Takā šur tur ir pabūts, ir pienācis laiks arī man atstāt kādu atsauksmi, ne tikai lasīt:
Uznāca vēlme pēc masāžas ar nobeigumu, tad nu uzsāku meklējumus.
Stundas laikā, īsti neko prātīgu neatradu, un jau braucot mājās iegāju gribu.lv, a tur jauns sludinājums.
Nedomājot zvans, ir brīva, braucam.
Tad nu nonācu Prūšu ielas mājā.
Sagaida jauna meitene augstapēžu kurpēs un masieres halātā. Meitene nebija manā gaumē, bet par nesmuku nenosauksi, pupi mazi, spici.
Viss, kā parasti - ienākam, duša, uz gultu.
Kā jau zināms, šajā mājā ar iekārtojumu viss ok, duša ok, dvieli iedeva tīru, māja kārtīga.
Tad sākās masāža: mugura - kājas(guļot uz vēdera). Masāža bija patīkama, gan spēcīga, gan maiga, gan erotiska.
Pamasēja arī ar ķermeni, krūtīm. Manā uztverē, pietrūka eļļa, pie šāda tipa masāžas, noteikti gribējās lielāku slīdamību(salīdzinājumā - pie Džolijas daudz foršāk).
Griežameis otrādi - standarta masāža ar erotiskiem elementiem, ķermeni - viss ok, nav ko piebilst(izņemot mazo eļļas trūkumu). Ļāva sevi aiztikt, pa lielam visur, sākumā gan muka, kad mēģināju tikt zem biksītēm.
Tad jau tikām līdz HJ, kad iebraucu ar roku zem biksītēm, tad jau viņa pieslēdzās aktīvāk, un diezgan ātri mani nobeidza.
Par attieksmi varu pateikti, ka meitnēs centās un bija patīkami.
Likās, ka pati arī izbaudīja procesu un viņai patika, tas ko viņa darīja.
Skāde - 50e.
Par vērtējumiem:
7/10 Masāža (pietrūka tomēr eļļa erotikas daļā)
7/10 Meitēns (nav gluži manā gaumē, iespējams lielākas krūtis krietni paceltu vērtējumu)
8/10 Dzīvoklis
9/10 Attieksme
Vai iešu vēlreiz? Iespējams, ka jā.
Ceru, ka atsauksme atbilst visām normām.
Nu tā, vadījos pēc šīs atsauksmes. Biju ļoti patīkami pārsteigts. Jauna, simpātiska, tvirts ķermenis. Biju tikai uz masāžu, negribēju neko vairāk vienkārši gulēju. Viss bez steigas, nebija konveijera sajūtas. Pēc masāžas palūdzu lai palīdz muguru nomazgāt, kas arī bija laipni un aj da man viss patika...
zin kā var viņām likt iespringt??? Pasaki uztaisi man normālu erotisku masāžu lai no masāžas vien es beigtu tad tikai dabūsi savus 50 EUR tas nav kaut kas nereāls esmu lasījis ārzemju forumos ka čaļi beidz no relaksējošās masāžas vien tāpat ar sievietes paliek slapjas un tad viņas no kauna zemē lien ka visu masāžas galdu sacūkojušas un tas ir no parastās masāžas, tad stādies priekšā kādai erotiskajai jābūt
Ierakstīts
http://www.xtra.lv/topic/36289-laura-26997525/?hl=26997525
50E, biju viss ok, posta var redzet atsauksmi