Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Vienk interesanti, kapēc cilvēka atsauksme par masāžu uzreiz ir pašreklāma? 
Kas tieši liek tā domāt )


 

es vēlētos, lai neviens šeit vispār neko nekomentē par mani, tāpēc ar šausmām vienmēr vēroju to, ka mans topiks ir izcelts un kāds kaut ko ir iekomentējis)) jo neko normālu un cilvēcīgu tak nekad persona no šī foruma nerakstīs. Bet ja tomēr uzrakstīs, tad citi to rakstītāju noliks līdz ar zemi pretīgā veidā.

Bēdīgi, ka cilvēkos sēž iekšā tik daudz mēslu. Un internetā anonīmi viņi mēģina iedzelt un pazemot. Droši vien kaut kāds iemesls ir tādai rīcībai. Bet man grūti to saprast. Es nespēju iedomāties, kam būtu jānotiek, lai es izņirgātu cilvēka izskatu, izglītību, ienākumus, dzīvesveidu, intelektu , sociālo statusu utt. Un vispretīgākais ir tas, ka vīrieši kolektīvi šādi noliek sievieti. 
Es tiešām dzīvoju citā realitātē)


 

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Un kā lūdzu Tu zini visas šīs nianses??? Manu izglītību, kurš pie manis nāk un kāpēc))

Tu vari tikkai minēt))

es piemēram nevienu nemācu dzīvot, nelienu svešā makā, nekritizēju ārējo izskatu un domāšanas spējas, un nestāstu ka kāda darbs ir figņa. Maybe tas ir mans plus.

Tā arī nesapratu, kāds ir mans mīnus))

Krūtis par lielu, gurni par platu, viduklis par šauru? Smaids šķībs? Rokas par maigām, vai pārāk spēcīgas? 
Diskusija ir ne pa tēmu. Šobrīd daži vīrieši šajā portālā paceļ sev pašapziņu, noniecinot sievietes izskatu, personību, darbu, izglītību slēpjoties zem anonīmiem nikiem.
Bet es tiešām reizi pa reizei šeit palasu kaut ko, tā sakot izaugsmei, lai celtu masāžas kvalitāti un iepazītu vairāk vīriešu būtību)) 

ja klients protams ir bijis un raksta reālu atsauksmi😉😀

 

 

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Masierei sertefikātu var būt daudz, ja viņa iet laikam līdzi un paaugstina kvalifikāciju. Masāžas veidu arī ir daudz. Kaut vai ajurveda, lomi lomi, reiki utt.
Un medicīniskā izglītība nav būtiska, ja nestrādāju kā ārstniecības persona. Tāpēc pieņemu privāti, nevis poliklīnikā)))

Diskusija ir dīvaina. Ja visi masētu vienādi, izskatītos vienādi, kāds gan būtu piedāvājums? Mēs dzīvojam laikā, kad ir izvēles iespējas!!!

Neuzskstu, ka izskatos nepiedienīgi resna utt))) Un mani uzjautrina tādas piezīmes. 
Es dievinu savu ķermeni😍 

kurš gan ir noteicis sievietes ķermeņa standartus??? 90-60-90??? 
katra sieviete ir skaista, ja mīl sevi un ir mīlēta) 

Neviens nevienam neliek darīt to ko tas nevēlas. Iet pie manis uz masāžu nav obligāta opcija))))))

un pieraksts parasti ir diezgan pilns, lai tik vienkārši tiktu uz procedūru😉🫶

 

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Kas tieši ir vainas manām proporcijām???? Konkrēti un ar faktiem.

