Padalīšos. Biju. Atrodas Blaumaņa ielā. Paņēmu uz pus h. 60% tad no īstās cenas. Principā masāža ok, nav tā kā galīgi garām. Guļot uz vēdera pāris reizes kājas masējot no aizmugures pieskārās puikam pat, kas bija liels plus...To jau var saukt par erotiku. Tad beigās protams frāze "поворачаваемся". Locekļa masāža normāla, bet nekas īpašs . Atkailinājās pati, kaut man nekas nebija pretī ja viņa to darīti kleitā kurā satika, bet nu bija seksīgās apenes. Un dupsis labs. Šaujot ķēros stiprāk pie dirsas un pupus visus apčamdīju.
Pati sieviete laba, pieklājīga. Protams ja tādu drāzt...bet nu tas jau būtu cits stāsts.
Nu nez, es biju jau 3 reizi. Man viss ok. Jebkurà gadìjumà tàda galda vairs LV nav. Tàpec vienu reizi jau var pamèģinàt. Kam patiks kam nè. Tieši tàpat kà pie citàm, kàdam labi kàdam nè. BET GALDS IR VIENS TÀDS. Mèģiniet brekši.
Šodien biju. Pieņem netàlu no Mego. Diezgan labas sajùtas. Loti labi pautus un locekli izmasèja. Beidzot uz kušetes car gulēt un nekas netraucè:). Pec tam viņa palīda apakšā. Šāvu vaiņai acī:). Bija labi. Pamèğinàt iesaku. Vismaz reizi ko jaunu. Jo tiešàm mums neko tādu neviens nepiedāvā.
Ir būts vairàkas reizes. Masiere no UKR. Pieņem netàlu no eksporta ielas. Alūksnes 1 ja nemaldos.
Masàźu taisa labi. It kà laiku neskatàs,pirmajà reizè pec masaźas teica viss, es saku a puiku arì pamasèsiet, viña tàda nu.... labi..vispar cita cena bet nu labi. Nàkamajàs reizes jau bez problèmàm locekli masèja. Pec tam bieźi rakstìju un tikai pa 20 e atro izśaušanu. Velàk par to jau 25 prasìja. Biju reizes 7. Ir ok.
Ierakstīts
Padalīšos. Biju. Atrodas Blaumaņa ielā. Paņēmu uz pus h. 60% tad no īstās cenas. Principā masāža ok, nav tā kā galīgi garām. Guļot uz vēdera pāris reizes kājas masējot no aizmugures pieskārās puikam pat, kas bija liels plus...To jau var saukt par erotiku. Tad beigās protams frāze "поворачаваемся". Locekļa masāža normāla, bet nekas īpašs . Atkailinājās pati, kaut man nekas nebija pretī ja viņa to darīti kleitā kurā satika, bet nu bija seksīgās apenes. Un dupsis labs. Šaujot ķēros stiprāk pie dirsas un pupus visus apčamdīju.
Pati sieviete laba, pieklājīga. Protams ja tādu drāzt...bet nu tas jau būtu cits stāsts.