Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
257467** No ss lv
Ierakstīts
1 hour ago, Auseklis said:

Ieslēdzās mednieka instinkts un vismaz ķeksīša pēc gribēju aizbraukt pie šitās uz masāžu. Sabīdīt laikus bija ļoti grūti un jo grūtāk tas bija, jo vairāk man vajadzēja.

Tad nu sabīdīju laikus, aizbraucu uz Avotu ielas galu. Nu paši saprotat, kas var būt Avotu ielā. Ieejot sētā viens melnais nesa maisus uz miskasti
un sāka blenzt manā telefonā, jo tur bija atsūtītas instrukcijas kā nokļūt līdz galam.

Dzīvoklis tāds baigais ūķis. Stipri smaržoja pēc vīraka. Pēc tam drēbes ilgi vēdinājās. Masāžas eļļa arī viņai ar savdabīgu smaržu.
Attiecīgi pēc masāžas uzreiz pie sievas braukt nevar.
Telpā kautrīga meitene ar tumšu ādas krāsu. Gadi.. hvz +/- 20.. nu nezinu. Studējot šeit biznesa menedžmentu un laikam šitā piepelnas.
Uzreiz teica ka HJ nebūs, uz ko es pasmīkņāju un teicu ka tad jau skatīsimies. Komunikācja angļu valodā. Meitene ļoti pieklājīga. Tas laikam indijas kultūras dēļ.
Teica ka nākot no Nepālas starp Indiju un Ķīnu.

Paņēmu dvieli, lai ietu uz dušu un sajutu ka tas bija mitrs. Jautājums tikai vai kāds pirms manis to bija lietojis, vai arī izmazgāts un nav paspējis izžūt.

Pēc dušas bija ļoti dīvaina masāža. Sākumā ar seju uz augšu un tad masāža mugurai. Pēc muguras masāžas viņa salika zvanus uz muguras un pie galvas un sāka zvanīt.
Laikam kaut kāds rituāls. Pēc tam saka, ka viss varu celties. Es apgriežos un prasu, vai dabeigs mani. Saka nu Ok.
Gūlos atkal uz kušetes un meičuks izdarīja lietu līdz galam. Cenu par papildus pakalpojumu nosaukt nevarēja, piemetu trīs sarkanos. Šī priecīga.

Kamēr raustīja iebraucu zem drēbēm, paspaidīju pupus, un melnos pupu galus, bet šī baigā sajūsmā nebija.
Tikmēr aiz loga melnie kaut ko pļāpāja savā valodā. Nu tie kas Bolt un Wolt ēdienus izvadā. Liekas ka tur varētu būt vesela Indiešu komūna tajā sētā.

Prasīju, vai nākamreiz varam sarunāt ka būs fully naked? Atbildēja ka kategoriski nē.

Es noteikti vairāk neiešu.

vot tas ir lielmeistara cienigs varondarbs!! ieraudzit kaudzi ar melnajiem un neaizmukt. sim biedram vajag goda medalu jo man lasot vien jau 50gr iesaut prasas :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.