Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts
On 27.07.2022. at 15:04, Varis1984 teica:

vot to es vēl saprotu 25. eiro un masāža ja nav hj nav doties tev nav jāiztērē liela nauda . Nevis nopisties tupi nodročī auto vai sētmalē un dod 40-60. eiro pat pustunda dažreiz nav. tāpēc jau iet runa par to ka stulbi ir tie džeki kas vispār šitā dara pilns tādi šķiet ar mieru, ja jau nebū†u tad tās kas veic minetu auto tā nesludinātos  pa 60. eiro uz 15 min no kaut kādas  kurai tikai vajag naudu un neko negrib darīt vieglu peļņu grib . tas taču ir idiotisms. bet mani neviens negribēja šeit saprast tikai nodirsa lī∂z ar zemi. 

Ļoha pa latviski sācis rakstīt?

 

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
On 2021.01.15. at 22:40, Dani teica:

Hallo jautājums. Biju uz prostatas masāžu. Masierīte darbojās teicami, bet - neko nejutu. Vienkārši tur spaida un viss. Nekāda kaifa. Varbūt mēģināt aiziet pie kādas citas. Ko varētu ieteikt Jūs spečuki šajā jomā ?

Pie kuras tu biji?

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Dārgie klienti! Laikam esam apnikuši viens otram, bet šķiet, ka nebiju pelnījusi tik daudz izsmiekla par sevi, savu vecumu un izskatu...Tagad es konkrēti zinu, ja ir sievietes, kam ir vairāk par 40 gadiem, viņām kaut kut kur Eiropā ir jāpierakstās uz eitanāziju. Latvijā tāda pat taksī nevar iekāpt... labi, ja izkāps no tā. Bez jokiem. Tikai no manas personīgās pieredzes. Tas notika 02.02.2019. Kretīns taksists no red....clab aizveda mani tādiem apvidus ceļiem........ Ei, te tā rauj nost visus burtus...... Ej tu nost. Te baigais bandītiu kantoris. Bet lai vai kā, iesniedzu pret jūsu uberkruto  portālu pāris iesniegumu par manu tiesību pārkāpumu. Cik nu  vajag, es varēju nopirkt reklāmu bez jums. Šitādu reklāmu, nezinu, kam vajag..... Jūsu portāls ir reāla sūdu bedre Latvijā . Es jau pabiju policijā un būšu visur, lai sagrautu Jūsu sūdaino portālu.... Tas vairs nav moderni.... Ar mani jokot nevajg, zinu, ka jums nāk ņirgas, Bet    es esmu es,. Es nekad nejokoju. Jums ir basta!!!!!

A ko tu pīpē? Kur var dabūt? Pa cik? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.