Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

KAS VISPAR Juusu unikaalaa dzolija? Vinai ir vispaar ir kaads diploms " iznemot braukaataja durakiem ar pezu pa seju non stopaa? Kas zina, vai vinai ir kaads beerns????

Klau,dzeki, bet - ir interese, kas ir sii dzoolija, kurai pie pizdas nomirst visi LV pimpji?

Es vienkaarsi saucu lietas iistajos vaardos.

Kas ir juusu ahuhennaa dzolija???????????

Man ir savs staasts.

Bet kas ir taa dzoolija, kurai juus esat atdot vispaar savu visu un savus kaaatus??????

Kaaa Dzolija nonaaca liidz taadai MAUCIIBAI?????

Dzolija tacu laikam ir no katolu kloostera, vina svetdienas skrien uz bazniicu skrien, nozeelot greekus, klientu grekus, vinai greeku nav, jo vina taada sveeta taada te lv ir vieniigaa, ar pliku dirsu apeeram 9 gadus braukaa pa seju un viiriesi saka, ka no vinas nevar buut nekaadu sliimiibu, jo sexa nebija tacu....... sveetaa marija un citas taadas luudz vinai par savu kaadreiz exitesteesanu.

Musu dzolija maaca un maaciis muuss visas, kas ka dziivot, vinai visi gali mentos vai politikos. Manu so komentu driiz vien izdzeesiis.

Vina kaa jau politiku vai izredzeeto no beerniibas zinaaaja par to, lai braukaatu visiem iespeejamiem veciem ar pliku dirsu pa sejaa, bet ir tacu kosmoss aplaimoto!!!!!!!!

Man nevajag.  , kas  vinas teetis.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labvakar!

Necepeties par mani! Man viss ir labi liidz briidim, vienkaarsi te sajaa potaalaa, kuraa neesmu ne uzprasiijusies, ne pieprasiisjos, ne veidojusi savu kontentu, raksta VISI, kam pagadaas un KO pagadaas un vini ne par ko neatbild.

Man viss ir labi, liidz briidim ieraugu, ka raksta atklaatus melus par mani - ka tirgoju seksam savas meitas un ka esmu vulgaara, slima ar slimiibaam, ka zobiem man ir galiigi tuutaa un briesmiigi negliita un ar alus veederu un vel kaads suudabraalis piepin, ka man varbuut veenaas ir narkotikas.

Dalbajobi,ko teikt.

Nekas,  driiz staasies speekaa Stambulas konvencija,kas aizstaav sieviesu tiesiibas.

Par visiem siem uzbrukumiem uz mani, par nirgaasanos  uz mani es dariisu visu, lai jums, visiem pedofiiliem, troolllim un  dzolijai, buus jaatbild.    

.Peec saadiem komentaariem pie jums ieradiisies PATS NELABAIS! 

Pats trakaakais, ka atrodas daudzi, kas tam tic. Es neseezu seit un nesekoju, bet kad saaku sanemt n-taas sms, kaadas ir iespeejas uz masaazu ar manu meitu, ar kuru, es nesapratu, kas notiek. Vajadzeeja seit ieiet un sapratu,  no kurienes veejs puus. Es nojausu to debiliki, kas so ieviesa. LOOOTI SLIKTS CILVEEKS, paldies Dievam, lauza kaaju.

Juus, trolli, vai dzolija, ja te nirgajies par mani, arii sanemsiet peec nopelniem. Es nenodarbojos ar magiju, bet  ir lietas, ko zinu un ko nekad nedriikst DARIIT.

Juus,  trolli vai dzolija, kas raaksta par mani sos melnos komentus non stopaa par mani un pasakas, juus sanemsiet ne tikai naudu, bet arii daudz vairaak, PAR VISU so jums pienaaksies maksaat ar savu veseliibu, veiksmi, ar beernu veseliibu, juus reaali nesaprotat, ko daraat, liekas, ka esat bezgaliigi vareni???? Jums liekas saada naudas pelniisana ir normaala??? Kad jums saaksies dziives melnaa striipa, jums taa juusu nauda vairs nepaliidzees. Par saviem melnajiem darbiem buus jaamaksaa, bet taa nebuus nauda. 

Jus ne uz ne uz ko citu neko neesat speejiigi, kaa nomelnot mani no riita liidz vakaram par maniiem gadiem, jau n-tos gadus, pasi esat absoluutie svingeru klubu un.c. apmekeleetaaji, vai, cik mees miili esam, nu ja esat pedofiili, kas barojas no adenohroma, PAR VISU BUUS JAAMAKSAA.  Jums pie vienas vietas -   ka tikai sieviete par velti. Bet esmu sieviete, kas tikai un vieniigi par naudu. SAUCIET MANI, KAA GRIBAT - par padauzu, par mauku, man noskaudities.

Ja juus izmantojat mazu nogalinaato beernu asinis, kermeniisus un veel ko citu savai debiilajai labsajajuutai un kaifam, juss esat sliktaaki par visiem narkomaaniem kopaa saskaitiitiem un juus nedziivosiet muuziigi,  kaapeec juus domaajat, ka jusu kraans darbosies muziigi, soliits tacu veel NEKAD kabataa nekriit. 

