| Tālrunis: | (+371)27-517-769 |
Par viņu ir topiks
pirms 3 stundām, oskars223322 teica:Tā ir dzīvokļu māja, kur dzīvo arī citi cilvēki.
Protams, bet ar vienu satiktos, es devos ārā, viņa tieši sagaidīja klientu
Masāža laba, bet masiere krietni gados. Erotikas nekādas. Var iet ja nav citu variantu. Čamdīt caur drēbēm ir kā ēst saldējumu nenoņemot iepakojumu... Telpas ļoti šauras. Blakus dzīvokļos cik varēja saprast vēl citas meitenes strādā...
Rediģēja Andza_kg
teksta labojums. papildināts.
pirms 1 stundas, Puss_magn teica:Masāža ar HJ trīs oranžas rozes
Smuks cipars.
Kāds ir mēģinājis novilkt viņai biksītes?
Cik prasa par seksu, ja kādam ir izdevies pierunāt?
On 24.02.2025. at 18:18, ni66ernuke teica:Varat lūdzu iedod numuru. Un cik maksā. Paldies.
Grūti izlasīt virsrakstā... nu tad lūdzu 20202908
Vai kādreiz nepieņēma Āgenskalna priedēs?
Nekā īpaša.... un dušas nav... tā ka pie sievas pa taisno nesanāks.... jā taustīt drīkst... bet ja būtu normāla lokācija ar dušu, nevis izlietni biroja ēkā varētu apmeklēt..
Te senāks posts
On 26.05.2023. at 19:02, maituputns teica:Arī interesētu laba prostatas masāža. Ja kādam ir padalās ar kontaktiem. Ja ir šīs tantes kontakti dodiet ziņu, noriskēšu, apciemošu
![]()
+37124782560
https://m.ss.lv/msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jghce.html
Pamēģiniet šo. Masāža un attieksme ļoti OK
https://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jxnmx.html
Tālrunis: (+371)28-801-000
un cik atceros, tad gumiju uzvilka un minetu izpildīja neprasot... pietika, ka norādīji, ka gribi nobeigumu
Numurs sludinājumā. Gaidu ciemos! 20 53 9977 un lai superiga diena ar atpūtas
On 11.01.2023. at 14:47, Meklee teica:Man bija minets bez papildus naudām. Bet nu tāds formāls... Vairāk ar roku, un gals statiski mutē
![]()
Beidzi viņai mutē?
Cik prasa par masāžu ar orālo?
pirms 8 stundām, romeo777 teica:jeb pēdējos ciparus
92
Sevišķi iedvesmo, ka noņem стрессю 😁
Izdevās sazvanīt sestdienā... taču pieņem darba dienās... kaut kā tā...
Cik esmu zvanījis, darba dienās neceļ....
vēl par viņu šeit
Ierakstīts
Mani arī kaut kā neuzrunāja... Īpaši, ka dušas nav ... Ja viņai patīk ievīduši un ne tikai ir viņas izvēle, bet man gribas baudīt un ja gribu pirms un pēc noskalotties...