Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masiere, Sludinās Ss.lv Un Nu Jau Intim.lv 25253887
Ierakstīts

Biju kādu laiku atpakaļ. Tagad pieņem pretī Ziedoņdārzam uz Čaka ielas. Pagrabiņā. Sajūta kā stāvot rindā Cetrāltirgū pēc labas gaļas... Zvanu, saka, ka tūlīt varēs pieņemt, tipa esot ceļā... nevarot šobrīd runāt, bet lai esu pēc 20 minūtēm... Zvanu, otrreiz pasaka kur jāiet... eju pa gabalu redzu, ka no no ēkas kur pēc numura jābūt salonam iznāk "klients".... nu labi, riskēsim.... Tālāk jau ierastā gaita, piezvanu, ka esmu klāt... atver durvis... Tā kā ļoti gribējās atslābināties izvērtēju, ka varētu mēģināt... palieku.... Duša, galds... masēja normāli... tad jau nāca laiks uz beigām... sekoja apgriezties...  Es saku - velkam nost augšu... nav problēmu... varu baudī palielas krūtis... protams ne pirmā svaiguma... sākas rokdarbi.... ņemu un vēl šai nost arī to, kas lejā... nedaudz protesta, bet tas tā vairāk izskatās, ka cerībā, ka piesolīšu ko vairālk... Beidzu... kamēr esmu dušā dzirdu runā, ka tūlīt jau būšot gatava... Nu, protams, ejot ārā gandrīz turpat pie durvīm noparkots auto... un gaidošs džeks tajā... kad esmu pāris ēkas no salona redzu, ka puisis pazūd pagrabiņā... A, izlaist mani nāca tikai dvielītī ietinusies.... laikam nākamais klients bija zināms un negribēja tērēt laiku, lai ģerbtos un izģērbtos... Tā teikt vremja dengi...

Verdikts - ja ļoti spiež var riskēt, bet diez vai iešu otreiz...

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Biju pirms kāda laika... Masāža ideāla... un erotiskā daļa arī patīkama... nemaz nepamanīju kurā brīdī veļiņa pazuda... sajutu tikai kaislīgu sievietes augumu... 

Nobeigums ar gumiju...  Vienīgais, puikām pirms 30 tur nav ko meklēt... jāprot baudīt sievieti... 

Vērtējums masāža 9/10...  Laimīga daļa 9/10.  

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.