Driiz buus speekaa Stambulas konvencija. Apsoliits, ka aizstaavees  sievietes, t.i. manas tiesiibas, tad jums trolliem saaksies sliktas dienas, jo juus visu laiku rakstaat

Ko es jums esmu atneemusi vai esmu apeedusi?

No kurienes taadas ieniisana un izsmiesana un mobings???????????

Bet  reaali? Man vienkaarsi ir pretiigi un esmu sokaa, par cilveekiem,kas raksta komentus, ka es esot ar alus veederu, zobi sudiigi un sausmiiga smaka no mutes, ka esmu vulgaara un ka man esot esot samaksaats 70 eiro. 

Padomaajiet, kas so - lasa un tic, vienaa vieniigaa (!) atsaksmeee ir ielikts pilniigi viss pa MAXIMU. Mani vienkaarsi mobingo.  Mani izsmej. Mani censas nodzeest vai novest liidz pasizniiciibai. 

Nu neesmu arii idiote, kas tagad te skries un un nemsies non stopa sporta klubaa.

Pateiksu vienkaarsaa latviesu valodaa - dirst ejiet visi

Es esmu sexapiila sieviete, kas ir magistra graadu jurisprudencee, Plataca biroja exdarbiniece - viena no vina maksaatnespeejas uzneemumos, esmu bijusi ilgus gadus slepenaa miilaakaa Liepaajas rektoram, tagad, kad tik daudzus gadus vina vairs, varu atklaat so nosleepumu, bet es iepazinos vinu, vins bija tikai zinaatnieks pilniigs nabags, vinam bija nauda tikai,lai nopirktu sev 2 kruasaanus un man sampanieti. Luuk. Ar vinu pat nesveicinaajaas neviena no muusu uzneemuma graamatvedeem, tik bezparspektiivs vinu aciis vins bija. Bet  man vins  bija dziives sapnis,  jo ar vinu man bija BEZGALA interesanti.

Ja es ko daru, tad tikai miilestiibas deel VAI  savas interseses deel.

Jums, trolli, to nesaprast, juus dariisiet VISU, par, ko jums kaads samaksaas,  JUS ESAT VISIISTAAKAAS MAUKAS.

TROLLIEM UN VISIEM MANIS NIIDEEJIEM  GRANDIOZS  PALDIES par to, ka man nav jaaliek reklaamas internetaa, pat manaa aarpraatiigajaa ( peecjuusu viedokla) vecumaa, es varu dziivot bez reklaamaas vispaar. SAJAA GADAA MAN BIJUSI NEVIENA REKLAAMA.

Juus, mazgadiigo, fani, raudiet!

Juusu siices liek 1 reklaamu peec otras, un vinaam kaut kaa naudas nepietiek. Jums nerodas jautaajumi, kur tik lielu naudu var noteereet  un tik un taa ir tas viss bija par maz.....

Kas attiecas par narkotikaam, neesamu taa, kas grib izbaudiit visu pa maximumu sajaa dziivee, man nav taadas veeleesanas, esmu daudz sista dziivee, vairaak neveelos, slikti gatavoju eest, paeedu no taa ko redzu inernetaa, kaa citi gatavo.

 Es esmu laimiiga sobriid. Vairaak nekaa nekaa juus vispaar varat iedomaaties.

Agraak man taa nebija.

Es negribu pat sapnos atgriezties savos 7, 10, 15, 18, 20, 30, 33 gados.

Tikai savos 35 satiku savu viirieti, kurs bija absoluuts nabags un absoluuts geenijs, ar kuru man bija interesanti.

Tikai tikai iemirdzeejaas dziive man.

Jus, trolli, kas te stav un kriit par mazgadijaam beibeem, jus reaali esat savas smadzenes ne attiistiijusi, vispaar,juus esat vienkaarsi stropaa.  

JUUS NEVARAT SEVI PREZENTEET NEVIENAI DOMAAJOSAI SIEVIETEI, jo jums nav ne sapraata, ne intelekta,, ne galvas, jums ir tikai neapmierinaats pimpis. 

Sorry, ar trolliem, citaadi runaat nevar runaat.

Un vienreiz, es tiesaam uzrunaaju VISUS viesus, kas pie manis bijusi.

Uzaicinu reiz pa visaam reizeem -uzlikt  kluci siem pseido-trolliem, kas par mani gadiem raksta totaali jeeliibas.

Luudzu uzrakstiet tacu SAVU VIEDOKLI!

Lienna.

Manu iisto vaardu zinaat tacu visi, nekad to nesleepu personiskaaas tiksanaas, visu dziivi daru visu, to to attaisnotu, tas ir pasaulee skaistaakais vaards, E..L..I..T..A

Par mani raksta,ka es esmu ar tarakaaniem galvaa, ka esmu slima psihologislki, veel man pasaules pezu laiziitaaji piepin man visas savas slimiibas , jo mazgadiigaas dod laiziit, bet vienmeer buus vainiiga kaada cita, vins pats NEKAD NE, vinam  pa seju 100 reizes nobrauakaaasies sirdsmiilaa un pasaulee vieniigaa dzooolija, tad peec siim aktivitaateem vinam iestaaasies kaut kaadas probleemas ar veseliibu, bet vainiiga buusu ES, jo neesmu kaulainaa mazgadniece no dzeeraju gimenes.

