Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Una Erotiskā Masāža 29786395
Ierakstīts

Nu varu tev Sūdaláci savu Džoniju nobildēt un aizsūtīt, tad arī sapratīsi kurš te pizdjoš!

Es aprakstīju kà bija un sieviete feina, gadi atbilst 33-35. Ir nedaudz riepa bet tas jau kuplo krùšu ìpašniecèm raksturīgi. Varbūt slikti ir tas ka vietas maina bet pa cik 4 x gada aizeju apciemot tādas létás iestādes nejūtos vīlies!

Una Erotiskā Masāža 29786395
Ierakstīts

Biju pie šīs 2 nedēļas atpakaļ. Pienjéma stabu/matisa rajona. Dzīvoklis dikti mazs bet jauns remonts. Ieskrēju duša un metos gulta uz muguras, masèja lēni un centīgi šad tad pieskaroties eorgénai zonai un draudzinjam. Beidzot novilka krūšturi un sàka masèt ar savām seksīgākām 3 izmēra melonèm. Visu nozieda mani ar eļļu, diemžēl nebija pati labākā jo grūti bija nomazgāt, tad apgriezos un sáka labáko,vinjas krūtis masèja manu Džoniju un vienlaicīgi ar mēli pa manu ķermeni kas sacēla mani un pēc 10min beidzu starp viņas cičiem. Tad abi pasmaidījam, teicu vai turpinásim viņa atcirta kāpēc ne, ieskrēju noskaloties, un pēc mazas pauzes turpinājām ko sarunām pa telefonu, ka vēlos arī orālo un varbūt arī ātro sexu. Uzlika gumiju un orālais galīgi mani neuzrunája, tad teicu lai guļas un sāku savu aktivitāti, iespraidu un viņas vaidi mani uzrunája kur pēc pirmās pozas ar beidzu viņà. Kopumā biju pie viņa 1h 25min un kas pa 50eirikiem ir labs rādītājs.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.