Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
201229**
Ierakstīts
On 6/10/2021 at 4:47 PM, st.georgs said:

Sveiciens cīņu biedriem.

Tieši gribēju uzrakstīt. Daļa no Jums atkal Man pārmetīs kaut ko, bet uzskatu, ka 50 EUR par stundu vajadzētu būt visam pašam par sevi saprotamam "all inclusive".

Diemžēl viss savādāk, džeki. Vēl gribēja pieliet eļļu un, lai 1,5 h par 70 EUR es tajā karstumā mocītos. Laikam jau esmu pieradis pie zināmu ērtību līmeņa. Atteicos.

Uz telefonu atbild operatore smalkā balstiņā. Sajūta, ka tūlīt viss būs uz urrāā. He he. Nekā. Aplauziens.

Kad nonāc līdz procesam, pēkšņi Vitas vietā ir Irīna pavisam cita vecuma un izskata, kas aplej tevi ar eļļu un teorētiski masē. No lomi-lomi gan tuvu nekas nebija. Sen nebiju tā uzrāvies. Pat uzjautrināja. Kad pajautāju par beigām, atbilde bija, a Tu jau pats neko neprasīji. Jā, jā pārmetiet man, bet 50 EUR manā skatījumā ir rādītājs.

Tā jau patiešām viss tīrs. Te nav ko pārmest.

Jā, atrodas Lāčplēša 87d, 4. stāvā. Diezgan drūms gaitenis, laikam vēl arī citas censones darbojas.

Ā, vēl dabūju saulē nelegāli stāvvietā pagaidīt papildus minūtes 10, kas netraucēja Masierei pabeigt procesu norunātajā laikā. Vispār jau besī, kad precīzi skatās hronometrā. 🙂

Kopumā iesaku, neiekrītiet, vai arī TAD VISU SARUNĀJIET IEPRIEKŠ, ha ha, ja Jūs tādi gudrinieki.

Ceru, ka Mans -50 atturēs kādu doties uz šo vietu.

Jauku Jums vasaru un Līgo!

Te ir populāri atbildēt, vai iešu atkal?  NEKAD. Veiksmi cīņu laukos. 🙂

Paldies par atsauksmi - ietaupīji man 50! Biju ieplānojis šodien braukt....

Arī pieņēmu, ka par nosaukto cenu ir all inclusive. Priekš parastas masāžas absolūti neadekvāta cena.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.