Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vaksings plus happy end
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Marcario teica:

Vai kāds bija pie šīs meitenes ? Pieņem pretī Esplanadei. Vai prasijat

https://m.ss.com/msg/lv/home-stuff/health-beauty/beauty-appearance/skin/bgefx.html

+371203**321

P.s. šeit viss slikti palika, +371263**545 (Vecrīga) gan kvalitāte vaksingam nokrita, ar katru reizi paliek vien vairāk nepamanītu matiņu,  ka arī rokdarbi vairāk jau atgādina šujmašīnas tehniku ... 

 

ja paliek ka shujmashina, tad japierunaa lai njem aiz vaiga😁

 

 

Link to post
205726**
Ierakstīts
pirms 59 minūtēm, Patrick Bateman teica:

Какие плюсы? у вас групповая паранойя. Вы не думали что если меньше срать там где ешь будет не так сильно вонять? 

Может если меньше обсирать девушек, будет и качество получше и отношения? 

Уже несколько раз читал отзывы, ходил сам проверять, и все на много лучше чем писали. И отношения норм, и на чай оставил и уже появились новые возможности.

По тебе конкретно, ты пиздишь, я об этом написал. Судя по твоим ответам будешь гнуть свою линию, ок.

1. Скажу одно, как по мне 70€ за массаж вообще не о чем. А тебе за эту цену подавай полный комплект. О качестве получаемых услуг можешь сам догодатся.

2. Возможно не в моем вкусе, но схожу проверю.

3. У девушки 2й размер, 0,5 это то сколько ты выпил когда написал свой высер.

Дальше засорять тему я не буду. Надеюсь что адекватные люди уловят смысл. 

Kopaa ar vinju tagad popkornu eed?😁😁😁😁

Link to post
205726**
Ierakstīts
pirms 35 minūtēm, Patrick Bateman teica:

А что ты ожидаешь? За 70€ тебе может еще очко вылизать ?  

Думаю тут ты уже лукавишь. 

Если ты за массаж то с ней можно обговорить детали, и она не только старательно будет делать, но и запомнит твои особенности на след разы.

А если ты за лингам то хз о чем ты жалуешься, там все технично и эротично. 

Мне даже интересно попробовать сходить на твой топ-1 посмотреть с чем ты сравниваешь. 

Как говорят критикуя - предлагай. 

Plusus pelni? :D

Link to post
268658**
Ierakstīts
On 1.02.2024. at 14:40, crisscross teica:

Pieskarties nevar , neko nost nevelku . Piedāvāju masāžu , nevis striptīzu vai kādus citus pakalpojumus .

Moderator , lūdzu dzēst tēmu , sludinājums ss.com nav aktīvs . 

Un nu jau atkal aktīvs :D

Link to post
Masāža sievietei!
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Anree1979 teica:

Ja godīgi par pašu masāžu es nezinu. Blakus nesēdēju , uzticos sievai ...

No viņas teiktā.. Vīriets esot ap 45 gadīgs gara auguma normālas miesas būves.  Nosākuma dušā un tad dīvānā uz vēdera. Apsedza ar dvieli ... un tad sākās masāža. Sāka maigi masēt kājas un pēc laika arī muguru un rokas pamasēja. Visu laiku tika izmantota eļļa ar aromātu. Pēc visām rokas un muguras masāžas lēni sāka masēt dibenā daļu .. pēc kāda laika lika griesties riņķī un viss tas pats tikai priekšpusē. Noslēgumā talkā nāca arī mēlīte. Līdz sasniedza orgasmu.. procesa laikā varēja pieskarties. Un viss notika 2 st.. un jā sex neesot bijis... 

Sex NEESOT bijis un nebija, divas dažādas lietas ;)

 

Link to post
Lerariga2023 tel. 25769869
Ierakstīts
pirms 30 minūtēm, concan teica:

Esmu bijis nesen, cik saprotu maina lokācijas, masāža patika, erotiskā daļa arī bija laba, tik aizmirsa par galvas masāžu, bet kopumā nav tas sliktākais variants, cena jau ir pieminēta augstāk.

