Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24907179
Ierakstīts

Aleksander!

iespējams, es zinu, kādēļ neviens uz tavu jautājumu neatbild, kaut arī posts noformēts "gandrīz" atbilstoši noteikumiem... :)))) Tas tā ir tāpēc, ka šī mature te ir apspriesta pizdec cik daudz reižu, un visiem ir vienkārši apriebies skaidrot, kur un kā meklēt atbildes, un kurā sadaļā ir jāievieto atsauksmju pieprasījumi..... 

24911107
Ierakstīts

šo bildi ir izmantojusi meiča, kura pieņem Vecrīgā, laikam Peldu ielā. Protams, ka bilde nav viņas. Kvēpina indiešu nūjiņas, masāžu taisa nesliktu, bet tur nav nekā cita, izņemot klasisku masāžu ar ajūrvēdas pieskaņu, tobiš - šis variants nav nekādā sakarā ar jebkādām mūsu interesēm, jo erotikas tur nav vispār nemaz un vispār nekādas. Tiem, kuri prasīs, vai HJ bija un vai ļauj pieskarties, vai atkailina cičus un vai var sarunāt atsūkāšanu.... uz visiem šiem jautājumiem ir tikai viena atbilde - NĒ! (nu, pavisam nē, nemaz) :)

Thai Massage 26271767
Ierakstīts

ja negribam galīgi sadirst topiku, labāk šo lietu ignorēt. Dotajā gadījumā gan ir pohuj, jo tēma pati par sevi ir galīgā dirsā, un vēl vairāk tur neko sadirst nevarēja, tādēļ varam mierīgi paņemt aliņu, apgulties zem TV un noskatīties ierakstā kā mūsu tautas talanti "izklausās redzēti" (nu tas ir padoms tiem, kuri svētdienas vakarā darīja kaut ko citu)...  ;)

starp citu, pēdējā laikā pie šiem tajiem kāds ir gājis un pārbaudījis, vai viņiem nav parādījušies kādi jaunumi?

Thai Massage 26271767
Ierakstīts

Labdien, draugi!

Aicinu visus turpmāk tomēr atturēties no politisku un nacionālu tēmu virināšanas šajā forumā, kuram teorētiski vajadzētu vienot nevis šķelt dažādu tautību maukas un maukošanās aktīvistus, neatkarīgi no politiskās un reliģiskās pārliecības. Pretējā gadījumā šīs vai citas tēmas topiks pāries neauglīgā diskusijā un savstarpējos apvainojumos ar pavisam citu ievirzienu....

Masaza
Ierakstīts

Был у нее в начале недели. Девушка очень вежливая и симпатичная,отношение 9/10. Фото соответствуют. Немного смущалась,сказала работать начала недавно. Массаж меня не интересовал,попросил не делать.
Начали с миньета,делает очень нежно,неторопливо,подсказывал как лучше,старается.Минут через 10 кончил.Без резинки делать наотрез отказалась,даже за доплату.Против второго раза не возражала,да и по телефону я это заранее обговорил.Потом в душ,и снова секс,кончил довольно быстро,вагина узенькая,не раздолбанная).Позы меняла как говорил,возражений не было.Пробыл где-то около часа.Оставил 100 евро,деньги просит вперед,но так сейчас в 99% у всех. 
Однозначно пойду еще,если отношение к клиенту не испортится.

ПС. Первый отзыв,раньше только читал,но в этот раз не удержался.

ticamības moments zūd... pirmā atsauksme pozitīva mēdz būt ļoti reti... bija tika labi, ka "nenoturējās uzrakstīt atsauksmi" skan pārāk sievišķīgi un izskatās pēc bezkaunīgas pašreklāmas....  naudu uz priekšu prasa tikai retā, turklāt pārsvarā tās, pie kurām otrreiz vairs neviens nenāk... izlasot šādu atsauksmi, pat negribas pārbaudīt, kas tur ir patiesībā

20334142 Ss.lv
Ierakstīts

pie šīs Vecrīgā biju kaut kad ieskrējis, jo pēc bildēm likās pat ļoti simpātiska. Arī dzīvē ir diezgan smuka, un tādu pat varētu izvālēt, bet:

1) sludinājumā norādītā cena 40 euro ir tikai par klasisko masāžu, kura, būsim godīgi, pavisam nav slikta;

2) ja gribi redzēt meičas pupus, tad piemaksā vēl;

3) ja gribi, lai viņa pimpīti paglāsta, tad cena atkal pieaug;

4) droši vien, ka vēl piekto reizi kāpjot nost no masāžas kušetes un ejot pie naudas maka un  maksājot kārtējo boonusu, var sarunāt arī kaut ko vairāk, bet man tā riebjas tās izspiedējas, kuras nevar uzreiz nosaukt vienu cenu un pēc tam nediedelēt papildus naudu, ka pie tādām otrreiz vairs nekad neatgriežos.

Lai cik neslikta būtu šīs meičas sejiņa un lai cik ciešama būtu arī masāža, arī pie viņas vairs neiešu. 

Tantriskā
Ierakstīts

Tā ir tā, kas pieņem smirdīgās kopuškās pļavniekos?

Tantrisko masāžu parasti reklamē tieši tā stulbene no Pļavnieku kopuškām. Pagājušajā vasarā pamēģināju... divos vārdos bija tā: sarunājām, ka aizbraukšu līdz noteiktai adresei, un no turienes piezvanīšu, jo it kā esot grūti atrast māju pat tad, ja ir navigācija. Mazliet dīvaini, bet nu pohuj. Kad tiku līdz vajadzīgajai adresei, tas izrādījās kaut kāds veikals (laikam Beta). Zvanu. Šī ilgi neceļ klausuli, bet pēc pusstundas, kad jau gribēju braukt prom, šī atzvana un sūta mani uz veikalu pēc prežiem. Tipa nopērc un tad zvani, pateikšu, kur braukt tālāk. Izklausījās pēc razvoda, un es jau kļuvu dusmīgs, bet vēl uz kaut ko cerēju. Nopirku prežus un zvanu atkal. Saņemu adresi kaut kur pavisam netālu, kas izrādījās kaut kāda vietējā vidusskola. Sapratu, ka mani čakarē un jau sataisījos braukt prom, kad šī pati uzzvana un prasa, kur esmu pazudis. Paskaidroju, ka man šitādas hujņas nepatīk un viņas nosauktā adrese atbilst mācību iestādei, bet es neesmu pedofils un tur sev piedzīvojumus nemeklēšu. Šī taisnojas, ka viss ir pareizi, vajag noparkot auto un  kājām iet kaut kādus 100m līdz mājai, kas tur kaut kur pa kreisi esot redzama. Nevis māja, bet konkrēts bomžatņiks. Viss smird, viss netīrs. Dzīvoklī viss ir vēl sūdīgāk, nekā uz trepēm. Šķībs saliekamais dīvāns, lipīga grīda, pati "tantriskā masiere" šķība greiza mature, kura nemaz nelīdzinās bildēm (pa telefonu šī teica, ka "fotki sootvetsvuyut"). Pilnīgs pizģec! Kāpēc toreiz paliku, pats nesaprotu - var būt bija riekstos spiediens sakāpis, var būt vienkārši gribējās uzzināt, cik sūdīgi būs pēc tam, var būt kāds cits iemesls..... naudu paņēma uz priekšu, masāža bija pilnīga huiņa. Paglāstīja muguru ne vairāk par 10 minūtēm, tad mēģināja ar pirkstu rupji laupīt man anālo nevainību, par ko man nācās diezgan stingri protestēt, pēc tam roku no aizmugures iebāza zem vēdera, pašiverēja tur gar manu daiktu drusku un tad tradicionālais "lūdzu apgriezies", fiksi noraustīja un ar to process bija galā. Ja pavisam nopietni un bez aizspriedumiem - tā laikam bija pati sūdīgākā masāža un pati sūdīgākā masiere manā diezgan bagātajā masēšanās pieredzē. Ja kādam šķiet, ka citur ir bijis tik slikti, ka sliktāk vienkārši nevar būt - iesaku apmeklēt šo darboni, lai saprastu, ka sliktāk VAR BŪT..... un tas ir pie viņas! Dārgie draugi, man ir tikai viens lūgums: neprasiet man, kādēļ vajadzēja pirkt prežus? Pats nezinu un zināt negribu. Iespējams, viņai priekš kāda nākamā klienta bija paredzēts pisiens, un tādēļ man vajadzēja parūpēties par to, ka viņiem ir "drošs sex".... gribu ātrāk to murgu aizmirst

