Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
On 2020.02.1. at 01:16, jurix79 said:

Tātad par Evu 28129306, to kas Milanas kaimiņiene. Sparta mani saintriģēja un nolēmu piekāpt... pie Milanas jau biju pabijis un man ļoti patika tāpēc nodomāju ka ja jau šai ir kaimiņiene, tad ir cerība uz līdzīga līmeņa atdevi, tā pat kā tas it ar kaimiņienēm Vanesu, Annu un Elvu...  Un man patiešām nenācās vilties, lieliska profesionāla erotiskā masāža ar rokdarbu nobeigumu pozā kādu man neviena masiere vēl nebija atrādījusi... Meitene pēc sejas visnotaļ simpātiska, ar koptu un atlētisku ķermeni, mīnusiņš salīdzinājumā ar Milānu neļāva izčamdīt visur tur kur ļāva Milāna, bet tas nebija izšķiroši, jo masēja kaila un apskatīt gan ļāva visu pēc sirds patikas... Meitene komunikabla un draudzīga, bet nav pļāpa. Bildes sludinājumā nav viņas, https://intim24.eu/lv/adv/read/escort-massage/744269/index.html

bet ķermeņa aprises atbilst. Pēc procesa var papļāpāt par dzīvi ja ir vēl laiks un vēlēšsnās...

īsāk sakot bija zašebis! Takse 3 debesu zilie!

Varu tikai piekrist. Masāža ar izdomu. Šobrīd Džollija un Eva ir, kā saka, topa augšgalā. Mīnuss, ka neļauj visur pieskarties, ja to var uzskatīt par mīnusu. Un arī nevar ar spēku.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Kopsavilkums par tikšanos.
Pieņem tur pat, kur jau augstāk minētie vīri pieminēja.
Sagaida diezgan laipna kundze, pāris frāzes un uz dušu noskaloties. Pēc tam uz galda. Atnāk smuki saģērbusies - kurpes, garās zeķes, korsete. Sieviete pati smuka priekš saviem gadiem. Krūtis palielas. Masāža tāda viegla. Paspaida kājas, rokas, muguru, kaklu. Vēlāk uzmetas uz galda, pabraukā ar krūtīm, ieelso ausī un liek pagriezties. Vēl mazliet paburza unt ad jau ķeras klāt "draugam". Uzmet mēteli pa virsu, mutiskais. Un tad jau pēc brīža arī finišs. Gan jau, ka izturētu ilgāk, būtu kaut kas vairāk.
Ar telpām viss kārtībā, ir tīras smukas. Remontam baigi uzmanību nepievērsu, nebija svarīgi. Tapetes no sienas nost nenāca. Nelikās arī piepīpētas telpas. Dvielis gan varbūt bija mazliet ievilcies, bet tas sīkums priekš manis. Ar kaut ko jau jārēķinas šādos pasākumos.
Manuprāt, ja baigi necer uz masāžu, ir ok variants. Krūtis un visu pārējo var čamdīt, ļaujas.

Ja man tagad jāvērtē desmit baļļu sistēmā, tad savas 6 balles ir.

Cenu ziņā izmaiņas nav.

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Biju. Jāsaka tā - būs pirmie trīs zilie, kurus nebija zēl šim pasākumam. Zin kā, ir tā sajūta, kad aizej uz masāžu, Tev visu izdara un beigās ir tas - eu, a par ko es samaksāju. Meitene simpatiska, augums ļoti labs, tehnika masāžai ļoti laba, erotiskā daļa noteikti jāizbauda tiem, kas vēl nav bijuši. Es domāju, ka man piekritīs daudzi, kas jau ir bijuši, ka meitene tiešām strādā ar atdevi. Nezinu par ekstrām, jautājiet paši, numurs ir pieejams, es gāju pēc masāžas. Ko vēl piebilst - meitenēm, kurām patīk ātri visu nodarīt, t.i. paglaudīt un ātri noraut kulakā, aizejat un apskatieties kā tās lietas jādara.
Joprojām Laura (26997525) paliek stabili pēdējā vietā, Dzoli nostiprinās topa augšgalā.

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts
On 2019.09.10. at 11:44, BB33 said:

BIju vakardien! Piemaksaju pusotru zaļo. Darbojos visas jomās, visās vietās.

Par jomu, ka darbojas VISĀS vietās - pilnīgi un galīgi garām, nav taisnība.

Biju. Formas priekšā ļoti smukas. Glīta. Mīļa. Smaidīga. Pēc kā gāju, to arī saņēmu. Kāds pats būsi - to arī pretī saņemsi. Taču jauki, ka meitene paslidinās eļļā ar savām formām pa tevi... ;)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.