Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Erotiska Massazha
Ierakstīts

Тут уже вполне достаточно отзывов, по которым можно себе составить представление о том, к кому лучше идти, есть рейтинги, есть все, что необходимо, чтобы ответить на твой вопрос. Поэтому нечего создавать совершенно бессмысленные темы - побори уже лень и почитай! Надоели подобные люди!

Melisa S
Ierakstīts

Tas laikam ir viens no tiem gudriniekiem, kuri iedomājas, ka, ja viņi ieskaitīs naudu kontā, viņiem parādīs kaut ko caur skype *ROFL* man ir tikai viens jautājums tādiem cilvēkiem – cik stulbam ir jābūt lai noticēt ka tas nav razvods?! Nu tiešam, laikam par 7 gadīgam bērnam nav jāstāsta, ka piečakarēs taču!!!

Kristina No Juglas 27588547
Ierakstīts

Biju aizbraucis bet palicis nee. Nav mana gaume foto loti pievilcigi izskatas un bals pa telefonu ari bij OK, bet dzive pec gadiem velka uz 35. Toreiz pienema Jugla netalu no Sporta Akademijas.

Un kur tad bija problēma? Gadi, seja, reāla attieksme, dzīvoklis? Vai tiešam tik grūti uzrakstīt normālo atsauksmi? „Nav mana gaume” … kā to saprast!? Vai tu esi tik labi visiem pazīstams, ka visiem ir jāzina kāda tev ir gaume?!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.