapaļa...krūtis vidējas....pieskaršanās viņai bija stipri ierobežota...it kā jau ļāvās, bet tajā pašā laikā arī vairījās....respektīvi nekāds erotiskais kontakts mums ar viņu tā arī neizveidojās- ne psiholoģiskais, ne fiziskais....knapi beidzu. Iespējams, ka vienkārši nepatikām viens otram un citiem būs viss OK! Vairāk noteikti pie viņas neiešu!