Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ss.lv 26096586
Ierakstīts

Ahoi, cīņubiedri!

Sen neesmu devis savu artavu mūsu kopīgajā lietā, tādēļ padalīšos ar info par meiču, kura laikam šeit vēl nav apspriesta, vismaz es neko neatradu pirms došanās uz vizīti pie šīs daiļavas. Sludinās iekš . Bilde izskatījās gana daudzsološa - slaida, gara, gariem matiem, seju pagriezusi uz citu pusi, kas jau liek domāt, ka tur būs pakalpojumi, kurus parasti meitenes sniedz bez sava īstā ģīmja demonstrēšanas. Arī cena (40 eiras) un sludinājums, kurš ievietots "vispārējās relaksējošās masāžas" nevis "klasiskās" vai "ajūrvēdas" sadaļā liecināja par to pašu. Protams, ka bilde nav īsta, jo mani sagaidīja neliela auguma, ne tik slaida (ne arī resna), gaišiem pusgariem matiem darbone. Kabinets Vecrīgā, Peldu ielā, pretī Pulkvedim, blakus Kabatai, kura tagad saucas par Alu. Masāžai nekādas vainas, ja esat austrumu rituālu, jogas un ajūrvēdas cienītāji - viss ir patīkami un smaržīgi, un arī masāžas process mazliet uzbudinošs... tāds, mazliet uzbudinās, arī devos tālāk savos ceļos un neceļos, jo pimpim meiča klāt neskārās un pat nesolīja, ka nākamajā reizē būs savādāk. Tiem, kuri grib relaksēties indiešu kvēpināmo nūjiņu un smaržīgo eļļiņu aromātā, varu ieteikt, jo process tiešām nebija slikts, bet erotiku gan tur varat nemeklēt. Secinājums - viss ir okey, bet tas ir ārpus mūsu foruma pamata idejai :)

Salons Sofija
Ierakstīts

Īstās Sofijas vairs nav (jau 2 gadus). Sofija ir mirusi. Āmen!

par to jau daudzi šeit ir izteikušies arī citos topikos. Rodas iespaids, ka viltotā sofija pati raksta šeit kaut kādus komentus, lai visu laiku uzturētu intrigu un cilvēkiem rastos cerība, ka īstā Sofija ir augšāmcēlusies. Ja tā pēkšņi notiks, es atkal kļūšu par tā salona regulāro apmeklētāju, bet saprotu, ka tas tā nenotiks, jo viņa ir pavisam, pavisam, pavisam mirusi... :(

Thai Massage 26271767
Ierakstīts

Kāds biedrs ir bijis uz masāžu tur pie parastas lady, HJ ir piedāvājumā? 

līdz šim neviens nav atsaucies. Es pats esmu viņiem pāris reižu rakstījis un zvanījis, lai pajautātu pa šo tēmu, bet viņi vienmēr atbildēja, ka masāžu ar laimīgām beigām piedāvā tikai transformators, bet meitenei tā lieta nepatīkot, tādēļ viņa to nedara. Līdz ar to man par šito lietu visa interese ir atsista pavisam vismaz līdz brīdim, kamēr viņi sāks piedāvāt to, kas man patīk un no tādas personas, kāda man patīk. Liela bija mana vilšanās, kad šie atsūtīja abu tajiešu bildi, kurā transformators izskatījās pēc daudz simpātiskākas meitenes, nekā īstā meitene... tfu, bļa!

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Vai ir kādam kaut kas jauns par šo vietu? Sludinājumā bildes smukas, un arī atsauksmes pārsvarā diezgan pozitīvas, bet es ejot uz masāžām tomēr rēķinos, ka tur ir sagaidāms arī "laimīgais noslēgums". vai šeit kaut kas tāds ir iespējams, vai pavisam un galīgi nē? Redzu, ka dažiem it kā ir izdevies

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.