Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
11 hours ago, kartico said:

Labvakar!

Necepeties par mani! Man viss ir labi liidz briidim, vienkaarsi te sajaa potaalaa, kuraa neesmu ne uzprasiijusies, ne pieprasiisjos, ne veidojusi savu kontentu, raksta VISI, kam pagadaas un KO pagadaas un vini ne par ko neatbild.

Man viss ir labi, liidz briidim ieraugu, ka raksta atklaatus melus par mani - ka tirgoju seksam savas meitas un ka esmu vulgaara, slima ar slimiibaam, ka zobiem man ir galiigi tuutaa un briesmiigi negliita un ar alus veederu un vel kaads suudabraalis piepin, ka man varbuut veenaas ir narkotikas.

Dalbajobi,ko teikt.

Nekas,  driiz staasies speekaa Stambulas konvencija,kas aizstaav sieviesu tiesiibas.

Par visiem siem uzbrukumiem uz mani, par nirgaasanos  uz mani es dariisu visu, lai jums, visiem pedofiiliem, troolllim un  dzolijai, buus jaatbild.    

.Peec saadiem komentaariem pie jums ieradiisies PATS NELABAIS! 

Pats trakaakais, ka atrodas daudzi, kas tam tic. Es neseezu seit un nesekoju, bet kad saaku sanemt n-taas sms, kaadas ir iespeejas uz masaazu ar manu meitu, ar kuru, es nesapratu, kas notiek. Vajadzeeja seit ieiet un sapratu,  no kurienes veejs puus. Es nojausu to debiliki, kas so ieviesa. LOOOTI SLIKTS CILVEEKS, paldies Dievam, lauza kaaju.

Juus, trolli, vai dzolija, ja te nirgajies par mani, arii sanemsiet peec nopelniem. Es nenodarbojos ar magiju, bet  ir lietas, ko zinu un ko nekad nedriikst DARIIT.

Juus,  trolli vai dzolija, kas raaksta par mani sos melnos komentus non stopaa par mani un pasakas, juus sanemsiet ne tikai naudu, bet arii daudz vairaak, PAR VISU so jums pienaaksies maksaat ar savu veseliibu, veiksmi, ar beernu veseliibu, juus reaali nesaprotat, ko daraat, liekas, ka esat bezgaliigi vareni???? Jums liekas saada naudas pelniisana ir normaala??? Kad jums saaksies dziives melnaa striipa, jums taa juusu nauda vairs nepaliidzees. Par saviem melnajiem darbiem buus jaamaksaa, bet taa nebuus nauda. 

Jus ne uz ne uz ko citu neko neesat speejiigi, kaa nomelnot mani no riita liidz vakaram par maniiem gadiem, jau n-tos gadus, pasi esat absoluutie svingeru klubu un.c. apmekeleetaaji, vai, cik mees miili esam, nu ja esat pedofiili, kas barojas no adenohroma, PAR VISU BUUS JAAMAKSAA.  Jums pie vienas vietas -   ka tikai sieviete par velti. Bet esmu sieviete, kas tikai un vieniigi par naudu. SAUCIET MANI, KAA GRIBAT - par padauzu, par mauku, man noskaudities.

Ja juus izmantojat mazu nogalinaato beernu asinis, kermeniisus un veel ko citu savai debiilajai labsajajuutai un kaifam, juss esat sliktaaki par visiem narkomaaniem kopaa saskaitiitiem un juus nedziivosiet muuziigi,  kaapeec juus domaajat, ka jusu kraans darbosies muziigi, soliits tacu veel NEKAD kabataa nekriit. 

Driiz buus speekaa Stambulas konvencija. Apsoliits, ka aizstaavees  sievietes, t.i. manas tiesiibas, tad jums trolliem saaksies sliktas dienas, jo juus visu laiku rakstaat

Ko es jums esmu atneemusi vai esmu apeedusi?

No kurienes taadas ieniisana un izsmiesana un mobings???????????

Bet  reaali? Man vienkaarsi ir pretiigi un esmu sokaa, par cilveekiem,kas raksta komentus, ka es esot ar alus veederu, zobi sudiigi un sausmiiga smaka no mutes, ka esmu vulgaara un ka man esot esot samaksaats 70 eiro. 

Padomaajiet, kas so - lasa un tic, vienaa vieniigaa (!) atsaksmeee ir ielikts pilniigi viss pa MAXIMU. Mani vienkaarsi mobingo.  Mani izsmej. Mani censas nodzeest vai novest liidz pasizniiciibai. 

Nu neesmu arii idiote, kas tagad te skries un un nemsies non stopa sporta klubaa.

Pateiksu vienkaarsaa latviesu valodaa - dirst ejiet visi

Es esmu sexapiila sieviete, kas ir magistra graadu jurisprudencee, Plataca biroja exdarbiniece - viena no vina maksaatnespeejas uzneemumos, esmu bijusi ilgus gadus slepenaa miilaakaa Liepaajas rektoram, tagad, kad tik daudzus gadus vina vairs, varu atklaat so nosleepumu, bet es iepazinos vinu, vins bija tikai zinaatnieks pilniigs nabags, vinam bija nauda tikai,lai nopirktu sev 2 kruasaanus un man sampanieti. Luuk. Ar vinu pat nesveicinaajaas neviena no muusu uzneemuma graamatvedeem, tik bezparspektiivs vinu aciis vins bija. Bet  man vins  bija dziives sapnis,  jo ar vinu man bija BEZGALA interesanti.

