Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts

Pilnigi un noteikti ta nav.jo nekadu hj neprasu. Un nekadi neuzbazos. Neko neprasu un nepiedavaju. Aizeju. Ja redzu ka masiere ne forsi massee ne ari pec komunikacijas briva vairs neeju. Aizeju vel kadu reizi. Ja komunikacija klust brivaka tad aizeju vel kadas reizes. Nevenai no tam masierem kuras hj taisijusas neesmu neko  prasijis. Man nekas nav jaiestasta. Pie paris no tadam jau vairak ka 5 gadus eju, pie vienas jau 8,  un vinas turpina stradat. Pielauju ka ta viena varbut vek kadiem hj taisa, bet citas pilnigi noteikti nee. Tikai viena no vinam kaut kad ss sludinajusies. 

Viss ko varu pateikt ir ka acimredzot ir japazist sievietes. Vienkarsi jasaprot vai sieviete ir kaut kas tads kas zinamos apstaklos varetu izpaust kaut ko nedaudz naughty, varbut kadu fantaziju, whatever. Piemeram ar vienu masieri kas 100% netaisa citiem hj un pamataa taisa kosmetiskas proceduras sievietem ir taa ka var pilnigi redzet ka vinai tas cepiii, mazums, varbut kaut kads fantazijas moments, varvut ka tas uzbudinosi jo slepeni , var but 100 iemesli, sievietem tak tas fantazijas un iedomas svarigas

Juglas masierīte
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Teng teica:

Ja juglas masierīte investetu silikonā, man arí būtu topčikā, tomēr sausi un maziņi tie pupi. :)

Okay it ka nesrridas par gaumi. Bet tomer var ar kaut kadu respektu pret meiteni patiekt. Sis liekas rupji un prasti. Vina loti simpatiska meitene un ja krutis vien tik loti veido veetejumu tas liekas tiesam divaini

Juglas masierīte
Ierakstīts

Nu šī un tad ta kurai temats tepat nesssen vel cilats 205726** . Ta ir loti simatiska. Un tad laikam subjektivi bet man top 3 ari jaieklauj otra Juglas masiere kas pie tas sporta akademijas pienem. Kads tur kritizeja par kg, bet man liekas viss ok, sieviskjigi. Shis visas mase uz galda un atkailinas. Protams ir citas smukas masieres. Bet tas vai nu neatkailinas vai atkailinas uz mase uz gultas kas nav jedzigi. Nu tikai ja kadam patik tadi erotiskie seansi. Man labak kartiga masaza uz masazas galda un hj beigas ar baudu acim

Juglas masierīte
Ierakstīts

Sanaca atkal nessen iebraukt. Veljoprojam viss loti laba limeni. Bet nedaudz garstavokla cilveks. Ja labi attiecas tad no vinas attieksme ari laba. Masaza ir kvalitativa un uzklausa velmes. Spogulis blakus masazas galdam piedod ari labu efektu. Meitene vizuali laikam viena no top 3 Rigas smukakajam masierem kuras taisa  masazu uz masazas galda ar hj un atkailinas. Ir varianti kur smuka masiere ar hj bez atkailinasanas un ir masieres kuras smukas bet masaza gulta un lidz ar to tada nekāda. Si masee labi un loti labi pati izskatas

Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts

Ir labs variants. Simpatiska meitene. Masaza laba bet protams viegla un erotiska. Bet neteiktu ka variants ir loti labs, nevar precizi pateikt kas pietrukst, varbut tomer trauce konveijera sajuta. Man perosnigi tomer labak patik masieres kuras netaisa erorisko masazu bet gan klasisko un labiem klientiem uztaisa hj.

Tas protams ir baigais laika un naudas ieguldijums atrast tadas, jo jaiet pie tadam kas nesludinas ss jeb sludinas pie klasiskas masazas, un pirmajas 3-4 reizes hj nebus 99%. Bet mana pieredze rada ka vismaz 1 no 10 masierem kas taisa tikai klasisko masazu, ja iepatiksies uztaisis ari hj ja busi patstavigais klients. Pielauju ka dazam tas pasam sava veida piedzivojums, ja sajutas drosas un saprot ka tas paliks noslepums, tad izlemj paspēlēties.

