Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts

Nu ko, jauns piedāvājums masāžas tirgū + divējādas atsauksmes, ir uzdevums! Apstiegt žanra klasiku: “kurš bijis nesen” vai “kas jauns”, laikam nesanāks, jo biju pirms nedēļas. Mani 50 centi kopējā katlā (nē, ne tie, kas Rīgā oktorbrī, bet parastie).

Ar lielām cerībām, ka importa piedāvājums beidzot piepildīs neapmierināto pieprasījuma līkni lokālajā tirgū, zvanu (kas dīvaini, ka nelieto WA), un, man par lielu izbrīnu, pēc trešā pīkstiena esmu jau savienots ar vakara galveno varoni. Vienojamies par laiku. Lokācija jau minētā Matīsa iela. Personīgi man ideāla lokācija, vienmēr ir kur nolikt auto, un maksa par aizmāršību (RS pēcapmaksa) ir tikai 17€, bet nu ne par to.

Potenciālie zaudējumi: 1h 6 zilie, 0,5h 3 zilie. Pieturamies pie sen izstrādātas taktikas, ka testa braucienā vienmēr ejam uz pus h.

Esmu klāt laicīgi, nevienu kolēģi, ar smaidu uz sejas un slapjiem matiem iznākot,  tā arī nesatieku, attiecīgi cerības nesastapt konveijeru lēnām piepildas.

Pēc zvana jau sīkākas koordinātas un kodi, un tieku laipni sagaidīts. Dzīvoklis (nē, to par dzīvokli nevar nosaukt), ir aptuveni 10 m3 izmēra, ar mikro dušu (+pelējums pie griestiem, bet tā vairāk pretenzija pret land lordu nevis meiteni), gulta liela (1/3 no dzīvokļa, tfu, telpas), bet beigtas peles vai dzīvus tarakanus neredzēju, attiecīgi paliku (par šo droši vien mīnuss, meitenei par šo būtu nākamreiz jāpadomā). Jā, ārā +30, iekšā vēl vairāk, pluss mitrums, sajūta tāda, ka ne tikai cirvi var pakārt, bet pats arī levitēt.

Labi, dzīvoklis 3/10, bet par vakara galveno varoni. Smuka. Bildes sludinājumā viņas. Un tieši manā gaumē. Sagaidīja platā kleitā, bet jau zem tās aprises liecināja, ka nebūšu vīlies.

Nu ko, tad īsa iepazīšanās un small talks, norēķins, tad jau duša un mini dvielis (vismaz sauss un mīksts), un esmu gatavs seansam.

Patīkams pārsteigums, ka masāžu veic pilnīgi kaila, bet mazāks pārsteigums, ka pirmo daļu par masāžu īsti nevar nosaukt (2/10). Pieļauju, ka ir muguras glaudīšanas sertifikāts, bet labi ka šī sadaļa beidzas pēc ~7min, un nonākam jau pie erotiskās daļas, kas sākas ar kārtīgu B2B pa muguru un zemāk. Šeit pluss, ka te Tev neuzzīmē trīs X ar pupiem uz muguras un tad jau komanda:” apkārt griezties!”, kopumā patīkami, ilgi + paralēli ar roku pa erogēnām zonām. Kad esmu apgriezies, turpinās B2B un šujmašīna uzreiz netiek ieslēgta. Rokām brīva vaļa līdz noteiktām robežām un, pat tiek viecināta. Pēc ~10 min jau sajutos vainīgs, ka neesmu finišējis, kaut arī meitene ļoti cenšas, tehnika nav slikta, gan tā gan šitā, bet kau kā jau finišēju finālā.

Kopumā pašai liktu stabulu 9. Bildes sludinājumā viņas (bet ne svaigākās, jo pāris tatto parādījušies, kuru tajās nav). Vecums - kā norādīts. Smuki silikoni, kuri tieši piestāv tam rāmim. Lūpām minimāls chiptjūnings. Dibens varētu būt apaļāks, bet nu sīkums. Visu seansa laiku man likās, ka kaut ko nereāli atgādina… un tad pieleca, ka max atgādina Gal Gadot, tikai ar lielākām krūtīm. Sašebis, man bija erotiskā masāža no Wonder Woman!

No durvīm līdz durvīm 43 min.

Kopsavilkums. Vai iešu vēl? Jā, rīt vai parīt (minēja, ka LV būšot vēl pāris nedēļas). Vai iešu uz 1h - nē, neredzu iemeslu maksāt 6zilus par to pašu, ko par 3 saņem. Kopumā 10 zilos (labāk skan 20 sarkanos) būtu gatavs nolocīt par pilnu programmu uz 1h. Vai iesaku? Nu te jau katrs pats var izdarīt secinājumus. Jā, cipari nav adekvāti, bet par tām pašām izmaksām varēju aiziet pie Brasas trio (tur jau tagad pat 7 sarkani par 40 min, pluss visi modeļiem +10 gadi), pie tam, ja Elva nebūtu pieejama, tad trakā aņka par 70 ne tikai noraustītu, bet arī smadzenes izdrāztu. Tā kaut kā.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.