29665036
Ierakstīts

šo bildi dažādos sludinājumos iekš inbox, ss, reklama, u.c. biju redzējis jau pirms gadiem 7-8 vismaz. Domāju, ka arī toreiz tā nebija pirmā svaiguma bilde. Rezumējums - vai nu kāds sludinās ar svešu bildi, vai arī meiča izmanto 10 gadus vecu savu foto. Pats neesmu bijis, un par procesu neko pateikt nevaru

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Kas vainas? Aizgāji uz muguras masāžu, bet kundze netīšām tavàm olām pieskārās? Nu trakums tad Tev jāiet uz masāžas saloniem un jāprasa vis jaunāko masieri kāda pieejama.. ja nau noslēpums cik tad Tev gadi?? Nu ja 19 tad pareizi Tu saki.

pulkvedi! es gāju uz ero masāžu, un to arī dabūju. Kā jau teicu, masāža bija laba, bet priekš manis tā kundze vienkārši ir mazliet par vecu (manā vecumā meitenes, kuras ir vismaz dažus gadus vecākas par mani pašu, es saucu par tantēm) :)

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

šo kundzi esmu reiz apciemojis. Kā jau daži aktīvisti iepriekš minēja - masāža ir +/- okey, telpas arī normālas, attieksme patīkama pozitīva, darbu dara ar atdevi. Viss it kā būtu forši, bet priekš manis viņa tomēr ir pa vecu, un beigās bija sajūta, ka "tante" gar pautiem šiverē - it kā patīkami, bet tajā pat laikā mazliet strjomīgi... :) vīriem, kuri ir vecumā 55+ viņa būtu pat ļoti piemērota, bet salīdzinoši jaunam džekam vajadzētu izvēlēties meiču jaunākos gados. Tā noteikti nav masieres vaina, jo neviens no mums jaunāks nepaliek, bet svarīgi ir saglabāt pareizo attieksmi pret darāmo darbu, un tas ka jaunieši ir aizgājuši pie viņas un uzdūrušies uz MILF variantu - tā vienkārši gadās... :)

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Kādus tieši? Ka menti rīt pie viņiem uz kontrolpirkumu neatbrauks? :D :D

var jau būt, ka es kaut ko nesaprotu un nezinu, bet kādēļ gan mentiem uz turieni braukt kontrolpirkumus taisīt, ja internets ir pilns ar sludinājumiem, kur tiek piedāvāta ne tikai masāža, bet arī orālais, anālais, klasiskais sex un daudzas citas fīčas... interesanti, vai zelta lietutiņam menti arī kontrolpirkumus taisa? ;)

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Esmu tur bijis pirms apmēram +/- 2 gadiem. Toreiz tas maksāja kādus 40 latus, un pusotru stundu 2 zaķi mani visādi izklaidēja - šūpoja uz kaut kāda griestos iekarināta dēļa, mazgāja man kājas, berza muguriņu, masēja, deva dzert čaju.... viss bija superīgi, vienīgi daikts stāvēja kā 18-gadīgam, bet meičas par to nemulsa, tikai smaidīja. Kā šeit jau citi rakstīja, pasākums bija diezgan erotisks, bet vienlaicīgi pavisam bez erotikas, jo pipeli raustīt meičas kategoriski atteicās, savukārt pasūkāt es pat nemēģināju piedāvāt. Kopumā man patika, tomēr ļoti pietrūka happy-endings. Ja tas būtu, tad es piekristu maksāt vairāk. Ceru, ka šīs mājas saimnieces arī lasa šo forumu, un izdara attiecīgus secinājumus :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.