Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Cien. KUNGI!

Katram ir savs redzējums par ikdienu un laimi, mans, personīgais, kas netiek uzspiests citām personībām ir:

Laiks, kas ir dārgākais!

Mirklis, kurš sniedz emocijas!

Laime, kas padara ikdienu krāšņu!

 

Katrams savs, bet laiks, pie šīs Dāmas, man dāvā emocijas, kas rada šajā dienā laimi.

Nav izskaidrojuma, kāpēc atbildu Jums, vienkārši, kam nepatīk, aizmirstiet, kam rada emociju, kas liek smaidīt, pasakiet paldies!

On 11/25/2023 at 11:14 PM, sidlav55 said:

Laime, Laimes māte....... te mēs varam aizbraukt tālu,tālu,..... tipa kur tas visums beidzās.! latviešu mitoloģijā viņai uzdevumu bija vesels kalns.   latvieši pielūdza Laimu , lai tas riebīgais vecis , kuru neuzskatīja par dievību, bet no kura vairījās pats Pērkons, jo ko Liktenis bija lēmis , tas notika,  paiet garām.....bet skaidrojumu labāk paprasīt dievturiem.    varbūt šajā gadījumā ir tieši tas variants.  l. Ziedonis  derklarēja , ka tādas lielas laimes nemaz nav , visa dzīve sastāvot no lielākām vai mazākām laimītēm!.  un kāpēc nevar tā būt , ka  tieši  fēja  atnes mazu , bet laimīti? nu kāpēc domājat , ka tikai riekstu izšaušana ir topa kalngals, varbūt ieraugot sievieti , esi laimīgs tikai tāpēc  , ka vina tāda ir un tieši tev blakus. kaut vai uz mirkli , bet sasniedzama?   es šoreiz vina pusē, pazīstu fēju , ar kuru jūtos laimīgs.,     vispār, pamosties un ieraugi ka sākusies jauna diena , jau tas izsauc mazu bet patīkamu laimes sajūtu.   kā jau te iepukstējos, temats praktiski nebeidzams...... var sarakstit simtiem par un pret variantu.  iepriekšējais rakstitājs manās acīs ir īsts vecis , jo nevis kā kurmis ielīdis tumsā klusēja, bet aizstāvēja savu pielūgsmes objektu.   

Kas ir laime, filozofisks jautājums, tāpat, kas bija pirmais: ola vai vista, es par mirkli, kas rada emocījas, kas ikdienu padara dažādu, un šis ir viens no veidiem man, pielūgsmes objekts, skaļi vārdi, bet cilvēks, kurš dāvā prieku jā, par ko pateicīgs esmu!

 

Noslēdzu šo tēmu, jo viedoklis, redzējums, katram savs, bet ja Jums starp kājām ir olas, atceraties, ka tas nenozīmē, ka esat vīrietis.

 

Visu cieņu, laik katram sava laime un prieks.

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Cien. Dāmas un Kungi!

Visiem ir vārda brīvība, līdz tā neaizskar cilvēku, kā personību!

Neesmu komentētājs liels šajā portālā, bet, atsaucoties no pieredzes ne tikai Latvijā, un lasot šos komentārus, nespēju noturēties!

 

Šī lieliskā būtne, ir cilvēks, CILVĒKS, kurš dāvā lieliskas emocijas, gan fiziskas, gan morālas! Sajūta, ka neesi darbs, bet personība,viņas ķermenis ir burvīgs, bet katram ir savs viedoklis, man pieņemts, ka vīrietis saka labu, vai komentē kā pilnvērtīgs sabiedrības loceklis, kā sevis cienoš vīrietis, nevis ,,cenzūra,, kas zemiskos komentārus, spēj izteikt tikai interneta vidē, jo realitātē ir tikai blāva ēna!

 

Ingrīda, paldies Tev, par to, ka dāvā laimi un neaizmirstamas emocijas, kas uzlādē un liek smaidīt!

 

Tu esi lieliska un iekārojama, viss pārējais nav uzmanības vērts!

 

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.