Es esmu tikai normaals cilveeks un nekaada profesionaaala mauka neesmu, esmu ilgus gadus straadaajusi tikai lv pasos populaaraakaajos uzneemumos .Es  daudz ko uzrakstiiju no savas iepriekseejaas dziives.

Man nav intereses melot. Es esmu lepna ar visu, kas ir bijis manaa dziivee un veel vairaak, es esmu lepna nun prieciiga par savu izskatu.

Es uzaicinu,  uzrakstiet savas atminas par mani.

Par spiiti siem manis nonievaajosiem komentaariem, vienu reizi dziivee es luudzu, uzrakstiet par mani savas patiesaas atminas,  lai izlasa visa Latvija! Es vienmeer centos buut unikums es pilniigi nejausi esmu LV  CICIOLINA....nu citaadi es nemaz nevaru ar savu vaardu, bet tas, ka es varu sadusmoties un saniknoties, taa arii 100% patiesiiba, jo es sevi neatlausu ne apbizot vienalga kas tas buutu.

PREMIUM MASSAGE!

 

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

CELATIES augsaa, trolli!

Kaads paarsteigums sii foruma trolliem, izskataas, ka veel gul. Nu, protams, piektdienas vakaraa katram "normaalam"  sii portaala trollim bija jaaizdzer alus kaste 😆, lai kaut kaada veidaa uzpildiitu savas sapuvusaas dveeseles. Bet es jau sen augsaa, man Tik tokaa interesants latviesu dzeks runaaja, dziivo Vaacijaa, looti pozitiivs cilveeks, prieks paklausiities, lieliski uzlaadeeja mani, prieks, ka taads domaajoss un daudz un galvenais -SAKARIIGI runaajoss latvietis! 

Sii portaala trolliem - riits gudraaks par vakaru! Man soriit radaas paarlieciiba, ka juus esat pederasti, jo tik fanaatisku sieviesu ieniisanu var paust tikai pedini un tas tagad ir super modee! Veel juus esat veel papildus pedofiili, jo jums "celas" tas tur 🤣un erotikas fantaazijas dziivo tikai ap beerniem. Juus dziivojat tikai tajaas lietaas, kas ir propoganda. Jo Instagramma un vispaar sen visur, visur reklamee tikai sievietes, kuras vieniigi var paraadiit savus kaulus un kuraam veel nav pat 20. Jus esat zombiji - ko jums raada TV un masu informaacijas liidzeklos, tam juus arii sveeti ticat, juus esat ar taam alus kasteem piektdienas vakaros izskalojusiun pazaudeejusi savas smadzenes. Tagad modee ir skriet uz sporta klubiem, nosist tur savu dziives energiju. SUPER! Esmu lieciniece, kaa meitenes liip kaa musas uz muspapiiru uz treneriem viiriesiem, smiekliigi.

JUMS RIIT PATEIKS SEEDEET MAAJAAS UN UZ SPORTA KLUBIEM IET KAITIIGI, JUUS MOMENTAALI TAM ARII PAKLAUSIISIET, JO KAUT KAADS mistisks "ZINAATNIEKS", tjipa, pateica.

Ak ,ko es te daru? Esmu te tagad un kad gribeesu, jo rakstat par mani, kaut arii es to neesmu prasiijusi. Es ilgi seedeeju un izlikos par beigtu. Bet tacu XTRAneta troollim jaapelna nauda,  jo tas ir vina darbs - par naudu seez un raksta tikai  slikto par vissaam un iipasi IZCELAS AR MANIS NOKNAABAASANU - par to, ka neesmu mazgadniece un vins nesaprot, kaa taa var buut, ka es veel darbojos ar masaazaam. Ka? Bet diivaana tacu nav. Arpraats! 

Pats galvenais trollim ir nirgaaties par maniem gadiem, iestaastiit un izveidot visiem, kas te ko palasa, iespaidu, ka esmu veca, slima, briesmiiga, trollis REAALI JAU NO AADAS lien aaraa, laikam gada beigaas vinam sasoliija preemiju.

TROOLI! Soliitais kabataa nekriit,  

Trolli ieniist mani par to, ka NEesmu mazgadiiga un ka NEizpildu stulbas sexfantaazijas, kas patiesiiba nemaz nav JUSU, bet ieprogrammeejusaas no masu informaacijas liidzekliem. BET JUS TACU VISI BEZ IZNEEMUMA AR KATRU DIENU NOVECOJAT !!!!!

TROLLI, tavs KRAANS vakar 100% straadaaja labaak nekaa SODIEN. Un riit tu buusi speejiigs tikai skriet un laiziit un no taa looti aatri saslimsi un mekleesi vainiigaas - bet tu jau nekad nebuusi vainiigs, vai ne?

Tava dzolija ar savu nepaarspeejamo vagiinu 10 gadus plus miinus braukaa vismaz 5-6 seksa ekspertiem dienaa pa seju, luupaam, pa BAARDAAM, UUSAAM pa seju veciem, kas jau citur ir laiziijusi dibenus varbuut pat dzekiem un sistemaatiski to dara, cik tas ir veseliigi! Nu bet dzolija ir tak sveeta, taa tacu XTRAnetaa teikts, vinai sekss nekad nav bijis.  Citas gan  ir palaistuves! Bet dzolija ir sveeta. Un taada jums ir VIENA!  Taapeec ka ir klapes uz aciim, tev trooli!