Masee kaila, ja?

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, kartico teica:

CELATIES augsaa, trolli!

Kaads paarsteigums sii foruma trolliem, izskataas, ka veel gul. Nu, protams, piektdienas vakaraa katram "normaalam"  sii portaala trollim bija jaaizdzer alus kaste 😆, lai kaut kaada veidaa uzpildiitu savas sapuvusaas dveeseles. Bet es jau sen augsaa, man Tik tokaa interesants latviesu dzeks runaaja, dziivo Vaacijaa, looti pozitiivs cilveeks, prieks paklausiities, lieliski uzlaadeeja mani, prieks, ka taads domaajoss un daudz un galvenais -SAKARIIGI runaajoss latvietis! 

Sii portaala trolliem - riits gudraaks par vakaru! Man soriit radaas paarlieciiba, ka juus esat pederasti, jo tik fanaatisku sieviesu ieniisanu var paust tikai pedini un tas tagad ir super modee! Veel juus esat veel papildus pedofiili, jo jums "celas" tas tur 🤣un erotikas fantaazijas dziivo tikai ap beerniem. Juus dziivojat tikai tajaas lietaas, kas ir propoganda. Jo Instagramma un vispaar sen visur, visur reklamee tikai sievietes, kuras vieniigi var paraadiit savus kaulus un kuraam veel nav pat 20. Jus esat zombiji - ko jums raada TV un masu informaacijas liidzeklos, tam juus arii sveeti ticat, juus esat ar taam alus kasteem piektdienas vakaros izskalojusiun pazaudeejusi savas smadzenes. Tagad modee ir skriet uz sporta klubiem, nosist tur savu dziives energiju. SUPER! Esmu lieciniece, kaa meitenes liip kaa musas uz muspapiiru uz treneriem viiriesiem, smiekliigi.

JUMS RIIT PATEIKS SEEDEET MAAJAAS UN UZ SPORTA KLUBIEM IET KAITIIGI, JUUS MOMENTAALI TAM ARII PAKLAUSIISIET, JO KAUT KAADS mistisks "ZINAATNIEKS", tjipa, pateica.

Ak ,ko es te daru? Esmu te tagad un kad gribeesu, jo rakstat par mani, kaut arii es to neesmu prasiijusi. Es ilgi seedeeju un izlikos par beigtu. Bet tacu XTRAneta troollim jaapelna nauda,  jo tas ir vina darbs - par naudu seez un raksta tikai  slikto par vissaam un iipasi IZCELAS AR MANIS NOKNAABAASANU - par to, ka neesmu mazgadniece un vins nesaprot, kaa taa var buut, ka es veel darbojos ar masaazaam. Ka? Bet diivaana tacu nav. Arpraats! 

Pats galvenais trollim ir nirgaaties par maniem gadiem, iestaastiit un izveidot visiem, kas te ko palasa, iespaidu, ka esmu veca, slima, briesmiiga, trollis REAALI JAU NO AADAS lien aaraa, laikam gada beigaas vinam sasoliija preemiju.

TROOLI! Soliitais kabataa nekriit,  

Trolli ieniist mani par to, ka NEesmu mazgadiiga un ka NEizpildu stulbas sexfantaazijas, kas patiesiiba nemaz nav JUSU, bet ieprogrammeejusaas no masu informaacijas liidzekliem. BET JUS TACU VISI BEZ IZNEEMUMA AR KATRU DIENU NOVECOJAT !!!!!

TROLLI, tavs KRAANS vakar 100% straadaaja labaak nekaa SODIEN. Un riit tu buusi speejiigs tikai skriet un laiziit un no taa looti aatri saslimsi un mekleesi vainiigaas - bet tu jau nekad nebuusi vainiigs, vai ne?

