Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
205726**
Ierakstīts

Nesen biju. Sarunāju ātri. Pirms tam gan jāiziet 4 līmeņu drošības pārbaude. Nezinātājiem- iespējams prasīs nosūtīt savu foto. Tāpat ir vecuma un svara ierobežojumi. Uztvēru to mierīgi. Šaja konkrētajā gadījumā man tas likās pieņemami, jo meitene ir maziņa, smalka un ar 130kg veci vienkārši netiks galā.

Tātad. Komunikācija laipna, patīkama (whatsapp). Nebija nekādas diskusijas par pakalpojumu, opcijām vai izmaksām. Vienu reizi pieminēju vārdu masāža un viņa vienu reizi pieminēja ciparus 7 un 0. Proces bija pašsaprotams. Izskats- bildes, kas te figurē un ss-ā ir viņas, atbilst realitātei. Maza, smalka, mazas krūtis un dinens. Kad atvēra durvis, nodomāju, ko tāda vispār varēs pamasēt. Kļūdijos.

Dzīvoklis- viss skaisti.

Proces. Pret masāžām esmu diezgan prasīgs un piekasīgs. Šī bija laba, pat ļoti laba. Īsta relaksējošā. Nav sporta, medicīniskā vai manuālā. Tieši relaksējošā. No kakla līdz ikriem. Ja ej ar domu relaksēties, atsēgties, tad šis ir īstais. Hj nav galvenā izrādes daļa, bet kā perfekts nobeigums. Masēja mazā kleitiņā. Uz hj palika tikai balti stringi, kas uz iesauļotā auguma izskatījās super. Jā augums mazs un  esmu apaļāku formu piekritējs, bet šajā gadījumā tam nebija nozīmes. Pēc šāviena vēl ļauj pagulēt, glāsti un viegla masāža priekšai. Tā teikt, ļauj atiet. Un tas man baigi patīk.

Šis ir tas variants, ko varu ieteikt bez šaubām.

Jāatcerās vecā, labā paruna, kas te klejo un reizēm tiek pieminēta. Par attieksmi. Savu.

Link to post
Julia 204157**
Ierakstīts

Esmu bijis pāris (2-3) reizes. Ja gribās masāžu un hj, un slinkums meklēt kaut ko jaunu un eksperimentēt, tad šis nav slikts variants. Komunikācija laba. Masāža arī tīri laba. Pēc tam kaut nedaudz ir sajūta, ka ir bijusi masāža. Hj arī neslikt, ļauj pakoriģēt savas darbības, atsaucīga. Nav sasteigts. Bildes 100%. Neveiksmīgas. Manuprāt dzīvē labāk. NAV liekā svara ( pēdējo reizi biju pirms apm. 3mēn). Krūtis, dibens mazs. BET NU JĀ, LOKĀCIJA, TELPA, DUŠA. Šo elemntu dēļ sirdsapziņa neļauj ieteikt kā labu variantu.

Link to post
Masiere 29828723
Ierakstīts

Biju pirms pāris mēnešiem. Apmēram viss jau aprakstīts. Bildes viņas, bet pareizi uzņemtas. Komunikācija pa telefonu draudzīga, klātienē lietošķa. Uz krūtīm bija bail pat paskatīties, kur nu vēl ko jautāt par grāpstīšanos. Masāža stipra, bet... Teiksim tā, ir  maigas vienkārši paglaudīšanas un ir stipras vienkārši paglaudīšanas. Hj 50/50.

Link to post
278753** Masiere no SS
Ierakstīts

Pāris reizes biju. Vasarā, gada sākumā. Savdabīga (vairāk labā nozīmē). Kā nopratu no pašas teiktā, komunikācija, attieksme un vispār servisa kvalitāte ir ļoti atkarīga no tā, vai klients simpatizē* vai nē (vissplašākajā nozīmē). Masāža 50/50, kaut kas ir ok, kaut kas pietrūkst. Var tikt pie hj (*). Piedāvā prostatas masāžu. Pirmajā reizē nevisai, daži teiktu galīgi garām. Bet pie labām (*), un kādā 3.,4. reizē varētu būt baigi labi. Bildes, cik esmu redzējis, visas 100%.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.