Ja es ko daru, tad tikai miilestiibas deel VAI  savas interseses deel.

Jums, trolli, to nesaprast, juus dariisiet VISU, par, ko jums kaads samaksaas,  JUS ESAT VISIISTAAKAAS MAUKAS.

TROLLIEM UN VISIEM MANIS NIIDEEJIEM  GRANDIOZS  PALDIES par to, ka man nav jaaliek reklaamas internetaa, pat manaa aarpraatiigajaa ( peecjuusu viedokla) vecumaa, es varu dziivot bez reklaamaas vispaar. SAJAA GADAA MAN BIJUSI NEVIENA REKLAAMA.

Juus, mazgadiigo, fani, raudiet!

Juusu siices liek 1 reklaamu peec otras, un vinaam kaut kaa naudas nepietiek. Jums nerodas jautaajumi, kur tik lielu naudu var noteereet  un tik un taa ir tas viss bija par maz.....

Kas attiecas par narkotikaam, neesamu taa, kas grib izbaudiit visu pa maximumu sajaa dziivee, man nav taadas veeleesanas, esmu daudz sista dziivee, vairaak neveelos, slikti gatavoju eest, paeedu no taa ko redzu inernetaa, kaa citi gatavo.

 Es esmu laimiiga sobriid. Vairaak nekaa nekaa juus vispaar varat iedomaaties.

Agraak man taa nebija.

Es negribu pat sapnos atgriezties savos 7, 10, 15, 18, 20, 30, 33 gados.

Tikai savos 35 satiku savu viirieti, kurs bija absoluuts nabags un absoluuts geenijs, ar kuru man bija interesanti.

Tikai tikai iemirdzeejaas dziive man.

Jus, trolli, kas te stav un kriit par mazgadijaam beibeem, jus reaali esat savas smadzenes ne attiistiijusi, vispaar,juus esat vienkaarsi stropaa.  

JUUS NEVARAT SEVI PREZENTEET NEVIENAI DOMAAJOSAI SIEVIETEI, jo jums nav ne sapraata, ne intelekta,, ne galvas, jums ir tikai neapmierinaats pimpis. 

Sorry, ar trolliem, citaadi runaat nevar runaat.

Un vienreiz, es tiesaam uzrunaaju VISUS viesus, kas pie manis bijusi.

Uzaicinu reiz pa visaam reizeem -uzlikt  kluci siem pseido-trolliem, kas par mani gadiem raksta totaali jeeliibas.

Luudzu uzrakstiet tacu SAVU VIEDOKLI!

Lienna.

Manu iisto vaardu zinaat tacu visi, nekad to nesleepu personiskaaas tiksanaas, visu dziivi daru visu, to to attaisnotu, tas ir pasaulee skaistaakais vaards, E..L..I..T..A

Par mani raksta,ka es esmu ar tarakaaniem galvaa, ka esmu slima psihologislki, veel man pasaules pezu laiziitaaji piepin man visas savas slimiibas , jo mazgadiigaas dod laiziit, bet vienmeer buus vainiiga kaada cita, vins pats NEKAD NE, vinam  pa seju 100 reizes nobrauakaaasies sirdsmiilaa un pasaulee vieniigaa dzooolija, tad peec siim aktivitaateem vinam iestaaasies kaut kaadas probleemas ar veseliibu, bet vainiiga buusu ES, jo neesmu kaulainaa mazgadniece no dzeeraju gimenes.

Es esmu tikai normaals cilveeks un nekaada profesionaaala mauka neesmu, esmu ilgus gadus straadaajusi tikai lv pasos populaaraakaajos uzneemumos .Es  daudz ko uzrakstiiju no savas iepriekseejaas dziives.

Man nav intereses melot. Es esmu lepna ar visu, kas ir bijis manaa dziivee un veel vairaak, es esmu lepna nun prieciiga par savu izskatu.

Es uzaicinu,  uzrakstiet savas atminas par mani.

Par spiiti siem manis nonievaajosiem komentaariem, vienu reizi dziivee es luudzu, uzrakstiet par mani savas patiesaas atminas,  lai izlasa visa Latvija! Es vienmeer centos buut unikums es pilniigi nejausi esmu LV  CICIOLINA....nu citaadi es nemaz nevaru ar savu vaardu, bet tas, ka es varu sadusmoties un saniknoties, taa arii 100% patiesiiba, jo es sevi neatlausu ne apbizot vienalga kas tas buutu.

PREMIUM MASSAGE!

 

 

Saprotams, ka Liennei uzdeva nervi par negatīvām atsauksmēm no pastāvīgiem klientiem . Nav nekas jauns, ka forumā ir dažādi cilvēki - citi apraksta sievietes kā par gaļas gabalu, citiem patik  piedomāt lietas, kas nav , citi ļoti forši adekvāti vīrieši , utt.

