Tā kā bija pāris stundas brīva laika, bet neko jaunu nevarēju sazvanīt un arī dislokācijas vieta todien sakrita ļoti, ļoti tuvu, tad apmeklēju vēlreiz.
Vannas istaba joprojām prasās pēc remonta, bet ir nomainīta visa santehnika (ļoti laba, ja kādam tas interesē). Joprojām viss tīrs, visi dvieļi, palagi smaržo kā jau tikko pēc mazgāšanas, pat balts dvielis zem kājām pie dušas. Te nu nekas nav mainījies - tīrība 10/10.
Šoreiz sagaidīja kleitā un augstapēžu kurpēs (pirms tam bija halātā), kad to klietu vilka nost - pavērās kā par brīnumu labāks skats nekā pag.reizē - šoreiz zem kleitas bija tiešām moderna un seksīga apakšveļa, garās zeķes ar zeķturiem, es biju pārsteigts, manējais jau sarosijās...
Par augumu - arī nekas nav mainījies. joprojām jāuzteic superīgais dibens un tievās, slaidās bezcelulīta kājas. No mugurpuses ('atvečaju') sunīti ņemot, tiešām izskatās kā 20gadniece. Pie tam, caurums vēl stingrāks kā 20gadniecēm. par krūtīm jau bija minēts iepriekš...
Īsumā par procesu, šoreiz sniegums bija vēl labāks nekā pirmajā reizē. Tātad, par cik man tur lejā spieda dikti, piedāvāja mazliet pamasēt un tad noņemt spriedzi, bet es uzreiz gribēju minetu + seksu. Kad viņa uzsēdās atmuguriski virsū, tad pirmais šaviens nebija ilgi jāgaida (atcerieties par to 20gandieces mazo tvirto dupsi )
Tad es aizgāju nomazgāt savu, nu sapratāt, ko...
tad sākās masāža. parasti viņa taisa relaksējošo, bet es gribēju stiprāku un tad viņa teica, ka agrāk ir taisījusi sporta, bet nu vairs īsti nepiekopj. Es teicu, lai mēģina. Sanāca pat ļoti labi 8/10. Un tad nāca nākošais pārsteigums. Noģērbās pilnīgi kaila un sāka taisīt body to body. kas reāli pārvērtās par kārtīgu NURU masāžu. es viņai teicu, ka Latvijā tādu masāžu pirmo reizi saņemu. Pēc kādas nepilnas stundas es pagriezos otrādāk un tika masēta arī priekšpuse kādas 10-15min, tad atkal pārgājām pie mutiskās daļas un visbeidzot noliku viņu tupus un kārtīgi no mugurpuses ņemot, rīz vien jau salutēju, jo biju uzvilcies gan no nuru masāžas, gan arī no tā paša mazā tvirtā dibena. Pozas viņa pati piedāvā, kādas vēlies, neko neuzspiež, nekas nesāp, kā gribi, tā vālē tā teikt.
Summary:
2x beidzu,, stunda masāža, riktīgs atslābums. Naudas 45-50 parasti prasa par šo. Kopā pabiju pie viņas 2h.
Protams, seja un krūtis nav kā 20gadīgajām, bet kura 20gadīga ko tādu arī piedāvās 2h garumā un par 50naudām? Te ir izteikti laba kvalitāte visam pasākumam kopumā. To arī pierāda tas, ka es diezgan ātri beidzu otro reizi, jo parasti stundas-pusotras laikā tiešām reti kad varu beigt 2x.
Sanāca baigi laba reklāma, ņemiet nu par labu, pats bieži apciemot netaisos (reizi gadā vai divos var aiziet, kad nav nekā jauna sarakstā), bet 1x iesaku pamēģināt katram, kas grib nuru masāžu un kam patīk slaidas mature tipa sievietes. Vecums gan viņai varētu būt nu jau visi 45-50, lai gan sludinājumā raksta 39.
P.S. nuru masāžai gan netiek izmantota tā speciālā smēre vai kā lai to nosauc, bet gan eļļa (ar lavandas smaržu, bet varbūt piedāvājuma ir arī ka'da cita vai var pateikt, ka der tikai nez smaržas). Viņa arī stāstīja, ka jau interesējas par to nuru matraci un arī to smēri. es gan teicu, ka man ļoti labi patīk ar eļļu, tā smēre izskatās, ka varētu būt lipīga un nez vai tik viegli nomazgājama.
P.P.S. Dāmai ir 55kg, ar visu savu svaru pa mani ņēmās un bija baigi OK, ne par stipru, ne par vāju.
Vai ir kontakti? Ka vinu var atrast tagad... Pasam nesanak sameklet pec bildes. HELP !
Ierakstīts
kads bijis pedeja laika?