Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
On 28.07.2022. at 18:41, dzeks79 teica:

Kā tad ir ar šīm dāmām šķiet viena un tā pati ar diviem dažādam bildēm... Tad šī ir Vanesa vai nē? Un reklamējas vēl kaut kur izņemot , ja iet uz masāža+hj+minets, nevar teikt ka ss sludinājumu atradu 😃😃😃

Ir tā pati,ir gan reklama.lv,gan ss.lv sludinajumi,nr.it.pamainijies,parējais pa vecam.

Link to post
On 13.06.2022. at 17:18, Lukasevskis teica:

Tā kā cita nekā konkrētajā brīdī nebija, piebraucu notestēt. Man masāža patika, jo masiere drīzāk centās nevis masēt, bet uzbudināt. Pēc kādām 40 minūtēm lika apgriezties. Krūtis ideālas. Rokas var bāzt kur gribi. Bet nu sūkā tiešām izcili - dziļi, skaļi. Izturēju minūti. Zaudējumi - viens oranžais. Par to cenu ir vērts.

 

Šeit vairak ir info apmainišānas,ir laba,vai razvods,vai citi iemesli,kapec aizņemt veselu lapu ar to,ka kadam nepatik lielas sievietes,ne jau ar varu tevi aizvilka uz turieni un dabuji ciest,tik ļoti to viedokli aizstav cilveks,kuram viņu pat nejautaja,katram savs,nevajag kadu censties parliecinat,man pie Vanessas patik,pats ari neesmu maziņš,tapec ari piedodams ka viņa var piekust kada bridi,nevaru iedomaties ka ir maset diena vairakus teļus tadus ka es,ta ka viss paliek pa vecam,dalamies un nestridamies kungi.

 

Link to post

Labdien,

Vanesa vel joprojam ir pieejama,attieksme ir ta pati laba,ja ierodies ta ka ir sarunats,man personigi masaža patik,maiga,ka jau jutekliska,nevis izkrakšķini visus kaulus,nekad nav bijis ka nepieņem vai neesmu aizgajis apmierināts,nav liekas runāšanas,pie abpusejam interesem ir iespejama...bet tas jau talak ar pašu saimnieci.

Uz doto bridi ka visur ir konveijera tipa attieksme,atstaj naudu,gulies,10min.nakošais,tad es labak pie parbauditam vertibām un attieksmes.

Paldies,viedokļi un sajutas var atškirties.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.