Jebkurai sievietei izbesitu , ka raksta par to , kas nav , vadoties pēc  Liennes rakstītā   , ka  vina tika apmelota , ka vina sniedz seksa pakalpojumu, utt. Var pateikt vienreiz , ka tā nav ,  pasūtīt   dir** , kuri raksta muļķības . 

Bet es nesaprotu, kāpēc jāraksta tādas lietas , kam viņa ir bijusi mīļākà un vazāt cilvēka  vārdu pa forumu, stastit kāds viņas īstais vārds , aizmirsa vel pierakstīt uzvārdu , stāstīt kur viņa strādājusi,  cik izglītibas diplomi, utt., vel vajadzētu pievienot CV un diplomus un foto . Tā smukāk izskatītos, ☺️

Kapec  tik ļoti vajag pierādīt visiem ,  cik vina skaista , cik izglitota , cik unikāls viņas  serviss. Tie , kas tiekās ar Liennu, zin kāda vina izskatas, kāds serviss, utt. Esmu  pārliecināta, ka vinai ir savi klienti , kuriem  apmierina vinas serviss , bet , tiem , kam nepatik , lai neskatās un , lai neiet  Neredzu problēmas , lai tik emocionāli cepties . 

Man jāpiekrīt Ladai, ka vinai jāmaina  mērķauditoriju vai jāiet prom no nodarbes . 

 

7 hours ago, sidlav55 said:

Dzollija nepareizi pārgājusi ielu?

Pēc Liennes rakstītā var saprast , ka Džollija ir tā ļaunuma sakne , kas raksta par viņu forumā sliktas atsauksmes 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
30 minutes ago, sidlav55 said:

esmu dzirdējis , ka mūsdienās ar to var tikt ātri galā, gandrīz kā vecim divus pirkstus apčurāt.      varbūt kāds zina kas ir Džolija? padalaties ar info!  varēsim salīdzināt .....

Par Dzoliju  tepat ir topiks masieres sadaļā. Tāpēc vel joprojām nesaprotu , kāpēc tieši Džolija viņai dūrās acīs, ir daudzas citas masieres , par kuram ir labas atsauksmes . 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
1 hour ago, sioux1 said:

Es , savukārt, izlasīju až 2 reizes. Un ne sūda nesapratu. Negribās dāmu abižot, bet tas savārstījums (arī iepriekšējie posti) ir pilnīgs bezsakars. Lēkšana no tēmas uz tēmu, lāga neko nepasakot.

Bet izfiltrējās sekojošas problēmas:

1. Džolija griež acīs tā nevāji. Vai nu dēļ masāžas pasniegšanas veida un tehnikas. Vai nu dēļ daudzajām atsauksmēm, attiecīgi, iespējams milzīgā darba apjoma un peļņas.

2. Pašai Liennai kremd savs vecums. Tāpēc Ļoti saasināti reaģē uz jebkuru repliku par vecumu. 

3. Nepārliecinātība par sevi. Ļoti uzsver savu skaistumu, lielisko figūru, lielās krūtis, krāsotos  matus un jaunos zobus. Rodas sajūta, ka cenšas pati sevi pārliecināt par pārākumu. 

 

Man vairāk izskatās , ka tas ir monologs ar sevi un mistiskais “ Trollis” , kam ir veltīts šis posts , ir viņas kompleksi , kur viņa uzskaita tos savā monologā. 
Es savādāk nevaru šo izskaidrot,  jo kāpēc tik asi reaģēt uz dažiem negatīviem komentāriem un neredzot labās atsauksmes . 
 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
11 hours ago, kartico said:

KAA JUUSU  SIRDSMIILA DZOLIJA

No kurienes tāds naids uz Džolliju? Katrā Tavā postā  ir pieminēta tieši Džollija. 
 redzu forumā , ka ir arī daudzas citas masieres , par kurām ir labas atsauksmes  Arī pazistami vīrieši teikuši  labus vārdus par citām masieriem , piemēram, Lindu izceļ kā labu masieri . Par Džolliju dalās viedokļi. Cik vīrieši , tik gaumes. 
Katrai ir sava darba tehnika, izskats , noteikti Tev tāda ari ir . No kurienes tāds cepiens ? 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
6 hours ago, kartico said:

Kad  esmu sporta klubaa, skatos uz taam nelaimiigajaam  meiteneem, skrien no speeka, nemaas liidz nemanai uz visaadiem  trenazieriem, grib kluut tievas,

☝️

 

6 hours ago, kartico said:

Es nekad nenositu laiku uz taadiem jeeliem pasaakumiem kaa sporta zaalee nodedzinaat savu dziives energiju. Sportisti nekad nedziivo ilgi

Kā tas ir, Tu esi sporta klubā un skaties uz meitenēm, kuras sporto, bet tajā paša laikā raksti, ka neapmeklē sporta zāli? 

Ne jau iet visi uz sporta zāli , lai tikai notievētu , bet , lai nostiprinātu muskulatūru un dotu ķermenim tonusu. Pirmo reizi dzirdu, ka sports kaitē dzīvot  , bet laikam katram savs. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.