Nekad, nekaados bezizejas un nepaarvaramas varas apstaakljos pie vinjas nebrauciet. Shausmas un aarpraats! Esmu vinju redzeejis un silti nevienam neiesaku.
= Masieriite jauka,patiikama ar lielu pieredzi.Masazaas dazaada veida un stila.Manas maigaas rokas laus Tev pilniibaa atslaabinaaties.
Vecums 39
Tālrunis: 26734995
E-mail: ritusik39@inbox.lv=
Sazvanījos un devos turp. Atrodas Maskavas 279 k1 dz 116.īrēts dzīvoklis. Tātad vērtējums. Mature ar labu un stingru figūru augumā ap 165. Viss notiek svechu gaismā un retro disko pavadījumā. Izskats 4/5, komunikācija 4/5, telpas 2/5, duša2/5, masāža(erotiskā) 4/5, minets 4/5, sex 4/5. Masāža 15Ls, sex +5Ls=20Ls
Kopvērtējums- ir bijis gan sliktāk, gan labāk. Varētu atkārtot.
Riktîga mature ar labu, slaidu augumu, ja neskaita krûtis. Vakarâ ap 21 sagaida pie durvîm lai man nebûtu jâzvana. Baidoties no ziòkârîgajiem kaimiòiem. Brîdina, ka sex laikâ nedrîkst skaïi runât, kliegt un visâdi citâdi izdvest skaïas skaòas. Mûzika klusa, jauka. Viss sâkâs ar mazu masâþiòu kas pârgâja minetiòâ. Tâlâk viss pçc standarta programmas. Kâ izrâdîjâs, tad vislielâkais troksnis bija no èîkstoðâs gultas un grîdas.
Tâtad resume: augums 3/5, masâþa- 3/5, minets 4/5, sex 4/5, telpas 3/5, sakarsme/attieksme 5/5. Tâds nu mans vçrtçjums.
Pati no ukrainas pârcçlusies ðurp padomijas gados. Vîrs bijis 20 gadus vecâks un jau ir devies citos 'medîbu' laukos. Saskarsme krievu valodâ. Pulkstenî neskatâs. Ls 20.
Jā! Mammītis tāds pufīgs.Te jāievēro svara kategorijas.Ja esi mazs un tievs, tad pēc masāžas var noklūt reanimācijā pie dievietes(Lailas), kas piesitīs tevi krustā un ar pātadziņu no tevis izdzīs pēdējo suliņu.
Biju tur pirms gada. Izvēlējos slaidu jauno veceni tikai tapēc, ka viņai mugurā bija erotiska vešiņa. Kad pēc 30 min. biju novests gandrīz līdz šļakstam, sāku apjautāties par normālu seksu. Piemaksāju Ls10 un viss notika. Uz anālīti gan neparakstījās. Vārdiņš gan piemirsies.
Ierakstīts
To visu var dabūt pie šīs dāmas Inesse tel. 27188061