Paldies, par patiesu atbildi un atvainoties noteikti nevajag ar šo Jūs skaidri norādāt, kā uztverat klientu. Mans ieteikums Jums, mainiet nodarbošanos.
Es uztveru klientus normāli😉 Nu neuzplauka mīlestība starp mums no paša mirkļa.
Kā jau iepriekš minēju dažkārt tā gadās ka klients un masiere katastrofiski nepiestāv viens otram un tā nemaz nav nekāda traģēdija.
Nepardzīvojiet,jus noteikti atradīsiet savu meistaru 😉
Ok, katram te būs sava taisnība, nestrīdēšos, bet Jūs veicat facecontrol, līdz ar to Jūs izvēlaties kurš var nākt un kurš nē, ar to es gribu pateikt ka klientu sagaidīt un pavadīt vajadzētu cieņpilni.
Šī ir mana parasta ikdienas uzvedība,ja zinātu obligāti parklātu sarkano paklāju zem jūsu kājām satīkot. Atvainojos par sarkasmu....
Man prioritātē bija,ir un joprojām būs pirmkārt masāža!
Tie kuri meklē "Erots show" izklaidi ar bezgalīgu erotiku visa masāžas laikā, tad labāk to meklēt pie citiem meistariem,kas tieši specializējas šajā jomā, kur tāds jēdziens ka "Masāža" jautājums desmitajā vietā....vai pat tālāk.
Vnk lai klientam nebūtu pēc tam jādodas pie psihologa un jātiek galā ar psiholoģisko traumu,jo viņa cerības netika attaisnotas.
Draugi, vakar biju pie šīs darbones, un godīgi — sen nebiju piedzīvojis tik nožēlojamu variantu. Sagaidīšana pilnīga nulle: mājas drēbes, sejas izteiksme kā pēc nakts maiņas noliktavā, nekādas dzirksts, nekādas intereses. Jau pirmajā minūtē bija skaidrs, ka labs vakars te nesanāks. Vienīgais reālais pluss — dzīvoklis, viss pārējais zem katras kritikas. Masāža mehāniska un bezjēdzīga, kā pēc YouTube pamācības. Skaidri redzams, ka cerēja uz ātru piecu minūšu šāvienu, tāpēc muguru mīcīja kā mīklu, velkot laiku. Kad pusotras stundas laikā nekas nenotika, attieksme noslīdēja līdz ledus līmenim. Atvadīšanās — vispār pļauka sejā. Sajūta kā būtu iztērējis naudu par sliktu joku. Rezumē: pilnīga huiņa, absolūts laika un naudas izmetiens. Ar ko tādu saskaros pirmo reizi. Morāle vienkārša — labāk samaksāt vairāk un aizbraukt strauji popularitāti ieguvušās pirtnieces Arielas vai aiziet pie Svetiņas ar silikona pupiņiem.
Šis ir mans personīgais viedoklis un pieredze.
Jā,mūsu jūtas ir abpusējas.
Jutos pilnīgi nav komfortabli atrodoties blakus...
Dažkārt tā gadās kad klients un masiere pilnīgi nesakrīt un nepiestāv viens otram gan enerģētiski,gan mentāli. Un tas ir pilnīgi normāli es uzskatu lai no tā taisīt kaut kādu traģēdiju.
Bļe džeki ja jūs rakstāt to, kas reali netiek piedavāts, tas ir reāli tizli. Pēc tam meitenei reāli visādi losi kas neuztvēr sarkasmu, sāk piedavāt atsūkāt un palaizīt... Varbūt mazliet vairāk cieņas?
Nu tak tur ta lieta ka viens tāds prikols un džeki uzreiz zvanā,rakstā un sāk terorizēt prasīt kaut kādus piedāvājumus,kuri pat nav piedāvāts. Un pēc tām katram ir jāskaidro...
Viiri, nu esiet, luudzu, apdomiigi. Vinja dziljaas riikles bez skafandra taisa katru dienu. Un ne vienu vien. Es atljaavos uzvilkt, jo, njemot veeraa vinjas atkariibas, diivaino uzvediibu, esot reibumaa, var tikai nojaust, kaada bukjete sastopama vinjas mutee.
Kaut viens gudrs cilvēks šeit,kurš domā ar galvu nevis ar kaut ko citu un rūpējas par savu veselību.....
Ierakstīts
Pagaidām lai paliek viss tā kā ir