Bija šī man jau kādu laiku višlistā, tad nu vienu dienu zvaigznes sakrita un sanāca paciemoties.
Meitēns smuks - Sintiju/Sindiju/Adeļu/Jasmīņu cienītājiem droši vien ne pārāk, bet man tieši laikā. Tieva, ļoti foršas krūtis, pie vēdera derētu piestrādāt. Simpātiska, komunikabla, nedaudz kautrīga. Dzīvoklis - Klijānu ielas standarts. Tīrs, kārtīgs, dvielis sauss.
Un ar to arī foršā daļa beidzās. Masāža ok, bet izteikti mehāniska, bez izdomas un ieinteresētības. HJ tehniski labs, bet tas pats stāsts - visas kustības atstrādātas, mehāniskas. 50 naudas. Vaicāju, kas ir 80 naudu opcija, atbilde - klasika. Pēc intonācijas izklausījās, ka tas varētu būt vēl mehaniskāks un neinteresantāks stāsts.
Kopumā - labākais no Klijānu ielas piedāvājumiem, ko esmu testējis. Bet ne labs piedāvājums.
P.S. Vēl nobeigumā mans ieteikums meitenei - divi varianti:
1) mest šo nodarbi pie malas, ja nu gluži pavisam nepatīk. Kaut gan, tīri subjektīvi, radās sajūta, ka nav tā, ka nepatīk. Drīzāk frigidā kaimiņiene Laura ir piestāstījusi pilnu galvu, cik tas viss ir slikti. Vot tai jaunkundzei točna nepatīk un vēl kā.
2) pasūtīt Lauru un ķerties pie sava piedāvājuma pilnveidošanas. Manuprāt, ar tikai nelielu piepūli, varētu sanākt ļoti labs pakalpojums. Un tad es noteikti atgriezīšos un ne reizi vien. Vai - kā mūsu ciema klasiķis teica - varu piedāvāt sevi izmēģinājumu trusīša lomai. :lol:
P.P.S. Smēķēt tieši pirms klienta ierašanās nav glīši. Sīkums, bet nepatīkami.
Piekrītu augstāk raksītajam. Identisks scenārijs. Biju pirms 2 nedēlām. Tikai masāžu gan es nesauktu par " ok". Ir būts pie Vanesas un Dzolli -nevar salīdzināt. Pati meitene man patika un aizejot radās vilšanās par ne tik augstu servisa kvalitāti. Kristīne, Tev jāpiestrādā pie masāžas kvalitātes.++ Neviens neprasa mīlēt savus klientus toties ar nelielu aktiermākslu var panākt foršu feelingu.
Ierakstīts
Piekrītu augstāk raksītajam. Identisks scenārijs. Biju pirms 2 nedēlām. Tikai masāžu gan es nesauktu par " ok". Ir būts pie Vanesas un Dzolli -nevar salīdzināt. Pati meitene man patika un aizejot radās vilšanās par ne tik augstu servisa kvalitāti. Kristīne, Tev jāpiestrādā pie masāžas kvalitātes.++ Neviens neprasa mīlēt savus klientus toties ar nelielu aktiermākslu var panākt foršu feelingu.