Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Daudzi te raksta ka zobi tādi, pupi tādi, ka nekas jau īpaši labs tur nav, bet vienalga grib stāties rindā uz krāniņa priekiem. Mans viedoklis, ka meitene ir super, kura grib un var par sevīm rūpēties, ar kuru ir patīkami kopā pabūt. Un kaut kā negribas ticēt, ka visiem Sievas-Princeses ir labākas. Lielākā daļa no mums tādu meiteni gribētu redzēt blakām katru dienu. Izvēle, ko kuram sniegt un atļaut, lai paliek viņas ziņā. 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Var, var, kā vien sirds kāro. Var palūgt paklāt segu turpat blakus kušetei un rībināt vaļā. Var palūgt muguriņu nomazgāt un kopā nomazgāties, vien tā kabīne tāda pašaura. Var pat koridoriņā, bet guļamistaba ir tabu. Bet to respektēsim. Jā un neaizrausimies ar BJ bez gumijas ar beigšanu m.... 

 

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Ja kāds saka, ka kaut ko vairāk ir sarunājis, tad ticība tam or"0". Jo Džollija jau gadiem ilgi ir deklarējusi un uztur savu robežu. Pretējā gadījumā viņa neizliktu apskatei savus masāžas sertifikātus, kuros katrs var redzēt viņas vārdu. Būsim toleranti un neaprunāsim meiteni lietās, ko viņa nepiekopj. Maz tādu kungi mums ir. Saudzēsim. 

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Grubuxxx said:

Viena no labākajām masāžām Rīgā.....

meitene super....

attieksme super.....

🤩🤩🤩

Viennozīmīgi varu teikt, ka vakar, šodien un rīt tā bija, ir un būs labākā erotiskā masāža Rīgā. Lieliska komunikācija, attieksme un izpildījums. Savstarpējā cieņa un robežu ievērošana no klienta puses uzburs burvīgu ainu masāžas laikā. Džolī Tu esi foršākā! 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.