MEKLEE laapstu un ej mezu pats! Tev kraans vecs ir kluvis. Sogad vins vairs nav mode, kaada velna peec tu te veel esi un seedi pie datora.

Sodien visi ir kluvusi ar vienu kaaju tuvaak KAPAM, tu, TROLLI, ARI! Visi ir kluvusi vecaaki nekaa bija vakar, trakums, vai ne? Kaads nekad nekluus par opi, jo ir ZILAIS uz visu savu debiilo galvu ar zilajaam fantaazijaam!!!

Meitenes, es vispaar par jums neko nezinu un man nemaz nav ne laika, ne intereses sekot, kas juss esat un ko daraat, labi, ka juusu ir daudz, bet muusu piilu diikii lv kaut kaads reaals kretiins, kurs propogandee un programme visu viiriesu dzimumu Lv, ka latvijaa ir tikai viena masiere un taa ir dzoolija. Par jums to nekad neuzrakstiis, juus tiksiet aizmirstas jau peec gada. Par dzooliju ir izveidots iespaids, ka vinai ir ZILAAS asinis, savaadaakas nekaa citaam. Taapat kaa jebkurs aarsts uzskata, ka vins ir paaraaks par tiem, kam nav mediciiniskaas izgliitiibas. Ja es klausiitu visus zobaarstus, man sen jau nebuutu mutee neviena sava zoba. Katram aarstam ir sava kapseeta. Neradiet sev dievus, bet gan

NOMIERINIET SAVAS dveeseles no uzspiestajam uzvediibaam, viedokliem un izveeleem.

Kaadreiz "iesleedziet"  savas smadzenees, ja taas veel vispaar nav izbeigusas dziivot peec juusu ilgstosaas atrasanaas seksuaalas propogandas ateja un alus mucaa!

Paldies par uzmaniibu, lai jauka diena!

Nu ko - sodien MAXIMAA 40% ATLAIDES. BRAUCAM IEPIRKTIES!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
Just now, kartico said:

Labvakar! Mans dziivesveids ir taads kaa kakeniitei. Es eju guleet, kad ir veelme, mostos arii, kad pagadaas. Es piederu pati sev. Es looti agri eju guleet, logiski, ka pamostos paarsteigumam sev dazkaart pa nakti. Pie datora dienaa nekad nepavadu laiku, pie datora esmu tikai, kad pazudis miegs naktiis. Taa gadaa

Par manu izskatu NEUZTRAUCIETIES, mani patstaaviigie ir nenormaali izskatiigie dzeki  1987.g.dzimusie plus miinus. Pati sava laikaa esmu piedaliijusies skaistuma konkursaa preceetaam  sievieteem, kad biju lauliibaa. Ieguvu skatiitaaju simpaatijas balvu 2000. Taa ka ar manu  feisu viss or Ok, neesmu bijusi krople, kaa te raksta.

Par manu galvu un smadzeneem.  Esmu A.Plataca EXSKOLNIECE, loooti daudz apgroziijos vina birojaa, laikam dziivee tacu nepazusiisu. Ja juus te teereejat savu laiku, laikam ir olas ir pilnas un ir tiesaam milziigs alus veeders, jo kauns izraapties no savas caulas 😁

 Es meedzu buut looti dusmiiga VIENMEER par visu, ko uz mani projicee apkaarteejie, un jaa, es esmu sapleesusies ar 90 procentiem aarstu, skolotaaju, koleegu, kaiminu un 100 procentiem prieksnieku!!!!!!, ir kaut kaads liels procents viesu uz masaazaam, kas bija sadomaajusies, ka nu es te  dariisu visas vinu perversaas fantaazijas.  ARSTI VISPAAR VISI GRIBEEJA MANI SUUTIIT UZ tvaika ielu, tikai taadeel,ka man bija savs viedoklis un es atteicos no vinu aarsteesanas metodeem un zaaleem un pasuutiiju visus dirst. Atteicos. Man soodien ir aarsti, kas pilniibaa klausa mani, un dara, ko ES saku. ARSTU DOMAS mani vispaar neinterese! MAN vispaar VIENA NO MEITAAM IR AARSTE. un ES NEKLAUSU arii VINU!!!  Es neesmu eerta persona un taa ir mana dziives norma. Tas arii viss. Man ir savs kodols, savs dziives moto. Es nekad neesmu braukaajusi ar savu vagiinu visiem pa seju KAA JUUSU  SIRDSMIILA DZOLIJA, noteikti atradiisies kaads, kads saaks vinai laiziit, vins brauks veeel kaut kur citur, tur arii laiizis. Veel uz veel. Ta jau arii rodas slimiibas, no kuraam buus jaaiet aarsteeties. Es kategoriski no visa taa atsakos, es neesmu izsalkusi no naudas. TAADEEL VISAS SEX TRANSMISIIVAAS SLIMIIBAS , ko dabuujaat, juus to dabuujaat tur, kur lauiziijaat un ja, bez prezervatiiva ko daraat. Atminaa paskatiet, kam juus laiziijaat, un kas braukaaja jums pa lupaam un seju ar savu superiigo vagiinu. SAPRATAAT?