Un runajot par izmaksam. Par cik tas te bija mineeets. Summari man beigas sanak leti ja ej regylari uz masazu. Jo kas izdevigak. Maksat par svaku masazu ar raustisanu 60, 70, 80 par 30 minutem jeb samaksat 4-5 reizes par klasisko bez hj bet pec tam dabut par 40-50 eur labu klasisko 1 h masazu kas beigas ieklauj nepavisam sliktu hj....

pirms 9 stundām, Jockstrap teica:

Juglas masiere ir tiešām forša, arī reāli smuka, taču "jestj ņjuans" - lai nu kā - meitene strādā uz rezultātu un rezultāts būtu pēc iespējas ātrāk pacientu dabūt ārā pa durvīm.  Mans personal best, ieskaitot dušu, ir bijis 23 minūtes stundas vietā. 

Pilnigi preteja pieredze ar Juglas masieri. Vina gan ir loti smuka un kopta, gan ar vinu forsi parunaties un labi izmase ja vajag. Nekur nesteidzina. Manurpat jaiet regulari un jabut pieklajigam, draudzigam. Vina reali forsa meitene.

205726**
Ierakstīts
On 26.02.2024. at 17:02, juicycock teica:

Tad tik jāizludina konkurss - lielā cirtēja balva- kurš varonis šo eglīti cirtīs. Man liekas ka viņai pieredze tik liela ka pie ciršanas īsti netiksi, un domāju ka nav tāda cipara kam viņa piekristu. Tur zvaigznēm un personīgajam šarmam pareizi jāsastājas, lai šo varētu darbināt.

Done 👍

Masiere no gribu.lv Massage, 30 28110607
Ierakstīts

Vieta ir wtf. Kaped nevar atlauties panemt kaut vai vienistabas dzivokli netalu kaut kur uz Ziepniekkalna pusi kaut vai. Par tam telpam gan tapat jamaksa kaut kas nu ko tie 200-300 eur menesi pelņu apedis!?!?

Masiere nesaprot ka varetu dabut tad labaku klienturu un pastavigos klientus. Es ietu regulari paris reizes nenesi, bet citadi jaaa, šis tads variants kam pameginat uzvanit ja labas masieres aiznemtas. 

Juglas masierīte
Ierakstīts

Si ir viena no retajam masierem kuru var ieteikt, jo vinas performance vienmer ir laba limeni, ir simpatiska, laba masaza, labs hj, lai ari nav nekada baigā comenīte tomer nav ari nekada konveijera sajuta. Vinai ir kaut kada sava programma ko uztaisa un izdara to dirzgan labā limeni. Man vairak patik ar kadu masieri regulari ejot dabūt loti persinigu pieeju un tadu esmu dabujis ari no tadam lar kuram it ka nav labas atsauksmes bet si meitene laikam vienmer ir limeni neatkarigi cik regulari ej

Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Biju vēlreiz aizgājis, izskatās, ka meitene mācās un masāža paliek arvien labāka, hj nebija, neprasīju, jo gribēju vienkārši atpūsties, bet pieļauju, ka te tomēr varētu būt taisnība un kādam arī taisa hj ja labi paprasa, jo masē savādāk kā pirmo reizi, liekas tā teikt drošāk un kaut kādā mērā tā tuvāk attiecīgai zonai :)))

Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts
On 2022.03.15. at 19:47, Rallists said:

Ir būts nesen. Masāža 6/10, diezgan patīkama. HJ teica, ka netaisa. Beigās tomēr pierunāju - bija baigais spiediens(+viens sarkanais). Bet uz HJ var tikai pierunāt ar īpašu pieeju. Jāšarmē!

Opaaa tad jau diezgan tomer paveicas. Cik reizes gaji? Ja pirmaja tad reali paveicas jo sitadas masieres praktiski tā nedara, vajag dazas reizes aiziet un iedraudzēties, ja uztaisīja pirmajā nu tad gan baigi pierunāji. Kads bija hj? Vai vienkārši manuāls vai normali procesu veica pamasējot nevis raustot?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.