Masāža- nu nekāda, kaut ko brauka ar rokām.., nodračī un viss. Bildes liek citas. No sākuma nosauc cenu 50 eur, td vēl saka ka jāpiemaksā par dzīvokli 5 eur. Nevienam neiesaku.
Lauras jaunais tel nr, ir 28207955. Pieņem mājīgā dzīvoklī smukā, jaunā mājā. Viņai , jau kā vienmēr, izdodās radīt to relax sajūtu. ja gribi atslābinošu masāžu , tad viņa ir īstā.
Laura tagad praktizē privāti. Masāža kā vienmēr kolosāla. Biju pie viņas. jNezinu kā citiem, bet man patīk. nākošajās dienās ir ko atcerēties un gribās vēl.
Sveiki, nu man gan ir cita pieredze. Biju pie Lauras, vēlējos labu relax masāžu, tā lai var atslēgties uz kādu brīdi no ikdienas stresiem. To arī dabūju. Meitenes augums stingrs, patīkams. Atieksme laipna. Esmu bijis vairākas reizes. Man patīk, ka masē ar visu augumu ...tas forši, ka nav tikai ar rokām, jo sievietei taču ir daudz apaļumi, kuru pieskārieni vīrietim ir patīkami. Domāju, ka vakar nebija pēdējā reize, kad biju pie viņas.
Viss o.k Bilde atbilst 100%, japaņem body masāžu +5lvl tad pēc parastās masāžas izmasēs vēl ar augumu.. Pačamdīt ļauj, krūtis- koookosālās- stingras , ļoti reti tādās izdodas sastapt.
Ierakstīts
man rīga labi varianti nav, bet es varu pamainīties ar variantiem Vidzemē
pašam interesē laba masāža ar -ideālā variantā sex nobeigumu