Taa, ka sorry.

Tas, ka apdirsaaties  un dabuujaat slimiibas, pasi vainiigi vien esat.

 

NAV KO LAIZIIT pa labi reisi, SASKATIIJATIES PORNO SAITUS,

NU TAD KATRAM PEEC NOPELNIEM!

 

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
On 11/8/2023 at 9:25 AM, sidlav55 said:

J.Lūsis      80gadi. vai tas nav ilgs mūžs?  sarakstu var turpināt......    gāji garām zālei , kur sporto meitenes un netīšām iemeti  aci pa logu.   labi , ka logu neizsiti!    nu ja tā pieiet  sarunai par fizisko nodarbi, tad māsāžiste , ja nopietni dara savu darbu , ari ir ar lielu fizisko slodzi.   skaties , pēc Tavas teorijas , nekas daudz Tev nav palicis.....

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Vauuu! Man nav nekaadas tolerances ne pret vienu, kas mani kapaa vai apbizo.  Jaa, kad vajag,esmu fuurija gan. Ko juus nemitiigi cepaties par maniem gadiem un figuuru. Man viss ir bumbaas, lai cik saapiigi jums buutu to atziit. Man viss ir Ok! Es nekur nelauzos, nevienam sevi ar varu neuztiepju. Bet par sevi es vienmeer pastaaveesu - man ir nosplauties, ar ko buus striids, ar skolotaajiem, aarstiem, radiniekiem, koleegiem vai kaiminiem vai viiriem vai vienkaarsi ar mudakiem sabiedriskajaa transportaa. Es nekad nelauju apbizot sevi. Tas ir tikai normaali. LV tiesaam  vieniigi par mani vajag rakstiit mulkiibas un reaalus melus? KO Juus  MULDAT PAR maniem  ZOBIEM???? MAN ir visi mani zobi, salaboti ARSA, tur tiesaam ir gan kvalitaate, gan cenas arii...un tur labo zobus arii rinkeevivcs. Vins izgaaja no kabineta un peec tam bija mans pieraksts. Uzaicinaaja mani. Vinam par zoba labosanu 33 eiro, man 150. Es neesmu politike, nedziivoju uz nodoklu maksaataaju naudas, nepienemu nekaadus leemumus, kas ietekmeetu juusus dziivi un komfortu. Cik, jums, boti, par so maksaa??? Laikam pietiekami, jo reaali apbriinoju juusu fantaazijas, taam, patiesaam nav robezu. 

Man patiik viss, kas ir bijis manaa dziivee, man patiik tas, ko es redzu spogulii. Nu ir man viss labi. Ja jau pa visu so laiku es neesmu ne nu nodzerusies, ne nopiipeejusies un noeedusies, tad taalaak arii taa nebuus. Man ir sava dziives discipliina, pie kuras pieturos.

Kad  esmu sporta klubaa, skatos uz taam nelaimiigajaam  meiteneem, skrien no speeka, nemaas liidz nemanai uz visaadiem  trenazieriem, grib kluut tievas, looti  tievas, jo tagad sabiedriibaa saads dziives veids tiek pienemts par normaalu dziives veidu. Jeega - ir nulle tam visam,jo tagad modee ir viendzimuma attieciibas.

Un juus - boti, sajaa portaalaa, esat tam reaali piemeeri, Jus esat absoluuti  sieviesu dzimuma niideeji un propogandeejat to visiem, kas so lasa. Forss sekss ir dzekirm trijata, vai ne, kad viens nu tur otru....u.t.t.

Esmu  laimiiga, ka man bija iespeeja dziivot citu veertiibu laikmetaa un man bija laiks darbam, maaciibaam, kursiem un beerniem un gimenei vispaar. Es nekad nenositu laiku uz taadiem jeeliem pasaakumiem kaa sporta zaalee nodedzinaat savu dziives energiju. Sportisti nekad nedziivo ilgi.

Cilveeki,kas lasa,ko te raksta, neticiet. Te 85% ir pilniigi meli, te censas izveidot viedokli,visa sii informaacija nav nekur paarbaudaama, te raksta tie, kas par to sanem naudu.

Un, ja par mani raksta tik daudz negatiiva un pat klajus apmelojumus tik ilgu laiku un atrod par ko veel uzrakstiit, es saprotu, ka esmu NEPARASTA UN PAT LOOTI IEKAAROJAMA sieviete, jo nu par kuru sievieti ir bijis veel tik daudz atsauksmju.

Es nevienu neatstaasu vienaldziigu. Jebkuram buus par mani atminas, emocijas, vai ne?

Taatad, nekaadu sex experimentu, nekaadu kuni, masaaza tikai uz galda, viss tiirs un skaisti, kafija, teeja, nevajag man stuukeet vagiinaa pirkstus ar meerki,ka nu es 'laimee' aptaisiisos. Beidziet! Taa notiek tikai porno, bet tas tacu ir sovs. Taa NAV dziivee.  ESMU ESMU SIEVIETE. Un ar to es esmu lepna.

