Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Pierītu biedram pulkvedis33 - tur, tajā telpā, prasītos izrullējamais Dormeo matracis uz grīdas. Sofai vai kādam vienvietīgam, izlaižamam krēslam/dīvānam tur vietas īsti nav. Ja Lienna nenomainīs kušetes koka kājas un koka atbalsta spraišļus uz metāla, tā kušete vienā dienā lūzīs - tas ir fakts. Jautājums, kurš būs tas laimīgais, kurš to izbaudīs :)

Link to post
Erotiskā masāža
Ierakstīts

Precizēšu. Šī ir Jūlija, kurai regulāri aktuāls sludinājums par 45 eur. Otrās daļas laikā izmetas kaila. Tā, kuru min biedrs Docent un, kura atrodas Bruņinieku ielā, tā ir otra Juļa. Arī pieņēma Skolas ielā, taču citā adresē (tādā kā puspagrabā). Viņa patiešām jau vairākus gadus praktizē Bruņinieku ielā. Šī taisa tikai masāžu uz galda un ir HJ. Pat īsti neatkailinās šobrīd vairs.

Link to post
Julia 204157**
Ierakstīts

Jau apspriesta krustu/šķērsu. Ilggadēja nozares veterāne. Biju pagājušajā gadā. Masāža pati bija laba. Notika uz kušetes. Otrā daļa ir mehāniska. Izģērbjas kaila. Lai arī sieviete nav ļoti slaida, tomēr, stellējās pati arī augšā uz kušetes. Lai novestu ātrāk līdz finišam, pagriezās 69 un abus savus paplestos caurumus bāza sejā. Nu, tā....ja viņai šķiet, ka visus tas nenormāli uzvelk, tad man, drīzāk, tas radīja zināmu pretreakciju (ņemot vērā, ka nezinu neko par viņas ikdienas higiēnu). Labi, man, lielos vilcienos, nekas arī ar tiem caurumiem nemaz nav jādara, kā tikai jāskatās, bet, tomēr....zināma atturība ieslēdzās.

Taču, kā jau minēju - masāža bija laba. Telpas ir šrots (jo īpaši duša un ūdens).

 

Link to post
Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts

Kaktus, ja teikums beidzas ar "punktu", tad tas izklausās pēc apgalvojuma :) Mani gan šis apgalvojums dara piesardzīgu, ņemot vērā apstākļus, kādos notiek masāža (frizētavas telpā, aiz stikla sienas, ar novilktu žalūziju un ļoti sliktu skaņas izolāciju). Turklāt, ņemot vērā sievietes vizuālo izskatu, redzams, ka viņa dzīvo pietiekami komfortabli, lai par papildus euro turpat, frizētavā darītu ko vairāk. Ja kādam ir cita pieredze, būtu interesanti to uzklausīt.

Link to post
Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Jautājums, kas ir "pēdējais laiks"? Es biju kādas 3-4 nedēļas atpakaļ. Meitene ir ļoti kautrīga. Var redzēt, ka, visticamāk, nesen sākusi praktizēt. Masāža ir ļoti laba. Tiešām. Par otro daļu...uzmanīgi pavaicāju un saņēmu ļoti kautrīgu "Jā". Tiesa, jāatzīst, ka pats HJ process bija labs - nebija raustīšana, bet bija masāža. Neko nost nevelk. Viss process notiek melnās sporta reitūzenēs un tādā kā sporta krekliņā. Šis varētu būt gadījums, kad viņa vispār neizģērbsies (arī nākotnē). Iespējams, ka pēc laika kaut kas mainās, bet pagaidām, ņemot vērā viņas kautrīgumu, pārliecinoši šāds priekšstats radās.

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts

Vanessas laiks, manuprāt, ir pagājis. Jau tad, kad pirms vairākiem gadiem pieņēma netālu no Dominas, nebija vairs nekas labs. Klasisks "konveijers". Masāža nekāda (10 minūtes un "apkārt griezties!"), un pēc tam HJ. Jau tad, kad pēdējās reizēs biju, vizīte pie viņas neilga vairāk par 40 minūtēm (duša+process+duša). Turklāt, sejā cirta pīpīšu smaku no viņas izelpas. Piekrītu biedram Zigs112 - pie Miera ielas Viktorijas var dabūt lielisku masāžu uz masāžas galda un, ja labi parunā, arī HJ. Tur meitene labi atstrādā savu laiku. Jārēķinās, ka var iekšā pavadīt arī visu pusotru stundu.

Link to post
Inna +371 247825**
Ierakstīts

Viņu nav jāpierunā, jo viņa pati izsaka piedāvājumus un mēģina pierunāt. Neesmu izmantojis iespēju, jo sieviete jau krietnos gados. Turklāt, pēdējā apmeklējuma reizē punktu uz "i" uzlika viņas spalvainās paduses, kas arī nav vairs radījis vēlmi pie viņas doties. Taču, ja kādam tas nav šķērslis, var droši paņemt līdzi gumijas un nav ne mazāko šaubu, ka turpat, uz kušetes, viņu var arī noguldīt, neko diži nepiemaksājot.

