Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
9 hours ago, monstercock said:

aha 30 vinai bija pirms 10 gadiem :D

Jā, bet ar visiem saviem gadiem izskatās daudz labāk par daudzām 25gadīgām. Vina par savu kermeni rūpējas un nav redzēts ne celulīts, ne riepa. Vienmēr pozitīva un smaidīga, daudz labāka par Dzoliju, Evu un....

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
pirms 10 stundām, Mareks_28 said:

Komentāros par pārdaugavas māsiņam (BMW vs Mercedes) sapratu, ka šīs ir apaļīgas. Kā ar Milanu un Evu? Gribētos +/- slaidu.
BTW Elva un Vanessa arī ļauj ar rokām izpriecāties.

Pie Evas neesmu bijis, nevaru komentēt, bet Milana bija ļoti tieva krūtis tukšas, mazas un bija opcija viss iekļauts, ne tikai masāža. Masēja pilnīgi kaila, rokas arī nebija jātur gar sāniem. Bet tas bija pirms kādiem trim gadiem.

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
pirms 3 stundām, jurix79 said:

Noteikti aizej uz Brīvības iela 131, tur ir draudzenes Milana un Eva, līdzīgi kā trio no Braslas ielas māk uzturēt kniebiena ilūziju, tikai papildus bonuss ir tas ka darbojas pilnīgā toplesā... Milāna pat ļauj rociņas visur kur palaist...😉

Esmu bijis gadus atpakaļ, tad Milānai bija arī papildus opcijas par papildus samaksu.

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Mareks_28 said:

Sporta pēc, piestaigāju pie visām trim (Elvas, Vanesas, Annas). 
Elva- izskats viss labāk no trim patika- slaida, koķeta, nedaudz kautrīga šķita, bet patīkami komunicēja. Masāža man bija par vieglu (bet ar krūtīm un elsošanu ausī, viss kā pienākas), HJ ļoti intensīvs, pilns ķermeņa kontakts, aizver acis un var piemirst, ka gals ir viņai plaukstā nevis kur gribētos.

Anna- viss apaļīgākā no trim, lai gan masāžas tehnikas kā abām pārējām, tomēr šķita tāda pavirša un vienaldzīga. Komunikācijā nepatika, ir šajā formuā jau minēts, ka dāmai pamatīgi putni galvā, tas arī apstiprinās pirmajos teikumos.  
 

Vanesa- uzreiz skaidrs, kas pārējās abas ir apmācījis Masāža ar uzspiedieniem un ar reālu masāžas efektu. Izskatā jūtami, ka gadi iet uz priekšu, bet augums ok un silikonus iestumj sejā patīkami. Ar Vanesu vienīgo līdz pašàm beigām izdevās noķert to cerību, ka varētu otro šāvienu ielikt viņā, nevis plaukstiniekā. 
Par to, ka masiere patur sexa fantāziju dzīvu visu masāžas laiku, nevis uzbur sajūtu “davai nosit ķepā un laid mani prom, es arī maksāju, tàpēc mans šīs trijotnes top3 ir šāds:

1.Vanesa

2.Elva

3.Anna

 

Varbūt ir kādas rekomendācijas, kuru midzeni testēt nākošo?

Testēšanai vari pamēģināt pārdaugavas "māsiņas" P. Lejiņa ielā. Notestēt kas labāks Mercedes vai BMW, kā rakstīts atsauksmēs. Atsauksmes lielākā daļa labas.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.