 Priecaajeties, ka jums veel pagaidaam, ir iespeejas sarunaat un  apmekleet taadas kaa mani un dzoliju un  citas, jo driiz taaadu iespeeju nebuus vispaar. Klimata deel. Vismaz. Oficiaalais iemesls. Reaalais iemesls. Domaajiet pasi.

 

 

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Jaa!!!! DZOLIJA  - taa mums ir vieniigaa taada!

Vina ir sveeta, tikai vismaz 9 gadus gan dziivo no taa,ka taisa erotikas masaazas durakiem.

Visiem ar pliku veco pezu izbrauka visu musu LV viiru jau taa suudiigo kermeni un jo  iipasi izbraukaa visu duraku giimi- feisu. Veel arii ir moderna  peec izskata. Suuds ar muusu sievaaam, taam nekaad nav laika savest sevi kaartiibaa, jo siikie prasa savu laiku un eest gatavosanu  arii prasa  savu laiku.

Bet dzooolija!

Kur gan veel taa var atrauties!

Ar pliku dirsu un pliku pezu nobrauka mums  visu feisu.

JA VISMAZ BUUTU STERILA, BET MEES TO NEZINAAM.......mums  kauns par to pat pajautat.....

Kas gan var buut patiikamaaks, vinai dienaa taadi mudaki  apmeeram 5 gabali, bet tas nekas,vinai tacu iipasa attieksme tikai pret mani!

Vina MIIIIL tikai mani,jo otru taadu luni, diez vai  kur atradIiiis!

Un ja atradiis, sexa tur nebuus nekad, token.

Kaapeec, jo ir SVEETA.

Dzolija ir sveeta 

DZOLIJA MUMS TAADA IR TIESAAM TIKAI viena.

VIENA.

 

 

 

 

 

 

DZOLIJA IR SVEEETA.

Vinja nekad nebija tur, kur bija sekss.

Domaajama,ka Slesers   vinu -   so mauciii pakamps jau sodien. 

.......................................................................................................................................

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Kas so raksta vispaar?

Man viss ir kaartiibaa gan ar sapraatu, gan ar figuuru!

Es izskatos  lieliski.  Labaak nekaa tu vari iedomaaties.

Plika gan es nestaigaaju un netaisos to dariit arii tava prieka peec.

STAIGAA PLIKS PATS!!!

NEVAJAG RAKSTIIT, ja nekad neesi bijis un neesi mani redzeejis.

DOMAAJU, KA NEVAJAG ARII!!!!!

IR iespeejas atbraukt pie manis, ja laiciigi sarunaats. ja to neprotat dariit, nav

veerts ne zvaniit,  ne rakstiit. Ja vajag mazaazu peec 15 minuuteem, taad jaaizveeelas ko citu. Zvaaniit man nevajag. Neatbildu. Tikai sms.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Es   vienmeer izskatiijos  briiniskiigi,vienkaarsi  juus esat saprogrammaeeti lunji. Ja kaads pateica  vai uzrakstiija, ka siii ir daama Nr,1 vai cita nav nekas, juus taa arii rakstiisiet un jumstaaarii liksies.

Sodien es esmu sieviete,kura taisa jaukas masaazas Nr.1.

Juusu dzoolija SODIEN IR VECA  BEIGTA ZIVS bez speejaam jums dot emocijas.  dzolija sodien ir veca  smirdiiga zivs, kurai nav speeka dziivot  kaa haizivij......Peerciet!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Nu ko, driiz taviem beerniem buus jamaina dzimums.  Smeejies par kaut   kaadiem maniem gadiem    😉kur  protesteet. Tu te seedeeji portaalaa un smeejies par mani, par to, kaa patiesiibaa nav. Es izskatos briiniskiigi. Es izskatos labaak,nekaa, Tu, piemeeram, ---------- , vari PAT iedomaaties. Nu ko, smejies taalaak vien. 

SMEJAS TAS, KAS SMEJAS PEEDEEJAIS.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Reaali varu paarsmieties! Pirmkaart,  esmu gaismate. Man  nekad nav bijusi melni mati.

Ko Tu, cilveeks, saostiijies???

Man ir visi zobi savi un salaboti ARSaa pirms gada. 

Gaaju uz zobu labosanu kaa uz darbu.

70 eiro  - tas laikam maajiens, ka esmu to veerta.

Esmu kafejniicaas  vai restoraanos  tikai tad, kad  pati izdomaaju un tad, kad man tas ir eerti un,logiski,  apmaksaaju to pati. Sajos laikos viirietis sievietei domaats tikai kaa  kaklarota vai krelles ap kaklu.

O, jaa, soryy, biju 2022.gadaa augusta Lido ar vienu cilveeku, kurs straadaa Norveegijaa.

Par savu edienu apmaksaaju pati visu,vins ieradaas ar vismaz 30 minuusu nokaveesanos VISMA un tas, JUMS,KUNGI, ir PIEMEERS, KAA  vienmeer palikt savaa vientuliibaa liidz  muuza galam.

Masaazas pie manis tikai uz masaazas galda,kas ir no metaala. Es zirgu varu uz galda uzlikt un  nomaseet, vins tikai paldies man pateiks savaa zirga valodaa.

