Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29368645
Ierakstīts

Biju. Pieņem kaut kādā Maskavas ielas frizētavā-skaistumsalonā. Attieksme nekāda. Mehāniski nomasēja, beigās mehāniski noraustīja, un tas arī viss. Vairs savu kāju tur nesperšu, un arī citiem diemžēl nevaru ieteikt.

No Ss.lv 28871556
Ierakstīts

Biju. Man arī tā visa lieta likās galīgi garām. Masāža nekāda, un arī pārējās lietas nekādas. meiča kaut kāda flegmātiska, un visu dara monotoni. Pats vairāk neiešu, un arī pārējiem diemžēl nevaru ieteikt. Bet gaumes jau dažādas. iespējams kādam patīk.

Kāds Ko Var Pastāstīt? 29913049
Ierakstīts

To galdu ar caurumu izmanto, kad 4-rocīgo masāžu taisa. Viņai tur ir viena kompanjone, kas netālu strādā, un ja kāds vēlas 4-rocīgo, tad viņas sakooperējas. Nu un beigu daļā viena no augšas ņemās, otra zem galda tā teikt "noslauc" :D Pirmo reizi tādu štelli redzēju, bet interesanti.

Kāds Ko Var Pastāstīt? 29913049
Ierakstīts

Hmm, nu nezinu... Te jau neviens, man liekas, nebija teicis, ka tur varot ko vairāk dabūt. Esmu vairākas reizes bijis, un es eju uz MASĀŽU. Un cik esmu ievērojis masāžas galdi viņai ir 2. Viens parastais masāžas galds, un otrs ar izgriezumu "tajā vieta". Esmu abus galdus testējis.

Protams, ka gaumes, un mērķi cilvēkiem ir dažādi. Nu vārdu sakot katram savs. Bet man patika, un iešu vēl.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.