На 255955* не отвечает, может у нее новый номер? Эта наверное лучшая была из всех куда ходил, кончил так как никогда. Столько нежности и ласки...10/10. Очень хотелось ее трахнуть, ей тоже хотелось секса, но как то сдержались (там следующий пассажир был на подходе, скаа)
Godīgi sakot, nākas atzīt savu kļūdu — sākums radīja cerības, bet fināls tās pilnībā sagrāva. Tas, kas sākumā šķita dzīvs un autentisks, pārvērtās par mehānisku procesu. Rituāli? Drīzāk konveijers. Vienveidība, atkārtošanās un pilnīgs autentiskuma trūkums. Pats pat trāpīju situācijās, kur viss notiek pēc principa “nākamais rindā” un tas pasaka visu. Īstā vilšanās bija brīdī, kad atklājās aizkulises, tas pilnībā sagrāva uzticību. Grūti saprast, kā var nonākt līdz tik apšaubāmai rīcībai un vēl cerēt, ka tas paliks nepamanīts. Ir sajūta, ka "Režisors" no savas "Aktrises" 50+ grib izspiest maksimumu līdz pēdējam pilienam, ignorējot kvalitāti un cieņu pret klientu. Tāpēc kopējais iespaids beigās ir ļoti skumjš.
Arī es pabiju pirms kāda laiciņa. Viss kā jau ieprtiekš rakstīts. Normāla komunikācija. Augums, ar "aprisēm", bet man patika.
Masāžā arī laba, kārtīgs b2b un labs lingam.
Varbūt varēja vairāk dibenvaigus un starp pamasēt, bet savādak ļoti patika.
Ja vēl piedāvātu prostatas masāžu, tad vispār būtu super.
Lokācija ērta, parkings arī Ok, var uz 1h novieot bez problēmām. vienīgi likās, ka dušas telpā kaķis ir kārtīgi iezīmējis visu.
Biju pie šīs masāžnieces:) Dzīvē ir cita. Vai nu bildes ir fake, vai arī viņas tur ir 2, jo šī teica, ka esot LV ieradusies tikai pirms pāris dienām. Meitene ir ap gadi 25. Rāmis smuks, slaida, nekas nekur nekarājas, silikons smuks, seja gaumes lieta, es vērtētu 7/10, attieksme diezgan lietišķa, bet vēl ir ok.
Masāža gan ir nekāda, sākas uzreiz ar ''povoračivaites'', bez muguras daļas, prasīju vai muguras daļa nebūs - nē tipa nebūs. Nodomāju, ka varbūt vēdera daļai ir garāka - īpašāka programma, bet nekā - pabraukāja ar krūtīm kādas 7 minūtes, un tad ātrais HJ līdz finišam. No durvīm līdz durvīm, ieskaitot 2x dušu 20 min.
10 sarkanie ir par dārgu tik īsai HJ programmai. Pat kā rezerves variantu savā sarakstā šo nelikšu.
Vislielākais pluss ir, tas, ka rāmis tiešām ir smuks un patīkams uz tausti. Starp citu vāveri aiztikt neļauj.
Kā dops ir BJ ar gumiju + 40. Prasīju vai dziļais - nē ''parastais''. Laikam labi, ka nepaņēmu, citādi būtu vēl lielāka pārmaksas sajūta.
Atrašanās vieta tradicionālā V22.
Nu ko ta pa sotaku var gribēt,tas tak par velti,tikai tējas nauda.
Manuprāt, masāža plus nobeigums ir vnk. super! Ja viņai neprasa neko un negaida neko plus neuzbāžas ar pliekaniem papildu jautājumiem ,tad var noķert kaifu no masāžas un no nobeiguma kurš ir iespējams dažnedažāds. Pie nosacījuma ja masierei neuzbāžas uzreiz ar jautājumu vai "var ielikt". kopumā labākā pie kuras esmu bijis. Karsto akmeņu masāža mani neuzrunā bet zinu kam dikti patīk. Ši masiere noteikti zin ko dara un zin kā dārīt. Manā skatījumā viena no labākajām pilsēta. 9/10
nedomāju. man nav bijusi saskarsme par šo tēmu
Ja būtu laba masāža,tad pat raustīšana tur nebūtu.
Ierakstīts
Kāpēc ne praktisks?