Kas vainas manai masāžas tehnikai??? Fakti!!! Esmu daudz mācījusies, entie sertefikāti) Daudz pastāvīgie klienti ir pierādījums tam, ka strādāju kvalitatīvi, bez konveijera. Jo mēs jau noskaidrojām, ka ne ar erotisko masāžu es pievilinu))

Ja cena ir problēma, tā nav mana vaina)

Kas tieši trigerē??? Tas ka neļauju sevi stundu aiztikt un nemasēju pa 20 eiro??? Vai tas ka nelaužu kaulus kā fizioterapeits))))

Kur tieši ir problēma😀

 

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Ar Zelmeni viss ir skaidrs))))) Līdz savam līmenim mani nenolaidīsi. Palikšu pieklājīga😉

Man personīgi ir pilnīgi vienalga cilvēka proporcijas. Forši, ka mēs visi esam dažādi. Tas arī ir skaisti un negarlaicīgi. 
 

Zelmenis iebrauca auzās😀😀😀😀😀

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
05.08.2023 в 22:02, xxxvvv сказал:

Vienlaicīgi😂😂😂😂

Prieks, ka radīju Tev vielu fantāzijai)))

Biznesa konsultanti, ieguldiet savu enerģiju savā labklājībā, izskatā utt)))

Tik inkognito varat kaut ko te komentēt☺️ Dzīvē gan būtu zemāki par zāli. 

Atliek tikkai pasmaidīt. 
Suņi rej, karavāna iet tālāk. 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Pirmkārt, sievietes nav gaļa, pat ja viņas ir masieres) Es strādāju ar baudu un tā kā man ir komfortabli, un parasti pasaku, ja kaut kas nepatīk dotajā momentā, jo es sevi cienu un mīlu.

Otrkārt, vairs nav kovid laiks, kad ņēmu maz klientus un varēju nekur nesteigties.  Mana masāža ilgst stundu, un akcents ir uz visa ķermeņa masāžu)) 

Treškārt, ne 5 gadus atpakaļ, ne tagad, nekādus rezevuārus vienlaicīgi man neņem))))) 

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

@monstercock
Nebojā man prieku un iedvesmu strādāt ar maniem lieliskajiem klientiem😌 mulsina pakalpojuma cena un mans augums, izdari pakalpojumu mums abiem un nenāc😉 

No sirds iesaku skaitīt savu naudu un savus kg. Ka tik neizrādās, ka Tavs izskats un viss pārējais ir tālu no ideālā🤪 Bet atšķirībā no Tevis, mani tas neinteresē☺️

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Puiši, vīrieši, džentmeņi… Ar smaidu vēroju, kā no vīrusalogiem un politologiem, sabiedrība harmoniski pārtop par ideālā auguma ekspertiem.😁 Mīliet sevi, lūkojoties spogulī, un skatieties uz pasauli caur skaistuma prizmu, un sievietes, kuras ir jums apkārt paliks skaistākas un laimīgākas. 
Tiešām, no sirds, palika žēl to cilvēku otrās pusītes, kuri te kritizē mani par liekajiem kg. Man principā ir vienalga, kas jums patīk vai nē, bet jums blakus esošā sieviete vienmēr būs stresā un depresijā, ja jūs tā vērtējat sievieti un viņas augumu. Lai superīgs pavasaris!!!❤️

 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Beidziet fantazēt par sponsoriem😆 Es nesaprotu, kur jūs ņemat neīstus faktus, no mana IG? Varbūt man sponsori ir bijuši vienmēr, varbūt man tie nekad nav bijuši😉 Varbūt man patīk sievietes😌 Varbūt vispār man patīk būt vienai un nepatīk neviens😎 Visi tie klienti, ar kuriem strādāju ir tik normāli, ka lasot komentārus jādomā, ka šie cilvēki nemaz nav bijuši pie manis uz procedūru, vai maksimums tikuši vienu reizīti. Apspriežat te manu personisko dzīvi😏 Ceru, ka masāža, kuru veicu, jums tiešām iet pie sirds, pieturieties savos dialogos labāk pie tās, nevis apspriežat manas operācijas un cilājat manu guljamistabu🥰 Es jau tā strādāju tikkai ar šauru klientu loku, tagad tas kļūs vēl šaurāks. Novēlu jums interesantu, superīgu un seksīgu dzīvi, lai nav jābāž deguns svēšā💋💋💋💋💋

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.