Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masāža sievietei!
Ierakstīts

Skaidrs, ka sievietes gatavība šādai izdarībai ir baigi uz naža asmens. Sarunas ir ievadītas un tīri teorēstiski akcepts ir saņemts, bet ir jāatrod max labākais variants, lai pēdējā brīdī viss nenoraujās. Un arī tad vēl nav garantijas :)

Par Adelinu esmu lasījis, izskatās jau baigi feini. Vai bija ar viņu sarakste par detaļām? Respektīvi ņem vienu pēc otra, ja?

Ja jums izdodās notestēt, lūdzu nepaslinkojiet ar atsauksmi. To pašu varu teikt par sevi - ja būs kaut kas atrasts un varbūt pat zvaigznes saliksies un izdosies notestēt ( arī Adelinu), došu ziņu!

Link to post
Masāža sievietei!
Ierakstīts

Pa lielam man arī šis jautājums ir interesējis - masāža sievietei vai pāru masāža. Posta autors droši vien dos savu viedokli, kā viņš to redz.

Es ar to  domāju masieri, kas profesionāli izmasē sievieti, pēc tam uzvelk masējot ap intīmajām zonām un finālā ar roku veic klitora / vaginālo masāžu vai kas nu vairāk uzbudina. Nu gluži kā klasiskajā erotiskajā masāžā večiem. 

Ideāli, protams, ja varētu atrast kādu variantu, kur vienlaicīgi vīrieti masē sieviete un sievu vīrietis, bet nu es saprotu, ka tas ir tuvu neiespējamajam atrast labu tādu variantu. Vienkāršāks variants, ja sieviete masē abus pēc kārtas....Ja masieris ir vīrietis, tad es palieku bešā :))))

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.