Es arī biju pie šīs, jo standarta izvēle bija aiznemta, šī bija brīva un gatava pēc 5min.
Braucu, ērta lokācija man.
Viss parējais pilnīga vilšanas. Meitene nav tik veca. Bet kādā telpās pieņem, tas ir pizdets. Tāda pritonā, ka 2000.gada pie vecas tantiņas būtu aizgājis.
Vai tiešam nav noiets, vai hujzin kur viņa to naudu grūž, ja nevar uztaisīt kosmētisko remontu.
Izejot no dušas un vina plika, tas visticamāk ir triks, lai kāds paliek, savadāk pēc tās vannas apmeklēšanas jau vēmiens nāk.
Vasarā jau gribēju uzrakstīt atsauksmi, bet tēmu neatradu, domāju norīšu šo krupi un aizmirtsam
masāžu uz stūra dīvana izstiepjamā man nekad nav bijusi, nu pritons drausmīgs.
Nez pec vaksācijas tur viss sarkans un loti jutīgs, negribas un neparakstitos uz happy end 😀 vismaz pec savas pieredzes, labak citreiz.
nez vai sakaitinātai ādai ari baigi labi masazas ella.
Nu šī un tad ta kurai temats tepat nesssen vel cilats 205726**. Ta ir loti simatiska. Un tad laikam subjektivi bet man top 3 ari jaieklauj otra Juglas masiere kas pie tas sporta akademijas pienem. Kads tur kritizeja par kg, bet man liekas viss ok, sieviskjigi. Shis visas mase uz galda un atkailinas. Protams ir citas smukas masieres. Bet tas vai nu neatkailinas vai atkailinas uz mase uz gultas kas nav jedzigi. Nu tikai ja kadam patik tadi erotiskie seansi. Man labak kartiga masaza uz masazas galda un hj beigas ar baudu acim
Ja juglas masierīte investetu silikonā, man arí būtu topčikā, tomēr sausi un maziņi tie pupi.
Ierakstīts
“Pupainā no mežciema” stresaini stūrī stāv un pĩpē
Teiktu 2.0 versija pilsētā un kas zin varbūt arī norausta.