Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masazinja
Ierakstīts

Nekur info neatradu(varbūt slikti pārzinu jauno meklētāju) Biju uz erotisko masāžu pie šīs daiļavas. 

Kas attiecas uz masāžu,tīri laba un Ļoti spēcīga, bet pēc tādas es parasti eju uz poliklīniku 😂😂Erotiskā daļa nekāda, minūti pabraukā ar krūtīm, griezies riņķī un kulackova bez izdomas. Laiks no durvīm līdz durvīm ap 50 min, 45 naudas 

Klasiskā daļa 7no 10

Erotiska 4no10 

Pluss par smukiem buferiem. 

Trekns mīnuss Pieskarties nekur nedrīkst (pat puisim savām neļaujot😅😅😅

Screenshot_20200825_165430_com.android.chrome.jpg

Linda 26665020
Ierakstīts

Arī pabiju pie šīs jaukās masieres! Teikšu pati masāža diezgan laba, uz brīdi pat zaudēju realitātes sajūtu. Masē spēcīgi, patīkami, Kaila, uz beigām hj skatoties acīs. Zaudējumi 45 naudiņas, kamēr neparādās kas jauns un labs domāju ir vērts atgriezties 

Dzoli 282775**
Ierakstīts

Biju piekapis pie Dzolijas,Pievienojos ieprieks rakstitam atsauksmem!No durvim lidz durvim ap 1:30.Sakuma kartiga muguras un plecu masaza,neliela uzbudinosa masaza,griezties rinki un kartiga erotiska dala jatnieces poza lidz salutam.Meitene simpatiska,slaida,process uz matraca 

Starp citu biju tiko pie vinas.Nevar teikt ka slaida un smuka auguma ipasniece,bet ar tadu krusu izmeru tas ir retais gadijums.Panemu uz 30 min relaks masazu,dusa pirms un pec,30 min normalas masazas (sieviete smaga tapec sanak diezgan specigi)tad griezamies titfuck,teja,kafija XXeur un dodamies talak.Varu teikt ta,ja neviena cita necel tad var apciemot tiri izsauties,bet nu uz seksu pasam nevelk izskats(gaumes jautajums).

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

Kapec lai butu kauns teikt?teiksim man nedaudz vairak neka 25 gadigai:).piemeram blakus posta tu dzirdeji ka kengaraga mature ar Visam ekstram neuzrunaja,a sini gadijuma runa par vecumu nevar but,jo katrai no vinam sava tehnika un izpildijums.Protams pec izskata un gadiem prieksroka jaunajai,bet otrai savi +++ pieredzes zina

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

Biju.Laba speciga masaza zin uz kuriem punktiem likt akcentu,normals hj ar krusu piedalisanos un masaze pec ta.Varbut Sudulacim nepaveicas,bet dotaja situacija kaveju es :).Ja izveleties starp divam meitenem tad mana gadijuma 50/50 ,jaizmegina 4roku masaza bus

27118118
Ierakstīts

Labdien biedri!!+atsauksme no manis.Tante atbilst saviem 50+ gadiem,bet nu salidzinot mature variantus Guna labaka.Sarunaju uz 12 piebraucu pie daugavas 5 stavu majas,tas protams ir mans viedoklis un tikai,bet ieraugot pateicu visu cienu uz omi nevaru piedabut draugu savu :).Kundze protams laipna un daudz ko piedava,bet tomer riktigi na ljubitelja

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.