Tava dzolija ar savu nepaarspeejamo vagiinu 10 gadus plus miinus braukaa vismaz 5-6 seksa ekspertiem dienaa pa seju, luupaam, pa BAARDAAM, UUSAAM pa seju veciem, kas jau citur ir laiziijusi dibenus varbuut pat dzekiem un sistemaatiski to dara, cik tas ir veseliigi! Nu bet dzolija ir tak sveeta, taa tacu XTRAnetaa teikts, vinai sekss nekad nav bijis.  Citas gan  ir palaistuves! Bet dzolija ir sveeta. Un taada jums ir VIENA!  Taapeec ka ir klapes uz aciim, tev trooli!

MEKLEE laapstu un ej mezu pats! Tev kraans vecs ir kluvis. Sogad vins vairs nav mode, kaada velna peec tu te veel esi un seedi pie datora.

Sodien visi ir kluvusi ar vienu kaaju tuvaak KAPAM, tu, TROLLI, ARI! Visi ir kluvusi vecaaki nekaa bija vakar, trakums, vai ne? Kaads nekad nekluus par opi, jo ir ZILAIS uz visu savu debiilo galvu ar zilajaam fantaazijaam!!!

Meitenes, es vispaar par jums neko nezinu un man nemaz nav ne laika, ne intereses sekot, kas juss esat un ko daraat, labi, ka juusu ir daudz, bet muusu piilu diikii lv kaut kaads reaals kretiins, kurs propogandee un programme visu viiriesu dzimumu Lv, ka latvijaa ir tikai viena masiere un taa ir dzoolija. Par jums to nekad neuzrakstiis, juus tiksiet aizmirstas jau peec gada. Par dzooliju ir izveidots iespaids, ka vinai ir ZILAAS asinis, savaadaakas nekaa citaam. Taapat kaa jebkurs aarsts uzskata, ka vins ir paaraaks par tiem, kam nav mediciiniskaas izgliitiibas. Ja es klausiitu visus zobaarstus, man sen jau nebuutu mutee neviena sava zoba. Katram aarstam ir sava kapseeta. Neradiet sev dievus, bet gan

NOMIERINIET SAVAS dveeseles no uzspiestajam uzvediibaam, viedokliem un izveeleem.

Kaadreiz "iesleedziet"  savas smadzenees, ja taas veel vispaar nav izbeigusas dziivot peec juusu ilgstosaas atrasanaas seksuaalas propogandas ateja un alus mucaa!

Paldies par uzmaniibu, lai jauka diena!

Nu ko - sodien MAXIMAA 40% ATLAIDES. BRAUCAM IEPIRKTIES!

Vecaa, tev esot zivs smaka? Tas tiesa!?

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Blondy teica:

☝️

 

Kā tas ir, Tu esi sporta klubā un skaties uz meitenēm, kuras sporto, bet tajā paša laikā raksti, ka neapmeklē sporta zāli? 

Ne jau iet visi uz sporta zāli , lai tikai notievētu , bet , lai nostiprinātu muskulatūru un dotu ķermenim tonusu. Pirmo reizi dzirdu, ka sports kaitē dzīvot  , bet laikam katram savs. 

Viņai ir personības dalīšanās un tas notiek itin bieži..... smags un nelabojams ir šis gadījums, ar mūsu ''mīļo'' omi :D

Link to post
27333719 masiere no ss.lv
Ierakstīts
pirms 37 minūtēm, sidlav55 teica:

izrādās ka ari ar aritmētiku neesi draugos! es jau domāju ka tikai Delfu orākuls divciparu skaitli sareizināt ar 10 nemāk.  ja no 2022 atņem 1974 man sanāk 48. tas tiešām traki ka rēķināt nemāk. esi viņu pārsplāvis!  Antiņ ej mājās , pūt stabuliti

Ar humoru tev ar shvaki. Ta kaa pis nahuj, klaun

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.