Cita starpā, masāžu gan uztaisa labu un masāžas laikā nekautrējas rokas slidināt erogēnajās zonās, tādā veidā visu masāžas laiku uzturot "tonusā".

Link to post

Visās Vanesas bildēs redzamas tikai viņas krūtis, kas, jā, ir mega lielas, bet tikpat liela ir viņa pati. Ja patīk ļoti, ļoti, ļoti lielas sievietes, var iet. Man, personīgi, nepatika nekas, īpaši viņas aizdusa un vieglais iesvīdums, tajā skaitā, sviedru slaucīšana no pieres ar kabatlakatiņu, laikā, kamēr veica mehāniskos rokdarbus. Bēdīgi.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Biju pirms laika. Šķiet, kādus 2 - 2,5 gadus atpakaļ (?) Pieņēma blakus LSPA. Tagad, cik noprotams, pieņem citur Juglā. Lai arī pēc pirmā acu uzmetiena ir patiesi līdzīga Ingrīdai, tomēr, tā nav Ingrīda. Nedz izskata ziņā, nedz arī attieksmes ziņā. Bija ļoti "vēsa", beigās atkailināt krūtis īsti negribēja (piemaksāt nepiemaksāju, bet novilka augšu ar lielām grūtībām). Laikam negrib atkailināt krūtis, jo tās ir patiesi mazas. Gribētos teikt, ka tas saucamais "dēlis". Ja velk pāri ar roku, krūti nemaz nejūt, jūt tikai krūšu galu. Nezinu, iespējams, tagad kaut kas ir mainījies, kopš strādā atsevišķi (jā, agrāk laikam ar Ingrīdu kopā praktizēja vienās telpās). Varbūt veikti kādi ķermeņa vizuāli uzlabojumi....(?) Toreiz aizgāju un sapratu, ka pirmā un pēdējā reize (vismaz toreiz). Vairāk dēļ attieksmes. Savādāk, cik atceros, augums bija labs un pati arī nebija nesimpātiska.

Link to post
205726**
Ierakstīts

Grūti sazvanīt. Nesen, kad zvanīju, arī man telefona sarunā uzsvēra, ka ir tikai relaksējošā masāža un viss, neielaižoties garākās diskusijās. Iespējams, negrib pa telefonu runāt. Atsauksmes pagaidām pretrunīgas. Būs laikam pašam jāņem prōve un jāuzraksta.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Ingrīda masāžu uztaisa par nelielu uzvedumu vai mazu mākslas darbu, liekot lietā skaisto ķermeni un kustības, ļoti labi radot ilūziju, ka turpinājumā varētu arī būt kas vairāk, taču uz ko vairāk nav iespējams pavilkt. Pašpietiekama sieviete, kura ļoti labi spēj nodalīt darbu no privātās dzīves. Ļoti labi spēj novilkt līniju, atstājot gribošu arī pēc HJ, bet, tajā pašā laikā liekot nākt vēl un vēl. Neskatoties uz to, ka apritē ir ilgi, katru reizi rada sajūtu (vismaz man noteikti), ka esmu gaidīts un tajā brīdī īpašs.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Piekrītu biedram oskaram223322 - esmu bijis pie viņas kādas 5, 6 reizes aptuveni 3 gadu garumā un viss ir vislabākajā kārtībā. Uz kušetes var ņemt jebkādā pozā. Ir ņemta arī citās dzīvokļa telpās, tajā skaitā, "dārgajā dušā". Sieviete patīkama - nekādus "tarakānus" dzīvē nejūt. Augums, manuprāt, arī ļoti labs priekš mature tipa sievietes, īpaši iespaidīgās krūtis, kas darbībā vislabāk izskatās lielajā spogulī blakus kušetei. Izšauties parasti sanāk 2x - pirms un pēc masāžas.

Link to post
Masiere 288010**
Ierakstīts

Esmu bijis pieshiis divas reizes. 2018.gadaa bija ilga (tieshaam laba), masaazha ar HJ beigaas. Jaa, toreiz izgjeerbaas, atstaajot tikai biksiites. Ljoti iespeejams, ka buutu bijusi arii iespeeja pielauzt uz ko vairaak, tachu nevaicaaju. Savukaart, 2019.gada vasaraa atkal bija laba masaazha un HJ, tachu neizgjeerbaas vairs.  Lika noprast, ka buutiski mainiijusi pieeju attiecibaa uz otro dalju. Liidz ar to, manupraat, kaads no peedeejo komentaaru autoriem blefo par sexu (ja nu vinsh, protams, nav taads Apollons, kuru masiere, kura jau 15 gadus atskatiijusies locekljus, pati grib panjemt priekshaa jau ieraugot :) )

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.