Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Jebkurā gadījumā pašas dāmas komentāri neko labu par viņu neliecina. Pat ja tas ir aiz kāda izmisuma vai alko ietekmē... man šķiet, neviena sevi cienoša dāma ar tāda veida tekstiem neizteiksies ne par esošajiem klientiem, ne par topošajiem. 

Mēs visi esam tikai cilvēki un nevaram visiem patikt, tas ir normāli un tas ir jāsaprot, un jāpieņem. Atsauksmes, protams, mēdz būt objektīvas (atkal jāsaprot, ka katram citas vēlmes, gaume, ekspektācijas), bet protams mēdz būt pilnīgs bullshit - tāpēc, lūdzu, esam ar skaidru prātu un kritisko domāšanu. 😉

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Ainārs

Ievietots: Šodien 14:16 | Lasīts: 40 | Sludinājuma ID: #6190681

Ainārs (46 gadi)

Santehniķa pakalpojumi, varbūt kàdai sievietei noderīgi, ar prieku palīdzēšu.
Sludinājuma ID #6190681
Vārds Ainārs
Vecums 46
Pilsēta lvĶegums
E-pasts agr***@gmail.com Parādīt e-pastu

Paldies, ņemšu vērā! 😉

Masiere Dārzauglu iela
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Inpektors Haris teica:

Pat nav jēgas rakstīt, pat šajā topikā nr.  ir atrodams. 

Nu re! 😇

Masiere Dārzauglu iela
Ierakstīts
pirms 23 minūtēm, cba1 teica:

Hey Linda uzrasti man pm savu nr

Nevaru 🤣

Pats uzraksti man pm vai arī sameklē atsauksmju sadaļā vai reklama.lv. 

Masiere Dārzauglu iela
Ierakstīts
Just now, Inpektors Haris teica:

Nē, nevajag klusēt, vēl 8 komentāri un varēsi nosūtīt arī privāto ziņu :)

Nu atvaino, bet pēc tā izskatās, ka tas ir Tavs otrais profils. Lietotājam pirmais posts forumā, kaut gan reģistrējies te gadiem.. Ok, pieņemsim, ka brīnumi notiek. Bet kāpēc jāraksta tik noslēpumainā stilā, lai tipa izraisītu interesesi attiecīgi? Dubultbrīnumi? No ok, pieņemsim..

Es tiešām nezinu kāpēc šis cilvēks šo jautājumu neierakstīja jau esošajā topikā par mani. Un pirmo reizi cilvēks varbūt ierakstīja, jo nevar ar mani sazināties. Es saprotu, ka Jūs te uz visu aizdomīgi skatāties un tam ir pamats.

Bet nu jā.... es netaisnošos, nemēģināšu pierādīt kaut kādu patiesību... tam nav jēgas.

Manis pēc moderators var šo dzēst, jo cik saprotu pēc jūsu noteikumiem topiks nemaz nav pareizi noformēts. 

Masiere Dārzauglu iela
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, Inpektors Haris teica:

Linda, priekš kam vajadzēja 2 lietotājus cept? Tā Morenas un Mr. Runča kaitīgā ietekme, vai? 🤣

Varēju savā topikā arī kaut ko ierakstīt un pacelt, nafig nevajadzē vēl vienu topiku te cept..

https://www.xtra.lv/topic/103651-linda-26665020/

Man nav nepieciešamības to darīt. Vienkārši atbildēju cilvēkam, ka strādāju 🤷‍♀️, jo nevaru nosūtīt privātu ziņu.

Pirmo reizi mūžā iekomentēju un dabūju pārmetumus, ka taisu pati topikus par sevi 😂. Sapratu, meitenes pašas neko komentēt nedrīkst. Ok, labošos un turpināšu klusēt Inspektora kungs! 😇

Masiere Dārzauglu iela
Ierakstīts

Darbojas, darbojas ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.