Pabiju pāris nedēlas atpakaļ. masē uz masāzas galda, msāža laba, var izvēlēties eļļas vai ar aromu vai bez.Man kautkā galds nebija ērts.masiere atbilst foto,pieskarties drīkst, taču nekur veiklos pirkstiņus nebāzt.Šajā sakarā instrukcija pirms masāžas.Ir arī rokdarbi,teikšu neslikti.
Trūkumi.-nav dušas,staigā vesels un ieeļots,izrīvē produktu pa vēderu ar salveti un sveiki.Tīri masāžas dēļ varētu iet vēl, bet tikai ja nav nekā labāka.
Izskatās ģimeniska sieviete, varbūt arī čalis ir vai precējusies bet pimpjiem pieskaras un ļauj sevi grābstīt... 😳
Nē, finišs ar roku. Kaut kad atpakaļ prasīju, lai noved līdz finišam ar tit-fuck, bet kaut ko gaudoja, ka loceklis pa tuvu sejai vtml. Varbūt ar īsākiem nav problēmu. Nezinu. Jautājiet.
Pizģc un tādai vel maksāt, lai iet uz Maximu strādāt par kasieri... vāks nahuj, nevajag pie tādām iet
Ko jūs īsti vēlaties sagaidīt no pensionāres? Tas ir kāds fetiš omi paņemt priekšā, vai lai viņa jums norausta? Kāda brīnuma pēc iespējams masāža pati par sevi būs laba, a ko tālāk? Pēc labas masāžas pa mazākām banknotēm uz poliklīniku var aizčāpot.
Omēm sausas pežas, cik reiz darbinātas nu netek tur nekas, vispār neiesaku...
Tu esi tas jaunais padsmitnieks, kurš tagad ir apvainojies, ka tevi atraidīju, jo neesi sasniedzis 25 gadus? Starp citu, šai vecuma robežai pamatojums! Palasi likumus, pirms raksti kaut kādas muļķības!
Un iesaku paizglītoties kas ir Lingam masāža! Tas nav nekāds "fiksi norauj un viss"! Ja neko nejēdz no tādām lietām, tad labāk nemaz nesāc rakstīt!
Uz pērkamām dāmām apvainoties = Sevi necienīt. Vnk novērojums. Man jau pāri pa 30
Kurā vietā ir rakstīta stundas cena? Pie manis nav nekādi konkrēti laika limiti, ar hronometru laiku es nekad neuzņemu, un arī sludinājumā nav rakstīts, ka pie manis apmeklējums būtu kaut kādu konkrētu laika posmu. Var būt gan pus stunda, ja redzu, ka cilvēks ir steidzīgs, un var būt arī vairāk kā stunda, ja cilvēks nav ierāvies sevī intraverts, un māk aprunāties ar masieri par savām vēlmēm, ka vēlās ilgāk. Ja nekas netiek pirms tam īpaši pieteikts, tad parasti muguras masāža ir apmēram 25-30 minūtes, un tālāk seko intīmo daļu masāža, kas atkarībā no cilvēka, var būt pavisam ātra, ja viņš ir no ātrajiem beidzējiem (vīrieši, kā zināms, ir ļoti dažādi), gan arī līdz pat pus stundai lēnām un mierīgi, līdz baudas sasniegšanai. Komentārus rakstīt mākam, bet aprunāties pirms masāžas nemākam.
Nu ja, pēc teksta (Ne jaunāki par 25) un augšā atsauksmēm var jau saprast ka nav plānots ilgi rosīties, fiksi norauj vecam opim un viss.
Tagad tas teksts ko rakstas izskatās pēc "Сглаживать углы" IMHO
Lasu un brīnos,man ar Lieenas kundzi nekad nav bijušas problēmas, dīvainas īsziņas viņa man nesūta, pakalpojumi ko sniedz man patīk,labāk kā daudzas citas jaunākas darbones,samaksāto naudu atstrādā uz visiem 100
haha nu ja, un kāds uzlauza viņas profilu un nāk te uz forumu kasīties un dirsties)
Mjā... Galīgi stulbi, jābūt pavisam aklam lai kkam līdzīgam ticēt. Ņemot vērā kādas īsziņas tā Lienna sūta klientiem kad mēģini ar viņu sarunāt tikšanos. Nu ja tā ir viņa tad laikam izārstējusi ir savas garīgās kaites)
Un man nekad nav bijis, ka runātu kaut kādus murgus, ne klātienē, ne pa tel.- varbūt pašam vajag mazāk tarkšķēt, tad nebūs arī dāmai iemesla. Atnāci, sasveicinājies, duša, masāža, duša, atā.
pizģc kur nu vel apaļāk... es vispār šitos sūdus nesaprotu... Ukrainā pārdodas par kādu vienu zilo, bet šeit skrūvē cenas uz nebēdu. Un vel pie tam CENSORED... Tur no kurienes viņa nāk var pa vienu zilo slaidu normālu skuķi dabūt...
UPD: bļe, tikko tagad izlasiju līdz galam, ka tur tikai masāžā... tas ir vispār pizģc... kas uz to parakstās??!!!! Galīgi naudu nav kur likt?
Dīvainas tās maukas.
Palasiju atsauksmes, ka redz iepriekš jāpierakstās utt.
Zvanu, paceļ klausuli, saka sev vainu cenu uzskrūvēt ķip parasti neceļ, jāraksta sms, saku ka gribu tikt pie viņas, parīt ir iespēja. Saka ķip ka nu tik tālu, zvani labāk kad būsi gatavs. Ok, pienāk rītdiena, rakstu agri no rīta ķip šodien var?
Atbilde "Nē, tuvākajā laikā nevar, jo ir sarunāts. Strādāju pēc pieraksta. Laipni sagaidu gaidītus viesus"
Ierakstīts
hmmmm, v čom podvohs?