Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dzoli 282775**
Ierakstīts

šis labs ! Kāpēc tad vispār jāiet uz erotisko masāžu , ja līdz galam nevar tikt ...un tad jau vāveres masāžā arī tāda sekundāra lieta ....

Hz.ka seit daudzi raksta un es pats parbaudiju,ka pie vinas var nebeigt??? :) Savu darbu vinja parzin,un zin ka to lietu lidz galam novest.
Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Biju pasa junija sakuma. Adrese Alauksta12.bija problema atrast vietu autinam. Uzejot piektaja stava,durvis atvera tiri simpatiska sieviete ap 35 melnaja kleita. Minutes 5 bazars par to galveno,tad piedava ieiet dusa,ar dusu viss Ok.ka ari ar dzivokli. Pec dusas aicina istaba nogulties uz matraca pati uzreiz novelk kleitu,augums mana gaume,fona skan muzika,silta ella karoce viss ka nakas. Tad parasta masaza ilga nu minutes 25(ta nebutu man svarigaka),tad pati sasmerejas ar ellu un saka erotiska dala,maseja ar visu kermeni. Tad velak apgriezos pabraukaja ar krutim,tad velak saka maset kranu ar roku,mainot pozas pa starpu berzeja vinju starp bulkam imitejot jatnieces pozu. Seit daudzi raksta,ka nevisiem sanak ilgi noturet,vot man ari nesanaca,beidzu samera atri (lidz sai te reizej tadas problemas man nebija:)). Tad jau iegaju dusa,uz galda noliku 50€,nedaudz vel parunajamies, laipni mani pavadija lidz durvim un cau!

Minuss ljoti gruti bija sarunat 3 dienas zvaniju,rskstiju sms,bet bez atbildes,tikai uz ceturto dienu atrskstija un piedavaja laikus.

Vai iesu veel? Ja protams!Paradijas baiga interese,vai nakam reiz atkal vina bys noteiceja,kad man beigt,vai ari ta bija tira sagadisanas:).

P.S. Gribu pajautat,kas pie vinas biezi piestaiga,vai vinja atlauj pezu aiztikt???

Ta ka biju pirmo reizi,kaut ka bija neerti meginat,bet pret glastiem citas vietas gan vinai iebildumu nebija:)).

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

arī varu apliecināt ,ka patiešām slaida palikusi,pat saku uztraukties,vai nepārcenšas forsēt svara nomešanu,kad tikāmies...un bildes arī svaigas,visas šī gada un reālas...lieliska pašatdeve...

Tad jau uz tada fona lielas krutis izkatas fantastuski:). Tuvakaja laika bus japieskrien pec tadiem komentiem.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.