Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Erotiskas Masazas Cienitajus Netraucet!
Ierakstīts

Kamēr nav faktu (masieres un viņu nr), tikmēr to visu var uztvert kā izklaides literatūru, jo pievienotā vērtība tam.ko viņs sarakstījis ir tikpat liela kā noskatoties meksikāņu ziepeni-nekāda.

Jums vel sakožļā unieliec mutē un palīdzi norīt! Pieredze ir tajā ka var to izdarīt! Bet ja jums iedos numuru, jus skriesit bariem un visu sapisīsiet! Šeit 90% sež tadi kas spej tikai rakstīt un būt varoņi vārdos nevis rīcībā!

Kaut Kada Margotta
Ierakstīts

Tikko reģistrējies un uzreiz izdomāji uzcept vienu slavas dziesmu??:)

:D Nezinu, ka jums man patik.Meitene simpatiska,dzivoklis tŗs ,kārtīgs.Masaža laba, mase kartigi , pulksteni neskatas.viss lidz pussotrai, stundai ieklaujot dusu 5 min-10min. Ļoti maigi un patikami. Un neko nerausta,bet izmase, nedaudz kermeni,nedaudz torniun ta vairakas reizes.lidz beigsanai,nesteidzas. :D .kopuma aizgaju apmierinats.galvenas ka nekur nesteizas, lai "atkratītos".ar ielam sarunam neuzbāžas, bet ja runa tad var ari runaties. nezinu kā ir masejusi citus,bet man patika.

Locekļa Masāža Nevis Noraustīšana
Ierakstīts

Vizuāli pati ok?

Es uz šito arī biju.

Kopumā patika.

Dzīvoklis nekāds super šikais, tāds mājīgs midzenis.

Duša, dvielis, viss Ok. Kaut kur kaķi skraida.

Bikji pasēdējām, papļāpājām, tad duša un uz matrača.

Masāža +/- Ok. Laiku neskaitīju, bet nebija express masāža.

Apgriezos otrādi, tad sāka masēt krānu. Nu ilgi masēja. Masēja un masēja regulāri

aplaistot ar siltu eļļu.

Finālā arī beidzu.

Kopējais laiks no mašīnas, līdz mašīnai, kas stāvēja autostāvvietā blakus mājai 2h 15min.

50 eur.

Kādreiz moš vēl aiziešu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.