Jums ir tik daudz, kur braukt ,ka juuus reaali dazreiz jau reaali vienkaarsi sajaucat, kur bijaat, pie kaa,  cik samaksaajaat un ko  dabuujaat vai nedabuujaat.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
Just now, kartico said:

XXX VVV, DULLAIS DAUKA!!!!

HEhhhh,kaa man patiik taadi mudaki!

Tev ar katru dienu un minuuti ir skaitiitaajs, tu domaa, ka tas kraaaaans tev celsies un darbosies, kaa tev gribeetos? APSAUKAA MANI PAR OMI, EJ TU MEZZAAA! NO manis taada pati ome kaa baleriina!

HA, HA

TAVS KRAANS tuvaakajos gados atteiksies kalpot par spiiti visaam tavaam iegribaam.

sieva tevi neieredzees.

tu meklseesi taadas kaa mani, kurai ir pacietiiba moociities ar tevi, jo tu esi mudaks.

raksti, ka esmu ome, iesmeju,tu jej-bogu baigais jaunietis, noteikti baarda karaajas... hah, jaunienieitis... peec 2 gadiem tu staaveesi rindaa tiesi pie manis, nevis pie 20 gadiigaas, vinja kraanu muuzaa nebuus redzeejusi, ja nu tikai MELLAJAM, nezinaas, ko dariit ar taadu izaugumu latvietim, .... Reaali. Nesplauj traukaa, no kura var naakties atdzerties. Un vinjai buus daudz piedaavaajumu, NO MELLAJIEM, no tiem, kam visu laiku gaazas aaraa, turklaat viniem buus nauda, tie  labaakajaa gadiijumaa buus ukraini.....vai krievi, t.i. tas ir ja tev ir jaunaakaa maasa....

Veel buus daudz, daudz daudz, daudz, MELNIE, saproti ,ja redzeeji klaadreiz skudrupuuzni, . Tavs kraans nebuus vsjadziigs, saproti,, tu, vai nee. kur te man nav taisniiba, ko????

Apsaukaa mani taalaak par omi. Ja es esmu ome, tad tu esi mudaks, kas Sito viso redz, bet neko nedara, lai to nepielautu.

TAVUS BEERNUS piespiediis !!!!!! mainiit vinjiem DZIMUMU.  Es tikai aplaudeesu, jo tu un ne tikai tu......sveiciens visiem, kas ieniist latviesu sievietes, kuras vecaakas par 25, tad lai tavi  deeli un mazdeeli zaudee savus kraanus, jo teevs, vecteevs ir sievieviesu dzimuma niideejs!!!! Tavas meitas un mazmeitas nems prieksaa mellie,.......tu tacju guleeji, skatiijies pornoo, cereeji, ka kaads tavaa vietaa ciiniisies pret nekaartaiibaam, ilgi guuleeji........

Tava miilja dzoolija taisiis masaazas mellajiem, braukaas ar savu veco pizdu afrikaanjiem pa seju, buus viens oTRu beidzoit atradusi.......

Skaista naakotne!

 

 

Just now, kartico said:

T

 

 

OOOO. PULKVEDIS devies meitu mediibaas uz Lietuvu.

Staastiis, cik tur labas meietenes.

TIKAI CENAS PAREIZINIET AR 3!

Lietuvaa erotiskaa masaaza maksaa 3 reizes daargaak naeka Lv/

 

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

No kuriem laikiem es esmu slima????? ES  ome???? Hah, neceri!!      PEDOFIILS, VIEGLAS SMILTIS TEV!  !o tiem, kam esmu atteikusi kuni un visaadas no porno saitiem aktivitaates, ko redzeejaat, ka sievietei vajag obligaati apcuraaties jau uz slieksna, jo vina ieraudziija kraanu.......Es  netaisos dzert vismaz 2 litrus piena,brauciet pie taas, kas jums tacu ir 1 izredzeetaa, kas ie super nepaarspeejama - vieniigaa latvijaa. Taadas token otras nav LV. Vinja plika seez ar nomitrojusies kaajstarpi pie durviim, nespeej sagaidiit, kad Tu, beidzot, nahreh, atbrauksi!!!!!!! vina jau sen ir piecuraajusi pelki pie durviim, gaidot, tevi 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Ziniet, KAS IR PULKVEDIS 33. AHUJENNAAKAIS SEXA EXPERTS. Liliputs, 

ne cilveeks.  SAUSMIIIGI Dusmiigs, vinam viss slikti. NEnemiet so kretiiinu, kretiins uz galvu. vins visugrib dariit bez prezerevatiiivviem.

Atbrauca pie manis kluudas peec. Tad saaka dirst uz maniim VISAA INTERNETAA

Jau man ir man ir mazs augums, calim tas ir vispaar slikti, par mani mazaaks daudz. ahujenna pretiigs nenormaali atriebkiiigs. vinu nekas neapmierina, man skiet, ka vinu jaaizsuuta piw dzekiem uz cietumu. sis ir dewbiils un pasistsnuz galvu.

sitas kretiins atbrauca pie manis un  saaka uzbraukt, vai es neesmu ar kaut ko slima.

 meitenes, so luni metiet laukaa, vins negribees uzvilkt prezervetiivus.

pulkvedis 33 it nulle kubaa....

