VAI TAD ES NEVARU BUUT , taa saucamais "jatnieks bez galvas" ????
es vienkaarsi esmu loti kautriiga un meveelos publiceet savu sejinu
nu commoonnn! Kaapeec Sasha var nopubliceet sevi polnim rostom, bet Sabiine nevar? Nu sanjemies Sabiiniit! Ar skaistu sejinju var tikai pievilinaat vairaak klientus.
Nu ja vinja tev saak drochiit, tad jau protams izshaus. Bet man tas iipashi nepatiik - kad sieviete tev ieceert kjepaa. takaa pret taadu invaliidu attiecaas. To jau var ar muti izdariit, vismaz nejuuties kaa onanists.
Varu tikai papildinaat ar labaam atsauksmeem, kas sanjemtas no pazinjaam par shiatcu, bet nu pats par taadu naudu uz turieni neieshu - jo bljin, ja jau taa ir erotiskaa masaazha, tad jau vajag izshaut olas, bet skriet maajaas kjepaa cirst kautkaa negribaas.
Nu, ja jau masaazha ir bez sexa un pabeidz = onanists Bet paldies par numuru, buus jaapameegjina, jo pie liidz shim apmekleetajaam meichaam masaazha bij taada visai pashvaka. Kaut ko veel daudzmaz sakariigu pamaseeja Eliiza pie gjertruudes lidinja, bet nu taa, lai no taa beigtu nekad veel nebij baudiits. Vai no shii konkreetaa Fantasy varat ieteikt kaadu konkreetu zakji? Jo droshi vien tur buus no kaa izveeleeties, un lai netraapa uz kautko paarbaidiitu un par nekvalitatiivu atziitu.
Ierakstīts
vai var apmeklēt tikai tie, kas iepriekš ir bijuši? Es iepriekš nebiju bijis, bet pa jaunam ne trubu cēla, ne uz sms atbildēja