| QUOTE (Holger @ Feb 28 2007, 07:52 AM) |
| Pie sis biju aizbraucis uz Maskavas ielu. Sausmiga vilsanas. Vecene ir virs 40, izpludusi un sameran nesakariga tekstos, ko megina bidit. Tikai pec tam kad biju iznacis no dusas un sakam micities pamaniju, ka sama ir palii. Maset vina neko tur nemaseje, bet uzreiz keras pie sexa, bet bija tik sausa, ka nekas tur nesanaca. Es laipni ieteicu, ka vajadzetu izmantot lubrikantu, uz ko vina tieca, ka viss esot ok, beigas teicu, ok, lai nemokas, lai panem un vismaz ar roku piepalidz man beigt. Ari to vina nevareja, jo nezinot, ka isti man vajagot... glastija un nurcija kaut ka nemakuligi, kamer man pilnigu besi parava! Pec tam saka kaut ko plurkstet, un tad kad kads saka zvanit pie durvim, tad pat ta pavisam maza gribesana, kas vel bija palikusi, izzuda (vispar jau aizbraucu baigi nogribejies)! Es jautaju, vai si kadu gaidot? It ka nee... Beigas ta ari nebeidzis aizgaju. Pilnigs sviests! Nevienam neiesaku. Vertejums? Kads te vel, blj*** vertejums!? |
Симпатичная женственная шатенка предлогает тепло и ласку солидным порядочным мужчинам.Аккуратная и внимательная а также сексуальная.Спокойная обстановка и уют.
-----------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| QUOTE (LadyLux @ Aug 18 2006, 04:03 AM) |
| Jaatvainojas protams |
Jau sen kaa nelasu komentus ieksh Ladylux-a.
Un citiem arii neiesaku, lai neizveidotos vienpuseejs skats uz meiteni.... ![]()
hm, a sexi sarunaat var? ![]()
Nuuu..... kad vinja su4ku masees, tad jau taas maskas nebuus... ![]()
www.nimfa.lv
Sorry, taalaak neintereseejos.... ![]()
Salons!
Liekas, ka shii arii ir Sabiine? ![]()
| QUOTE (ReXXX @ Oct 3 2003, 06:20 AM) |
| OK ja bus reiz menesi, kadas extras gaidamas ? |
Tieshaam, man arii uzreiz shis jautaajums radaas.... ![]()
Extras vai atlaides???
| QUOTE (Sasha @ Oct 3 2003, 03:57 AM) |
| patstaavigs klients vismaz reizi meenesii naav, luuk taa........ (Sabiine) |
Nu, tas jau ir normaali.... ![]()
Nu, luuk,tikaam arii liidz normaalaam biznesa lietaam. Sabiin, kKas tad skaitaas pastaaviigs klients? ![]()
| QUOTE (ReXXX @ Oct 3 2003, 03:25 AM) |
| Starp citu vareja but atlaide memberiem |
VIP(!) memberiem! ![]()
![]()
| QUOTE (ReXXX @ Oct 2 2003, 02:54 PM) |
| He, Es biju shodien, atzinos ka esmu ReXXX, jo nelaizh ieksha ja nenosauksi savu nicku |
Nesaprotu, kaapeec jaasaka, ka ir no shejienes??????
Vai tad ir atlaides????? ![]()
| QUOTE (Sasha @ Oct 2 2003, 05:03 AM) |
| masaaza +sexinjs( loti oraalais un klasiskais) maksaa 30Ls, tikai masaaza-25Ls tikai sexinjs-20Ls. luukt taa (Sabiine) |
Ko noziimee - loti oraalais-? ![]()
| QUOTE (ReXXX @ Sep 22 2003, 10:05 AM) |
| Sabine ir draudzene |
Nezinu, vai taa ir Sabiine, bet pirms neilga laika tur gan viena bija.... 178 cm gara! ![]()
Hm, tad sauc Sabiine vai Sasha? ![]()
| QUOTE (Marss @ Sep 19 2003, 04:45 PM) |
| Da te katru paklausoties pec visa spriezot liekas ka visa nauda kas ir tiek tereeta tikai un vienigi maukam vai izpriecem internetaa. (domaju tos kas aktivi piedalas sarunas, kam lielais postu skaits). |
Gan jau tiek teereeta arii smeekjiem, shnabim, silkjei un... baletam. ![]()
Pirms pusgada biju uz... hm... laikam Aladiins(?) uz Chakmarijas un Laachpleesha stuura. O, arii, forshi skukji dejo, zaale skukji neuzbazhas, ja negribi... Bet uz tiehu jautaajumu vienai, vai var ko sarunaat vairaak par striptiizu, atbilde bija galiigi noliedzosha...
Man paaris dzheku labi atsaucaas par Shiacu (http://www.shiatsu.lv/), esot gan padaargi, bet forshi. Sexa noteikti nav. Pats neesmu bijis: ko dzirdeeju, to pastaastu taalaak! ![]()
Ierakstīts
...bet bez sexa? ...