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Rakstiet administratoriem, mentiem, un vienalga kam, es aizeju guleet, kad man iepatiikas, man nevienam nav jaasuukaa par baltu velti, man nav jaatskaitaaas vecaakiem, ka driikstu dziivot, tik skaisti....es nesaprotu, kaadeel man jadziiivot savaadaak. Juus mani ieniistat tikai taadeei, ka savos sexuaalos sapnnos vienmeer gribeetu redzeet mani blakus,,,,,

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Eu, reaali, apbriinoju, kas var ierakstiit, ka masaaazas kvalitaate ir samazinaajusies. Reaali????

Un taapeec, ka uz koka masaazas galda???

Beidziet vinreiz dirst.

Jau apriebies.

ok, taa kaa manaa valsitii, man tas

Man ir n-tos gadus metaala galds, izturiigs 500 kg, pilniibaa neizjaucams.

 Jaaa.... skatataties porno non stopaaa, tikai tavas problemas.

NEKO, ko redzedeejaat nemeeginiet piedaavat, sanemsiet tikai izsmieklu 

Nekadus kuni, ceribas, ka apmizisos kur uz griidas.... (par saaadu fataaziju un vveelmi tu tiksi brutaal izdraazts dirsaa nahren bez zzeelastiibas ar piemaksu izmests uz ielas vai veel kaut kur...... 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Mans piedaavajums neattiecas tikai uz ANAKONDU, vienkaarsi redzu, ka so meiteini juus saakat kapaat.

Mani juus jau sakapaajaat un man ir LV izVeidojies savs skatiijums uz LV viiriesiem.

LIenna ir sasniegusi visu, ko ir veeleeejusies sasniegt, apmeeram taapat kaa bilss geitss..

Uzrakstiet, par ko man jaabuut likties kaunaa, ka essmu uzvedos un daru, ko un kaa gribu.

Mani jau sen uzmeklee un es satiekos ar tikaii tiem cilveekem, kas man ir patiikami un kurus es uzskatu PAR CILVEEKIEM

CIET ir durvis tiem, kam vajag kuni, kas sasapnojusies, ka es apcurusasos uz slieksna,briidii, kad ieraudziijtu viirieti uz sava slieksnja.  Vajag mazaak satiities porno.

UN KO? PAT JA sis atbrauks bilss geitss ar taadu veelmi...kuni bilam geitsam - tagad mums ir dzolija,evika silina.

abas atsuukaas taa ka uz AsV NEGRIBSESIES ATGRIEZTIES......,.

LV DESERTS

Dzolija, Evika SILINA, EDGARS RINKEVICS.

NU un kur man te nav taisniiba???

VInji ir pasi, pasi labaakie

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Daarga Anakonda! Izkataas, ka mobings ir paarlecis tagad uz Tevi. Nekjer krenki! Es esmu izmazgaaata caur visaam velasmasiinaam un esmu viena no taam, pie kuraam piebrauc jauni "ekskursanti" tikai taadeel, lai kaut ko jaunu un nebijusi pretiigu uzrakstiitu portaalaa un pats sevi atziitu par sexa expertu sajaa piilu diikii. Es nokluvu sajaa biznesaa pilniigi nejausi, man bija daudz darba gadu pilniigi citaas jomaas.  Par mani raksta daudz briesmiigaakas lietas nekaa par Tevi sajaa superiigaakajaa portalaa, kuraaa satiekas "sexa experti". Esmu pati niistamaakaa visaa un tajaa pasaa briidii arii pati populaaraakaa  LV.

Man ir daudz jautaajumu par pasu izslaveetaako dzoliju. Pilniiiibaa saprotu, ka tur reaali kaut kas nav tiirs. Kaa var buut taa, ka visiem patiik tikai VIENIIGI dzolija un veel, ka vina ir tik SVETA kaa Dievmaate....,  Interesants ir fakts,ka tikko kaads peedeejos laikos uzraksta, ka ne visai patika masaaza, taa pavisam driiiz uzrodas komentaari, kas ir  sausmiigi gari un sirdi plososi komentaari, ka pie dzolijas viss ir briiniskiigi, tik labi, ka labaak vispaar nemaz nevar buut. Tas nekad nevar taa buut. Klau, vinja ir mentu bruute vai politikju bruute. Citaadi nevar buut. 

Daargaa Anakonda! Iesaku Tev nerakstiit sajaa portaalaa nekaadus komentaarus, rezultaati buus nulle. Taa kaa pati esmu juriste, biju iesniegusi iesniegumus policija un Cilveektiesiibu birojaa iesniegumus, rezultaats bija - ZERO. Iesaku tikai vienu - neparaksties ne uz kadiem klientu fantaazijas izgaajieniem, turi ciesi savu cenu, nekaadas atlaides idiotiem  jampampinjiem. Viriesi LV ieniiist sievietes vairaak nekaa krievus, kiiniesus vai musulmanju pat kopaa.. Taadeel iesaku Tev - neraksti saja debijalajaa portaalaa neko, sajaa portaalaa satiekas tikai debiilikji un nekam nederiigie, t.i. atbirumi. Vinu veerteejumam nav nekaadas noziimes. Varam sadraudzeeties un nogaazt to vieniigo  monstru masaazaas - vinja jau sen ir liikj dzolia..FALL OFF  dzolija. No Tevis tikai sms 20202908

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.