Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Austrumu masāža
Ierakstīts
On 2023.11.8. at 14:26, Rasputins teica:

Tagad pārvākusies uz Valdemāra ielu, netālu no Olimpiskā centra, masē +/- ok, erotiskajā daļā ir HJ, ja vajag izmasēs arī prostatu,  dzīvoklis tīrs, bet tantuks ir gados, kam patīk matures var iet, kā liels trūkums- visu laiku tarkšķ, patīk stāstīt par savu bijušo un cilāt ezotēriskās tēmas,  otrajā reizē tas sāk vnk besīt, valsts valodā nerunā, tikai ru....1-2 reizes var aiziet, jo cena adekvāta 45 eiras

Paldies par info! Masē apģērbā vai vismaz augšiņu noņem? 😁

Link to post
Tatjana Dreiliņi - 20094097
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Rasputins teica:

Был недавно, теперь принимает Бривибас 155...тётя с заплывшим лицом, отдает бомжатиной ,но решил рискнуть....во время эротической части попросил BJ,  не отказала, начала сосать...вдруг открывается дверь соседней комнаты и высовывает голову сожитель- спрашивает, "это что за дрочка тут происходит?", дама прикрыла мой член халатом и говорит "успокойся, это массаж, никакой дрочки" ....сожитель  буркнул " смотри, мне!, а не то...." , и ретировался в свою нору обратно....дама довела быстренько BJ до конца , взяла 25 е и на этом все закончилось...кино и немцы! Вот так бывает...

Labi, ka neiznāca kā nika personāžam par carienes pišu 🤣🤣🤣 traki...🤦🏼‍♂️

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
On 2023.10.4. at 13:54, maituputns teica:

Esmu bijis vairākas reizes. Agrāk piedāvāja 2x izšaut - pirms masāžas un pēc. Prostatu masēja, pirmo reizi labi, otro tā ķekša pēc. Rokdarbi līdzīgi, nebija nekas wow. Patika tity job, jo krūtis lielas :) Kopumā par to cenu ir ok, bija kkad doma sarunāt izdarbināt, bet neesmu vairs gājis. Ja izdodas, padodiet ziņu :)

Arī interesētu, cik reāli ir papildus opcijas ;)

Link to post
Masieres meklējumi
Ierakstīts

Biju vasaras sàkumā. Bik lēnāka un apjomīgàka palikusi. Attieksme joprojām lietišķa. Šobrīd šķiet jau overpriced. Sanāca ap 1h, divi zilie. Neesmu jautājis, bet ja kādam ir izdevies ko sarunāt, tad dodiet ziņu, jo ja hj būtu + opcija/as, tad vēl būtu ok.

Kopējais sniegums 5/10. 

Link to post
29876392 Jugla
Ierakstīts
pirms 5 stundām, concan teica:

Tātad neliels apdeits, tagad izskatās ka specializējas uz vaxāciju, bet nu to taisa tā pat kā mašāžu "čerez žēēē". Viņa mani mocīja 1,5h, novaksēja tikai bikini un izskatijās ka pati izbauda to procesu, beigās gan sanāca neplānoti atspēlēties. Ņēmu komplektu - vaxācija + noraustīšana (trīs zilie), šī raustot pielīda tik tuvu pie krāna, ka brīžiem nesapratu sūkā vai rausta, fināls bija tāds ka viņa palaida garām momentu kad finišēju, un sasodīts precīzi acī trāpīju 😁, tik sašutušu seju nebiju redzējis.

Vai atgriezīšos vēl, domāju ka nē, nu i pie vella to sadisti, lai gan joprojām nevaru atrast sakarīgu vaxatori (ja kādam ir sakarīgs variants, lūdzu padalaties privāti), kas arī pārbaudīs aparātu pēc vaxācijas, vai nav sabojāts procesā.

Wax+ full ir Gunai 👍🏼

Link to post
Masaža Zolitūdē (24839452)
Ierakstīts

Pāris gadus atpakaļ biju, kad pieņēma K. Valdemāra ielas rajonā. 

Manuprāt, pārāk tendēta uz visādām papildus opcijām. Novilkt to papildus 10, šo 20 u.t.t., nevis uzreiz pateikt gala ciparu. Masāža un rokdarbi - standarta mature ar over priced elementu.

Varbūt kaut kas mainījies. Labprāt uzzinātu kādu svaigāku info no jaunās lokācijas. 👍🏼

Link to post
Austrumu masāža
Ierakstīts (rediģēts)

Labdien, kolēģi!

Manuprāt forumā bija tēma, taču meklētājs neko neatrod.

Lūgums, kuri ir bijuši pēdējā +/- gada laikā - sniedziet info par lokāciju, opcijām u.tml. 

Paldies! 🙂

20230224_165410.jpg

Screenshot_20230224-165329_Samsung Internet.jpg

Rediģēja Lexmark
Link to post
29876392 Jugla
Ierakstīts

Bija viena masiere, kura piekliboja, bet viņa praktizēja Valdemāra ielā (orientieris - Arēna Rīga). Tur bija slikti, jo nesa pēc alko un viss bija nekvalitatīvi, kā arī mājieni par kaut ko vairāk, taču vizuāli nebija ok. Varbūt nav tā pati, bet nu ļoti līdzīgi pēc stāstītā.

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts

Labdien!

Nesen biju, atskats īsuma:

Sms būšana man ĻOTI der, tāpēc man tas ir pluss, taču katram savs. Ir bijis, ka superpļāpīgās, kur nu vēl pa telefonu - automātā lieku black list. 

Masāžā 10/10, tas ir jāizbauda, jo aprakstīt vienkārši nav jēgas. Tagad saprotu, kāpēc te džeki ierunājās par Evas fanklubu. 👍😊

Attieksme ļoti korekta, bet ne uzspēlēta. Komunikācijā viss solīdi. Taisni brīnos par to, ka tiek arī maluzvejnieki, jo esmu pārliecināts, ka patstāvīgo klientu ir pietiekami. 

Labprāt apmeklēšu atkārtoti.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.