Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 5.08.2023. at 15:00, ANAKONDA teica:

Pirmkārt, sievietes nav gaļa, pat ja viņas ir masieres) Es strādāju ar baudu un tā kā man ir komfortabli, un parasti pasaku, ja kaut kas nepatīk dotajā momentā, jo es sevi cienu un mīlu.

Otrkārt, vairs nav kovid laiks, kad ņēmu maz klientus un varēju nekur nesteigties.  Mana masāža ilgst stundu, un akcents ir uz visa ķermeņa masāžu)) 

Treškārt, ne 5 gadus atpakaļ, ne tagad, nekādus rezevuārus vienlaicīgi man neņem))))) 

 

Pirmkārt Tu neesi masiere. No Tavas "masāžas" tur ir tikai improvizēta paglaudīšana. Pie Tevis iet/gāja tikai, lai Tavus pupus un pakaļu paspaidītu, cerībā dabūt ko vairāk.😃 

Otrkārt, tiešām būtu vēlams mazliet pasportot un piedomāt pie veselīga uztura. Bet tas jau gaumes jautājums.🙂

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Teng teica:

biju, pirms paris dienam. 

tur viss max slikti, un oficiali šo var parcelt uz eskortpakalpojumiem. 

Ja ej uz masāzu un vinai nav ellas, bet peidava maset ar puderi un pec 15min piedāvā padrāzties..

parklasificējusies uz 100%, var braukt lurināt vāveri pa 50e. 

Masāžas sadaļai 

Svaru nav nometusi?

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
pirms 7 stundām, janis123456 teica:

2 gadi atpakaļ bija viena no top masierēm ,ne vienu reizi nebija vilšanās sajūta, par vismazākajām niansēm padomāts ! Vienmēr tīras ,siltas telpas , dvielis ,dušā neieraudzīsi iepriekšeja klienta matus vai apmatojumu! Un masāža ,jā tas vārds istajā vietā ! Protams arī pati masiere ar higēnu labos draugos un pie sevis uzturēšanas labā formā arī nav piemirsts. Vienu reiz noteikti ir japamēgina lai ir ar ko salīdzināt,jo diemžēl mūsu platuma grādos  ir tik dažas uz pirkstiem saskaitāmas specialistes kas to dara no sirds un patikas ,lai klientam rastos tā pārliecība ka jau rīt atkal velētos to atkārtot ,pārējās izliekas par profesionaLēm ,bet diemžēl ne vienmēr sanāk !:)

Laikam pie īsta masiera neesi bijis. Neviena no šīm masierēm, kuras rausta krānus netaisa profesionālu masāžu. Vismaz tās, pie kā esmu bijis, ieskaitot Ingridu (Anakondu). Kaut ko improvizē, cenšas atdarināt redzēto jā. Par attieksmi, izskatu, augumu, telpām, tā ir cita runa, tur viss ok. Bet ja mērķis ir īsta masāža, veselības uzlabošanas nolūkos, tad jāiet pie īsta masiera, ar attiecīgo medicīnisko izglītību. Pāris mēnešu kursi neskaitās.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.