Ir pārbaukusi atpakaļ no CSDD rajona uz Āgenskalnu. Tipa krīze valstī, utt. Šīs telpas ir pabriesmīgas un ļoti šauras. Kas arī nedod iespēju izvērsties un izbaudīt normāli opciju "without panties". Pats pagaidām neiešu, gaidīšu, kad būs jaunā lokācijā.
Arina ir cita. Tā Arina ir pilnīgs pi#$%c! Savi +10 gadi klāt. Izsviesta nauda. Bet šī, agrāk sludinājās zem Vika (29). Šī ir laba. Vecums atbilst +-30 gadi pēc sejas. Krūtis, dabīgs 5 izmērs, stingras. Tik lielas vēl nebiju redzējis un kārtīgi ar krūtīm izmasē gan muguru, gan šļauku. Un piemaksājot divus sarkanos, velk nost arī apakšu un ļauj izpausties. Pēc sejas man arī patika. Sexa nav, es vismaz neprasīju. Varbūt var sarunāt, nezinu. Arī masāžas daļa ir ļoti laba, nav vienkārša paglaudīšana. Teica, ka ir izgājusi masāžas kursus. Gaisotne arī erotiska, apkārt sadedzinātas svecītes, mierīga relax/erotic mūzika. Man personīgi no masāžas variantiem vislabāk tieši pie viņas patika. Biju vairākas reizes. Iešu vēl, bet ne vienmēr ir pieejama.
No mīnusiem - nav pārāk runīga, bet ir laipna. Bet process šo atspēkoja. Centās un atstrādāja uz visiem 100.
Ierakstīts
Ir pārbaukusi atpakaļ no CSDD rajona uz Āgenskalnu. Tipa krīze valstī, utt. Šīs telpas ir pabriesmīgas un ļoti šauras. Kas arī nedod iespēju izvērsties un izbaudīt normāli opciju "without panties". Pats pagaidām neiešu, gaidīšu, kad būs jaunā lokācijā.