Un vēl,jūs ejat uz dušu terejat ūdeni,masāžas laikā skan mūzika,+ tā ir elektrība,tad jūs pēc dušas noslaukaties ar dvieli,paskaitiet,veļu- dvieli un palagu ir jāmazgā. PaskaitieT,viņas par savu darbu neko nesaņem. Tikai par komunālajiem.
Ko jūs gribējāt,lai par 25 euro viņas darītu visu. Tad jūs vēl esat bērni. Nekas un neko nevar nopirkt par 25 euro. Aizejiet uz salonu un redzēsiet kādas tur ir cenas un ko jums izdarīs.
Kāpēc taisnās zarnas masāža? Ļoti laba,stipra masāža uzreiz var pateikt,ka strādā profesionāļi. Lēti salīdzinoši ar dārgajiem saloniem. Ko tu tā uzēdies uz viņām? Laikam tev kaut ko neiedeva vairāk? Pobrilsja starina. Vari necerēt uz ko vairāk,meklē prostitūtas kuras tev palaizīs.
Es tur arī biju. Pie abām uz 4 rocīgu masāžu,cena ir laba...ne dārgi,jo esmu bijis pie hužākām masierēm,kuras tikai paglauda un viss. Man vajsdzēja stipru masāžu saņēmu sūdu.
Ierakstīts
Un vēl,jūs ejat uz dušu terejat ūdeni,masāžas laikā skan mūzika,+ tā ir elektrība,tad jūs pēc dušas noslaukaties ar dvieli,paskaitiet,veļu- dvieli un palagu ir jāmazgā. PaskaitieT,viņas par savu darbu neko nesaņem. Tikai par komunālajiem.