Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts
On 8/22/2023 at 4:43 PM, alabama said:

Apsvēru visus par un pret un paņēmu stundu. Principā ņēmu tikai tāpēc, ka gribēju masāžu, un šī darbone nav vietējā, kas to padara par diezgan ekskluzīvu notikumu. Uz vietējām kaut kā negribās skatīties, jo pārāk mazs mums te dīķis. Bildes viņas, rāmis tiešām lielisks. Seja arī. Krūtis gan manai gaumei pārspīlētas, varēja ielikt ko nedaudz atturīgāku. Par masāžas daļu - manas ekspektācijas nebija nekādas, tāpēc arī baigi nesūdzos. Nu tāda glāstoša, bet ne pilnīga huiņa. Erotiskā sadaļa, nu tas body to body bija, bet kā jau kolēga teica, drošvien varētu parādīt kā tas darās. Aiztikt var bet ir striktas robežas, kurām pietuvojoties jau sāk kaut ko raustīties. Atmiņā, kā Džoli izpildījums nepaliks.. Beigās ar rociņu un krūtīm. Un tad tā kā vēl bija laiks pamasēja.

Bet pilnīga miskaste ir tas dzīvoklis. Es nesaprotu kā tādā var gribēt uzturēties. It kā jau dvielis tīrs, gultasveļā tīra un nekas nesmirdēja, bet nu tas gan paliks atmiņā.

Ļoti strikti sevi ir noklasificējusi kā masieri. Es atgrieztos, ja būtu normāls dzīvoklis + nobeigumā arī oral. Bet citiem, kam interesē masāža vienai reizei iesaku.

Ko tad var aiztikt? 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.