Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts

Apsvēru visus par un pret un paņēmu stundu. Principā ņēmu tikai tāpēc, ka gribēju masāžu, un šī darbone nav vietējā, kas to padara par diezgan ekskluzīvu notikumu. Uz vietējām kaut kā negribās skatīties, jo pārāk mazs mums te dīķis. Bildes viņas, rāmis tiešām lielisks. Seja arī. Krūtis gan manai gaumei pārspīlētas, varēja ielikt ko nedaudz atturīgāku. Par masāžas daļu - manas ekspektācijas nebija nekādas, tāpēc arī baigi nesūdzos. Nu tāda glāstoša, bet ne pilnīga huiņa. Erotiskā sadaļa, nu tas body to body bija, bet kā jau kolēga teica, drošvien varētu parādīt kā tas darās. Aiztikt var bet ir striktas robežas, kurām pietuvojoties jau sāk kaut ko raustīties. Atmiņā, kā Džoli izpildījums nepaliks.. Beigās ar rociņu un krūtīm. Un tad tā kā vēl bija laiks pamasēja.

Bet pilnīga miskaste ir tas dzīvoklis. Es nesaprotu kā tādā var gribēt uzturēties. It kā jau dvielis tīrs, gultasveļā tīra un nekas nesmirdēja, bet nu tas gan paliks atmiņā.

Ļoti strikti sevi ir noklasificējusi kā masieri. Es atgrieztos, ja būtu normāls dzīvoklis + nobeigumā arī oral. Bet citiem, kam interesē masāža vienai reizei iesaku.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 2020.10.22. at 12:12, jaukais28 teica:

Kur Ingrīda pieņem? Vēl tajā biroju ēkā blakus LSPA vai citur? Biroju ēka galīgi neder, comam sieva tur strādā 😂

Tur pat. Uzvelc nestandarta masku un cepuri, tagad pat nebūs uzkrītoši. :) Bet nu slideni ir, ja kas vari paņemt dāvanu karti sievai, tas arī mērķis :) Un tur taču kaut kāds lego veikals vai kas līdzīgs, stāvus reizēm var sajaukt..

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Zorro13 said:

Viennozīmīgi varu teikt, ka vakar, šodien un rīt tā bija, ir un būs labākā erotiskā masāža Rīgā. Lieliska komunikācija, attieksme un izpildījums. Savstarpējā cieņa un robežu ievērošana no klienta puses uzburs burvīgu ainu masāžas laikā. Džolī Tu esi foršākā! 

Drošvien, ja nebūtu izlasījis komentu (pat divus), ka viņai sanācis izmuldēties (protams, jāsakrīt apstākļiem, bet ko dzīvē var zināt), tad šis būtu vienīgais variants, ko apmeklētu. Pēdējā pabūšanas reizē, nu baigi familiāri uzvedās un ļoti gribēja runāt par visādām tēmām. Un tad kā tāda gaisma nāca komentāri. Šo variantu uzreiz izsvītroju. Nu hvz vai taisnība, bet ruletē man neiet.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 2020.05.18. at 13:50, Telefons11 said:

Biju pirms laika. Šķiet, kādus 2 - 2,5 gadus atpakaļ (?) Pieņēma blakus LSPA. Tagad, cik noprotams, pieņem citur Juglā. Lai arī pēc pirmā acu uzmetiena ir patiesi līdzīga Ingrīdai, tomēr, tā nav Ingrīda. Nedz izskata ziņā, nedz arī attieksmes ziņā. Bija ļoti "vēsa", beigās atkailināt krūtis īsti negribēja (piemaksāt nepiemaksāju, bet novilka augšu ar lielām grūtībām). Laikam negrib atkailināt krūtis, jo tās ir patiesi mazas. Gribētos teikt, ka tas saucamais "dēlis". Ja velk pāri ar roku, krūti nemaz nejūt, jūt tikai krūšu galu. Nezinu, iespējams, tagad kaut kas ir mainījies, kopš strādā atsevišķi (jā, agrāk laikam ar Ingrīdu kopā praktizēja vienās telpās). Varbūt veikti kādi ķermeņa vizuāli uzlabojumi....(?) Toreiz aizgāju un sapratu, ka pirmā un pēdējā reize (vismaz toreiz). Vairāk dēļ attieksmes. Savādāk, cik atceros, augums bija labs un pati arī nebija nesimpātiska.

Taisnība, par krūtīm. Bet nu gaidam tekošo situācijas aprakstu

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
pirms 11 stundām, dainisg said:

Tad iznāk, ka labāka nekā Ingrīda, vai ne?+

Man Ingrida labak. Pie sis biju pirms kadiem 2 gadiem. Sajusma nebiju, vilies ari ne, ne riba ne mjasa. Pec tam runajot teica, ka megina apgut visadus eksotisko masazu veidus. Pirms masazas kartigi vajag izrunat ko piedava un ko grib. Par hj neatceros, tad pie sis trapijos, jo der rajons un Ingrida bija nozudusi. Kamer Ingridu var sadabut roka, so variantu neizskatu. Man aizdomas ka senakos laikos abas vispar kopa stradaja.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 2020.01.20. at 12:30, jebal2014 said:

pieraksts veikts, ja varetu dabut vairak ko citi ari prasa ari sen jau vina nestradatu

jo buts vairakas reizes un ari senak kad vina cita vieta stradaja- taka katram gaumes lieta masaza un kulaciks

bet gribetos tadu tikai atkartoju tikai nokapat,veiksmiti.

paldies, bet komati noderētu.

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Masāža patikās 7.5/10. Arī ar rokām pamīca, bet lielākos plusus savāc erotiskajā daļā. Vēl viņa baigi pļāpīga, varbūt ne visiem tas patīk, nav jau randiņš. +1 balle noteikti būtu klāt, ja grudakam feisliftu uztaisītu. Vairāk neiešu minētā nediskrētuma dēļ.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.