Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
4 hours ago, ANAKONDA said:

Vienk interesanti, kapēc cilvēka atsauksme par masāžu uzreiz ir pašreklāma? 
Kas tieši liek tā domāt )


 

es vēlētos, lai neviens šeit vispār neko nekomentē par mani, tāpēc ar šausmām vienmēr vēroju to, ka mans topiks ir izcelts un kāds kaut ko ir iekomentējis)) jo neko normālu un cilvēcīgu tak nekad persona no šī foruma nerakstīs. Bet ja tomēr uzrakstīs, tad citi to rakstītāju noliks līdz ar zemi pretīgā veidā.

Bēdīgi, ka cilvēkos sēž iekšā tik daudz mēslu. Un internetā anonīmi viņi mēģina iedzelt un pazemot. Droši vien kaut kāds iemesls ir tādai rīcībai. Bet man grūti to saprast. Es nespēju iedomāties, kam būtu jānotiek, lai es izņirgātu cilvēka izskatu, izglītību, ienākumus, dzīvesveidu, intelektu , sociālo statusu utt. Un vispretīgākais ir tas, ka vīrieši kolektīvi šādi noliek sievieti. 
Es tiešām dzīvoju citā realitātē)


 

 

Pareizi! Es piedalos uz masāžu! Meklēju kvalitāti un sakarīgi attieksmi. Lielākā daļa šo resursu patērētāji ir indivīdi ar savām problēmām. 

Just now, account9999 said:

Pareizi! Es piedalos uz masāžu! Meklēju kvalitāti un sakarīgi attieksmi. Lielākā daļa šo resursu patērētāji ir indivīdi ar savām problēmām. 

Piesakos :)

Link to post
Nuru massage
Ierakstīts

Sveki Kungi. Vai Teisam LV nav neviena sieviete ar patikamu augumu kura pieprastu taisit sadu nurru masazu? Slinkums vai nevelesanas. Es domaju, ja kada veiktu sadu masazu vinai darbs butu daudz un varetu izveleties kad ko darit. Vai tiesam trukst meitenem izteles biznesa attistibai?

Link to post
Nuru massage
Ierakstīts

Man šķiet ka nekas prātīgs nav bijis. Agrāk bija Viktorija no dārgā gala kas prasīja 400 eiro par masāžu, bet tur arī viss bija kā šajos video. Meitene vairs neatrada jau labu laiku tadel kontaktu nav. 
Alternatīvu sieviešu - masieres nav atrastas. 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
5 hours ago, janis123456 said:

2 gadi atpakaļ bija viena no top masierēm ,ne vienu reizi nebija vilšanās sajūta, par vismazākajām niansēm padomāts ! Vienmēr tīras ,siltas telpas , dvielis ,dušā neieraudzīsi iepriekšeja klienta matus vai apmatojumu! Un masāža ,jā tas vārds istajā vietā ! Protams arī pati masiere ar higēnu labos draugos un pie sevis uzturēšanas labā formā arī nav piemirsts. Vienu reiz noteikti ir japamēgina lai ir ar ko salīdzināt,jo diemžēl mūsu platuma grādos  ir tik dažas uz pirkstiem saskaitāmas specialistes kas to dara no sirds un patikas ,lai klientam rastos tā pārliecība ka jau rīt atkal velētos to atkārtot ,pārējās izliekas par profesionaLēm ,bet diemžēl ne vienmēr sanāk !:)

paldies par ieteikumu. bet cik saprotu vina vairs nestrada. vai ari sobrid nepienem.? 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Sveiki Kungi. es gan pie anakondas nekas neesmu bijis bet pec ta ka seit veidojas sarakste nekads filtrs nestrada. loti daudz atsauksmes bet maz jegas. var but rupjibas un citas izvirtibas veicam PM? 

Es domaju ka anakonda visus izfiltre tikai laika jautajums. 

 

lai forsa diena. 

 

p.s ka var tikt pie anakondas uz labu seansu? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.