Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Lilu,Lilu,Lilu - Tu esi pārāk gudra savam darbam.

Stereotipiska domāšana, bet par komplimentu paldies!  ;)

Loģika saka, ka cilvēks var būt kaut kam par stulbu, bet ne par gudru. Grūti iedomāties situāciju, kurā zināšanas traucētu darbu izdarīt labāk, nekā tas tiktu paveikts tad, ja cilvēks būtu stulbs. Ja reiz es nodarbojos ar ko tādu, tas nozīmē, ka man ir iemesls. Nav gluži tā, ka saprāts ir uz visu citu, tikai ne sajēgt, ka varu nodarboties arī ar ko citu. Lai nu kā - šī nav tēma par mani, tāpēc palūgšu turpinājumā turēties pie tēmas. 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Šī tēma ir tik lieliska, precīzāk, tās galvenā varone, ka es neaizgāju gulēt, kā plānots, lai tikai izlasītu visu un beigās sapratu, ka dažus teikumus par lasīto uzrakstīšu gan. 

Mani pārsteidza sekojošas lietas:

Vispirms tas, ka zvaigzne ir apvainojusies, ka vispār tiek apspriesta. Cienītā kolēģe - ja nevēlies nekur lasīt atsauksmes par sevi, nepiedāvā pakalpojumu. Tiklīdz tiek piedāvats pilnīgi jebkāda veida pakalpojums (Vienalga, vai tā ir banka, skaistumkopšanas salons, telekomunikāciju firma vai šis), potenciālie klienti vienmēr meklēs atsauksmes un ir tikai loģiski, ka būs arī, kas tās rakstīs - cilvēciska komunikācija. Tāpat arī negatīvo komentāru gandrīz vienmēr būs vairākums - to rakstīšana cilvēkiem palīdz izlādēt negācijas, kas palikušas pēc pakalpojuma saņemšanas. Šī tēma gan ir viens no izņēmuma gadījumiem, šeit apmierināto komentāru ir vairākums. Nez kāpēc tas tiek ignorēts. Mana izglītība nav juridiskajā lauciņā, tāpēc, drošības pēc, pārjautāšu - vai tur nemāca par patērētāja tiesībām, kuras, starp citu, sevī ietver arī tiesības komentēt pakalpojuma kvalitāti, kā arī indivīda kā tāda tiesībām brīvi paust viedokli, kas vispār ir viens no Satversmes punktiem? 

Nākamais - gaudas par grūto dzīvi. Ok, es saprotu, nav viegli, bet - tai nav jābūt klienta problēmai. Viņš ar savu naudu iet pirkt to, kas dzīvē pietrūkst - labsajūtu. Lai to viņam sagādātu, konkrētajā sfērā ir tiešām svarīgi, kā izskaties pati. Jā, es lasīju tās atsauksmes, ka kopta, ka savam vecumam labi izskaties utt. Es, atšķirībā no Tevis, kolēģe, pamanīju tās atsauksmes. Priecāties vajag, ka Tevi slavē. Bet arī ņemt vērā, ka neskatoties uz to, ka šādā vecumā ideāla figūra būs vien retajai, tas nav arguments tad, ja pašas bildēs pufīga vēderiņa nav, bet dabā ir. Ja dabā tas vēderiņš ir, viņam uz bildes arī jābūt. Vairākums vīriešu ir sakarīgi cilvēki un pret to pufīgumu nemaz neprotestēs, protests, lielākoties, ir par to apkrāptības sajūtu, kas kaut kur iekšā tomēr paliek - bildē tā nebija. Tas pats ar riņķiem zem acīm. Bija grūts periods? Var saprast. Tomēr, Tu klientam pārdod lielā mērā viņa erotisko fantāziju. Cik daudzu vīriešu fantāzija ir sieviete ar lokiem zem acīm? Nav ko viņiem pārmest, ka viņi runā par to, kas tiešām bija. Nu bija tāds laiks, tātad bija. Nav viņu problēma, kas par problēmām ir Tev un samelojis neviens neko nebija, pati apstiprināji. 

Lasot to, kāda kuram sieva, es smējos balsī. Grūti pateikt, par ko vairāk - par tiem izcilajiem epitetiem, kādi veltīti tām sievietēm, vai par to, ka šo sieviešu izskats un uzvedība tiek pieņemti kā arguments, lai paceltu savu vērtību. Klienta privātajai dzīvei nav sakara ar pakalpojumu, ko Tu sniedz. Pirms nedēļas redzēji viņu veikalā ar sievu uz 150kg? Viņš to sievu, varbūt, aizvakar saņēmās un pameta, bet Tavs izskats no tā neuzlabojās. Pats viņš nav nekāds jaunais un smukais? Arī nav arguments. Viņam ir nauda, viņš izvēlas, kam to atdot. Protams, ka, ja viņam kaut kas nepatīk, viņš var vairāk nenākt, aiz matiem neviens nevelk! Šī ir laba attieksme, bet viņš ir bijis, naudu atstājis - no šīs vietas klientam ir tiesības uz savu viedokli, vienalga, vai tas ir pozitīvs, vai negatīvs. Toties Tev, kas viņa naudu ir pieņēmusi un par to sniegusi viņam pakalpojumu, ar to arī jāaizverās. Vari komentēt, kāds viņš ir kā klients, tas ir normāli, bet tas, kāda viņam ir sieva, nav vispār Tava darīšana. Ar tāda līmeņa izglītību, kādu šeit apraksti, Tev būtu jāzina, kas ir nevalīds arguments, un sievas piesaukšana, kā arī fantāzijas par to, kādas ķermeņa proporcijas tālā nākotnē būtu iespējamas kādai šobrīd jaunai sievietei, ir totāli nevalīdi argumenti, kuru lietošana diskreditē teju visu pārējo aprakstīto. 

Par rokas spiedienu Bērziņam es sasmējos vēl vairāk. Lūk, ja Tu ar to roku būtu spiedusi viņam citu vietu un viņš būtu ielicis pozitīvu atsauksmi, tad tas attiektos uz tēmu - cilvēku viedokli par Tava sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Bet šitā? Nopietni?  :D Tad jau arī sludinājuma tekstam jābūt "Esmu spiedusi roku Andrim Bērziņam. Ja gribi masāžu ar tādu roku, zvani!"

 

Goda vārds, fantastiskākā tēma, ko esmu lasījusi. Viena no retajām, kam tik daudz labu atsauksmju, bet tajā pat laikā varu saprast puisi, kas pateica, ka dēļ pašas komentāriem arī neies tos labumus pamēģināt. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.